Allah yardımcın olsun canım inşallah hepsi çok yakında geçer
E
elfida90
Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki, biz de eşimle sevgiliyken küçük tartışmalar yapardık ama çok incitici olmazdı hem de çok olmazdı. Ama Nişan dönemi bizim de 2 yıl sürdü ve biz de düğüne 2 ay kala ayrıldık. Ne eşim aradı ne ailesi aradı ne oldu diye ya da bir orta yol bulalım diye. Sonra iki hafta sonra babam onun babasıni aradı amacınız ne diye. Sonra eşim geldi. Konuştuk tekrar ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. Sonra düğün oldu. 3 yılı geçti evliliğimiz ama inancı cicim ayı bile hatırlamıyorum. 2 gün mutlu 1 gün kavga 3 gün kūsūz. Çok yoruldum çok yıprandım hayat sevincim gitti artık en son içten bir kahkaha attığımı bile hatırlamıyorum. Sürekli kafamda ayrılık var ama olmuyor bir türlü dile getirdiğimde de bir şekilde her şeyin daha iyi olacağına ikna edip devam ediyoruz. Ama üstünden bir hafta bile geçmeden yine bisi. Her gün her gün aynı üzüntüler pismanlik daha zor. Eğer ola ki devam etme olasılığınız olursa dahi dönüp bakma. Bizim de 10 yılı geçti beraberliğimiz ama ilerde sana hakkettiğin değeri verenle beraber olduğunda çok mutlu olacaksın. Ah gençliğimiz...