10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

bilsin o zaman, sizi durduran ne? Sizin yuvanız dağılıyo, onların ki de huzursuz olsun!

canım kan gövdeyi götürebilir diğeride eşim işinden olabilir.çünkü biz eşimin iş yerine ait bir sitede oturuyoruz adam eşime bir yumruk atsa ikisine anında çıkış verilir

canım kan gövdeyi götürebilir diğeride eşim işinden olabilir.çünkü biz eşimin iş yerine ait bir sitede oturuyoruz adam eşime bir yumruk atsa ikisine anında çıkış verilir

versinler inceldiği yerden kopsun, ev sizin değil zaten sen boşanıncada çıkcaktın ordan

Ev sizin değil, zaten o evden ayrılacaksın. Hiçbişi olmaz.

canım mahkemede kocamın beni aldattığını ispat edemezsem çocuklarımı nafakayı alamam diye korkuyorum.sadece eşim bana itiraf etti desem hakim kabul eder mi:26:

ayrıntılı telefon dökümü aldığınız zaman kanıt olarak kullanabiliyorsunuz bunu die biliyorum ben sonuçta bu kadınla telefonda görüşmüşler...

iide kan gövdeyi götürse ne olur onu anlamadım yapmasaymış 3 cocuk vermişsin ona bunca şeyden sonra sen neden onu düşünüyorsunki bırak atılsın işten kan gövdeyi götürsün bu saatten sonra senin düşünmen gerekn sey kendi hayatın yeni kuracağın düzenin ve cocukların olmalı geride kalanlar naparlarsa yapsınlar cnm

yahu diğer adamın suçu ne ?
ayrıca eşi işsiz kalırsa , nafakayı, tazminatı kimden alıcak ?

peki napsın sizce kadın aldatıldım ama olsun oturayımmı yerimde desin anlayamadım ben nafaka yada tazminat bağlandıktan sonra bırakın onuda aldatan eş düşünsün nasıl ödeyeceğini artık ağzıyla kusmu tutar baska yeriyle tutarakmı öder o onun problemi olsun herşeyin bir bedeli vardır otursun kara kara düşünsün ondan sonra ben ne yaptım diye...

adamın suçu yok yavrukuş, bilmeye hakkı var sadece

yavruluğu atlatalı bi 12 yıl oldu
belki biliyor ve karısını cok seviyor, görmemezlikten gelmek işine geliyor.
Hep kadınlara diyolar ya burda, boşanma ama süründür, o da karısına yapıyordur belki

Kadınlar çalışmalı diyorum hep , hep haklı çıkıyorum.

Mihriban;
bi avukat bul ve danış. adımlarını ona göre at, duygularına göre değil.

yahu diğer adamın suçu ne ?
ayrıca eşi işsiz kalırsa , nafakayı, tazminatı kimden alıcak ?

bende bunu düşünüyorum işte.yoksa ben kadınıda yolarım kocasına da herşeyi anlatırım eşimi işinden de ederim bunların hepsi benim elimde ama bu durumda boşandığımda ben bu işsiz adamdan ne alabilirim ki.çocuklarımı düşünüyorum mantıklı olmaya çalışıyorum hoş hiç kendimde değilim beynim durmuş zaten

Afedersin, ben samimi olduğum insanlara o şekilde hitap ederim, cok pardon sanki samimi bir ortamda yazıyormuşum gibi hissettim, hemen editliyorum.

Adamın süründürüp süründürmeyeceği 3 çocuklu kadını bağlamaz, bilsin ki mahkemede delili olsun....

haciz konacak bir maaş , gayrimenkul yoksa , adam bakar keyfine ..
akıllı olmakta fayda var, niye kendine ve cocuklara zarar versin ki.
Öfkeyle hareket etmek yerine mantık çerçevesinde hareket etmesi en iyisi.
kafası gözü kırılınca mı yaptıklarını ödemiş olucak ?

canım eşim işinden atıldığında bana tek kuruş veremez en fazla sanırım nafakamı veremediği için ben şikayetçi olursam belki hapse girer bunun da bana bir faydası olmaz ki

kafa göz kırılsın demedim ben zaten yanlış anlaşılmış bu..yokkk öyle nafakada falan adam keyfine bakamıyor ne yazıkki hapis cezası olduğu için ödenmediğinde keyife bakcak bi pozisyonu olmuyor....

doğru düşünüyosun.
hiçbişeyi yanına bırakma, elinden geleni ardına koyma,bunları yaparken kendi çıkarlarını geri plana atma.
HErşeyden önce annesin 3 cocugun sorumlulugu var, 10 yıl ve 3 cocuktan sonra bunu yapan adam düşünmez o cocukları.
sen dünüşüp mantıklı hareket edeceksin.

kafa göz kırılsın demedim ben zaten yanlış anlaşılmış bu..yokkk öyle nafakada falan adam keyfine bakamıyor ne yazıkki hapis cezası olduğu için ödenmediğinde keyife bakcak bi pozisyonu olmuyor....

işi yok , geliri yok , bu durumda ne hapisi ?
çalışmadığı için hapis yatanı görmedim.
bu konuda ki bilginizi paylaşırsanız sevinirim, bilgi güncellemiş olurum.
kafa gözde sorun yoksa anlaşıyoruz demektir.
bütün haklarını alsın , süründürsün ama kendini mahdur etmesin.
yoksa erkek milletine herşey müstehaktır.

Son düzenleme:
Mihriban, sen ne istiyosun, içtenlikle yazar mısın?

Ben söylim mi;

Eşinin af dilemesini, çiçekler kapıda yatmasını istiyor. 3 tane cocugu var ekonomik özgürlüğü yok. Koca da bunu biliyor af bile dilememiş :S

kimse otursun sussun demiyor. ama boşan boşanma demek de kimseye düşmez kaç yaşında kadın kendi bilir... ben olsam boşarım, başkası boşamazsa da saygı duyarım. herkesin şartları başka...

şu da var 3 çocuk annesi bir kadın, eşine sinir ile eşiniz işsiz bırakarak eline ne geçecek... kadın zaten çalışmıyor. eşi de işsiz kalınca nereden nafaka alacak?

mantıklı davranmak lazım. diyelim ki adamın kocası taciz ediyor diye biliyor. bunun ispatı bile kafidir boşanırken. ama sen gene de delil topla. adamdan alabileceğin her şeyi al...

öfkelenmek çok normal ama öfkeyle kalkıp zararla oturmak o çocuklara haksızlık. tamam babaları düşünmemiş Allah onu bildiği gibi yapsın ama anne de mi düşünmesin? yazık çocuklara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…