• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıl sonra

Aldatan erkekler kadar, aldatılmayı yok sayıp o adamların bunu normalleştirmesine neden olan kadınlardan da nefret ediyorum... Size üzülmüyorum ancak kızınıza üzülüyorum. Onurlu bir ortamda yetişme şansı elinden alındığı için. Umarım o bunu normalleştirmez

Kuzenim eşini böyle sürekli aldatıyordu eşide gitti baba evine kıyameti kopardı aldattı diye herkese rezil etti süründürdü ama boşanmadı burnunu iyice sürttü sonra döndü şimdi kuzenim korkuyor karısından araların düzeldi ikinci çocukları bile oldu.

Cocugunuzu bir psikologa goturun 7 yaşında olmasına rağmen bağımlı bir kişilik geliştirmiş. Gercekten ayrılmak istiyorsaniz da adım atın

Kızın için geçmiş olsun..

Savunması çok tuhaf..
aldatması dışında başka sorunumuz yok diyorsun ama aldatması bütün iyi taraflarını rafa kaldırmalı bence :) bide pişkinliğine diyecek söz yok..
Boşanmak yok "aldatılmaya alışmalısın".. demek istedi sanırım..

Ne dememizi bekliyorsun ki.. ne demek üzüleceğini tahmin etmemiş birincide.. ikincide se birinciyi affettin diye aldattı.. madem deki bende seni aldatim ama üzülmek yok tamam mı de..

Ne rahat bi çiftsiniz. Adama bak ya pişkin pişkin açıklama yapıyor birde hadsiz.

Bazı kadınların gözünde erkek aldattıkça değeri artıyor. Gerçekten böyle bişey var...Hani benim adamı baska kadınlar tercih ediyorsa bu adamı elimden kacıramam, o benim deyip daha bi sarılıyorlar...oyle bi psikoloji olabilir...Adamın da böylece egosu daha bir şişiyor ve aldatmaya daha da meyilli oluyor, o güvenle kadınlara daha rahat asılıyor. Ne de olsa evdeki kadın gitmiyor...

1 kere aldatılmak demek yemeğin içinden kurt çıkması gibidir..O yemeği yemeye devam edeyim desen miden bulana bulana yemeğe çalışırsın ne doyabilirsin ne de artık o yemekten zevk alabilirsin..Senin yemeğinden 2 kurt çıkmış demek ki başka kurtlar da olabilir...Ve şimdi sen o yemeği yerken her kaşığın içini inceleyip paranoyak şekilde yemek zorundasın.
Gerçekten zor ve en iyisi o tencereyi çöpe atmak bence...

Sen 7 ve 10. Yıllar arasında da aldatılmadıgını bilemiyorsun belki sürekli aldatıldın ama haberin olmadı.
Şimdi yazından anladıgım kadarıyla kesinlikle affedeceksin ve olay surekli aldatılıyoruma dönecek.
Ne diyeyim ki çok zor böyle yaşamak

Aldatma dışında sorunumuz yok diyen biri sadece içini dökmek için konu açmıştır. Bosanmayacaksınız buna eminim. O yüzden bu saatten sonra tek yapabileceğin cinsel olarak adama dikkat et hasta falan olma

Adamın düşüncesi şu.. Donumu yıkıyor, yemeğimi yapıyor,sevişiyoruz da başkası yokken hayatımda.. Hatta varken de sevişiyoruz benim ahlaksız olduğumun farkında ama kabul etti.. Boşanmıyor da.. Çünkü her türlü ihtiyacını karşılıyorum.. İstese çekip gidebilir.. Ama kabul etti.. Ben elli kez aldatsam yine boşamaz affeder.. Ben keyfime bakarım.. O evde beni beklesin. Çünkü o bir çantada keklik... Ya kendinizi bu kadar düşütmeyin ya Allah aşkına düşürmeyin ey kadınlar..! Yahu sizde hiç mi gurur yok gerçekten.. Birazcık da olsa yok mu? Nedir bu aldatılan kadınlarım hali ya.? Vallahi ben yerin dibine giriyorum sizlerin gurursuzluğundan.. Kocalarınız şeyine sahip çıkamıyor, sapık onlar sapık... Daha ne dim? Elalemin karısına kızına böyle iç geçiren mahluklar.. Yarım bir gün elin adamı gelip kızına o gözle baktığında aslan kesilirler bu tipler.. Ama kendileri her türlü ahlaksızlığın dibine vururlar. Sizin kocanız sizi 2 kere değil 200 kere aldatmıştır.. Pişkin çünkü.. Hem de inanılmaz derecede yüzsüz, pişkin.. Utanmaz.. Siz de üzerine tuz biber ekip afiyetle yiyip oturmuşsunuz.. Midenizde yanma var mı?

Bence derdin boşanmak değil de bu adamı nasıl yola getiririm hesabı .. boşuna kızını falan bahane etme ..o aldatmaya alışmış , sen aldatilmaya. .yakında çıta yükseltip kuma teklifinde de bulunur sana .nasıl olsa kabul ediyosun .!

Daha kucucuk yasta ne halt var evlenecek. Bisey yasamamis adamin aldatmasi normal. Ama aldatma dışında sorun yok demek normal degil. Daha ne olsun ki? Bence de kurcalama bosver cunku bosanmicaksin. Sen de bul kendine birini ahir ömründe bi adama takilip kalma git başkalarının da elini tut yuceltip durma su salagi ilkimdi diye.

kızınızın çamaşırlarını sizinkilerden ayrı yıkayın, tuvalet ve banyonuzu kızınızınkinden ayırın ya da o kullanmadan önce mutlaka dezenfekte edin, bazı zührevi hastalıklar bu şekilde çocuk ve ergenlere bulaşabiliyor, çocuğun hayatını mahvetmeyin.
ayrıca kocanızın başka kadınların (ve o kadınların belki eşinizle aynı gün birlikte olduğu diğer erkeklerin) vucut sıvılarını size taşıması midenizi bulandırmıyor olabilir ama kızınız bunlarla iç içe olmak zorunda değil.

Esinizin ilk aldattigindaki aciklamasi cok garip geldi" bu kadar uzuleceguni bilmiyordum" sanki siradan normal bir seymis gibi.

Bir de su kadinlarin kocalarini bosamak istemeyip cocuklarin arkasina siginmasini da anlamis degilim,yok evladim babasiz kalmasin yok bilmem ne,bal gibi de kendiniz bosamak istemiyorsunuz,birakin su tip adamlari ustelik bir kere affetmissiniz ikici de basin tekmeyi kendi hayatiniza bakin.

Back
X