10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

Mihriban

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
12.699
18
206
Adana
10 yıllık evliyim 3 çocuğum var.güya namus deyince mangalda kül bırakmayan bir kocam vardı daha doğrusu ben öyle sanmışım1 aydır eşimle yakın arkadaşının eşi arasında ilişki olduğuna dair şüphelerim vardı ikisini beraber görenler olmuştu eşim her defasında çocuklarımın üstüne yemin edip hep inkar ettien son 2 gün önce kadının kocası evimi arayıp kocan şerefsizmiş bir daha sakın evime gelmesin gitmesin yönüme dönmesin diye beni aradı.bunun üstüne eşime tekrar sordum bana 10 günlük ilişkisi olduğunu söyledi.önce 1 defa birlikte olduk dedi sonra sinirimden sana öyle dedim sadece telde kadınla görüştüm dedi ama inanmıyorumşimdi eşim asla kendini affettirmeye çalışmıyor kuru kuru bir özür diledi o kadarpişmanım bile demedi.onun bu rahat ve pişkin tavırları beni deli ediyor1 dakika bile yanında durmak istemiyorum ama çocuklarım okula gidiyorlar onları bırakamıyorumben çalışmıyorum boşansam çocuklarımı alabilirmiyim ne kadar nafaka verirler nasıl yaparım 3 çocuğa bakabilirmiyim diye düşünüp duruyorum.1 aydır ölü gibiyim ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne çocuklarımla ilgilenebiliyorumson 2 gündür zaten resmen şok geçirmiş durumdayımeşimden hiç böle birşey beklemezdim.şimdi size soruyorum yerimde olsanız ne yapardınız

boşan canım, o şerefsizle aynı çatı altında yaşama, çocuklarının öyle babaları olacağına olmasın, nafakada alırsın ihanet var ortada

Off Allah yardımcın olsun... Çok zor bir durum. Çok üzüldüm gerçekten.

Peki arkadaş ne diyoru bu duruma? Eşinin eşinizle birlikte olduğunu biliyor mu?

Ortada zina var, nafaka da alırsın cocuklarını da. Ailen nerde?

üzüldüm canım allah yardımcın olsun. ailenin yanına gitsen problem olur mu, işe girer çalışırsın gerçi iş bulmak da kolay değil. nafaka alırsın tabi ama bildiğim kadarıyla nekadar alacağın eşinin glirine bağlı. eşinle otur ciddi ciddi konuş tepkili olduğunu anlasın. bu mesele pişkinliğe vurulacak bi mesele değil.

kaadının kocasının tam olarak ne bildiğini bilmiyorum adam söylemedi ortada ihanet var ama eşim bunu mahkemede kabul etmez ispat edemem

3 çocukla sen anne evine gideceğine, adamı evden at. resmi boşanma için iyi düşün karar ver. ama bu şekilde tutma adamı evde. gitsin başka yerde kalsın. o süreçte boşanmak için araştırma yaparsın. yok adam tövbekar olsun boşanmam dersen de şu an hiç pişman falan değil bari pişman et.

O adamın sadece küfür etmesi garip. Acaba karısı hala yanında mı ?

Siz yapılması gerekeni aslında biliyorsunuz; buradan birşeyler yazmak zor.

Eşinizin sizin gönlünüzü almaya çalışmaması büyük kabalık.

Allah kolaylıklar versin.. İnşaallah bu sıkıntılı günleriniz biter, çok mutlu olursunuz.

kaadının kocasının tam olarak ne bildiğini bilmiyorum adam söylemedi ortada ihanet var ama eşim bunu mahkemede kabul etmez ispat edemem

İspat etmek önemli değil, evlilik birliğini sarsan temel sebep bu dersin, bence o adam da bilmeli buna hakkı var.

bence kadın eşine herşeyi anlatmamıştır. o bana asılıyo rahatsız ediyo filan demiştir yoksa kocası kıyameti koparırdı.

bence de evini bırakma düzenini bozma.
kocan nereye gidiyorsa gitsin.
artık annesinin evine mi gider nereye giderse.
sende oturur düşünürsün.
şimdi aciz bir görüntü sergilersen adam yine yapar.
elinden geldiğince onun yanındayken dik ve sağlam dur.
ondan ayrılsanda ayakta kalabileceğini hissettir ona.
pabuçun pahalı olduğunu göster.
affedeceksen iyice sürünmesi gerek.

bende böyle düşünüyorum adam benim bildiğim şekilde bilmiyor.bilse herşey daha farklı olurdu bence

bilsin o zaman, sizi durduran ne? Sizin yuvanız dağılıyo, onların ki de huzursuz olsun!

İspat etmek önemli değil, evlilik birliğini sarsan temel sebep bu dersin, bence o adam da bilmeli buna hakkı var.

canım mahkemede kocamın beni aldattığını ispat edemezsem çocuklarımı nafakayı alamam diye korkuyorum.sadece eşim bana itiraf etti desem hakim kabul eder mi:26:

neden alamayasınki çocuklarını tabikide alabilirsin öncelikle yapman gereken bir bpşanma davası açmak olsun bu boşanma davasında maddi ve manevi tazminatr talebi isteyeceksin bunun yanında her 3 cocugun içinde tedbir nafakası isteyeceksin ayrı ayrı olacak şekilde istenecek bu mesela çocuk basına ayda 500 tl olmak uzere toplam 1500 tl tedbir nafakası sonrada sen calışmadığına göre kendin için boşanma tarihinden işleyecek şekilde aylık 1000 tl gibi bi rakam tedbir nafakası boşanmanın gerçekleşmesi ile birliktede bu tedbşr nafakasının yolluk nafakası olarak devam etmesini talep edeceksin..haklarınızda sosyal ekonomik durum araştırması yapılarak mahkeme karar verir. eşimi kadınla görenler var diyorsun onları dosyanda tanık olarak dinletebilirsin aynı zamanda cocukların kac yasında cok kucuk deillerse onlarıda dinletebilirsin 18 yaşın altındaysalar psikolok erşliğinde dinletirsin ve tabikide eşine ait telefon kayıtlarını istedebilirsin mahkeme kanalı ile. mutlaka telefonundan bu kadınla görüşmüştür eşin ortaya çıkacaktır bunlar.. sonra buluştukları yerde kamera varsa kamera kayıtlarını istedebilirsin vede bu kadına karşıda manevfi tazminat davası açabilirsin..

canım,bak öncelikle bu zinayı ispat etmek için elinde delillerin olsun.telefon faturası,fotoğraf,tanık vs..hatta kadının kocası..
bu durumda boşanma durumunda,kocan ağır kusurlu sayılıyor ve sana nafakayla beraber mahkemenin belirleyceği bir tazminat ödüyor.ayrıca kadına da tazminat davası açabilyorsun,kocanın evli olduğunu bile bile onunla ilişki kurduğu için ordan da bir mikta tazminat kazanıyorsun.
sana taviseyem önce altyapıyı oluştur,ailenle görüş,dava açmadan önce kalacağın yeri belirle,evi de terk etme mümkünse o gitsin..bir miktar birikim ayarla...ve en önemlisi kendini psikolojik olarak da hazırla...sonrasında davayı açarsın...
kocan da aynen senin düşündüklerini bildiği için,nasılsa 3 çocukla benden ayrılamaz,maddi gücü yok diyerek bu kadar pişkin davranıyor..ama bilmedikleri bi şey var,kadınlar çok güçlüdür ve her durumları ayakta kalmayı ve çocuklarını yetiştirmeyi bilirler..

tabi yaa onlar niye huzurlu olsun, hem adamlar daha çok gurur yapmazmı bu durumda kadınıda yol rahatlarsın ben bu ara pek bi huysuz oldum birileri elimde kalcak mesela

burcu aynı şeyleri yazsaymışız biz de..

canım mahkemede kocamın beni aldattığını ispat edemezsem çocuklarımı nafakayı alamam diye korkuyorum.sadece eşim bana itiraf etti desem hakim kabul eder mi:26:

Hımmm o zaman saksıyı çalıştıralım, eşini konuştur bi akşam telefona kaydet. Gerçi telefon kayıtları gecerli mi mahkemede bilmiyorum ama en azından hakime kendini ifade etmiş olursun.

Mahkemede nafakayı her türlü alırsın, aldatma olmasa da alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…