bilsin o zaman, sizi durduran ne? Sizin yuvanız dağılıyo, onların ki de huzursuz olsun!
canım kan gövdeyi götürebilir diğeride eşim işinden olabilir.çünkü biz eşimin iş yerine ait bir sitede oturuyoruz adam eşime bir yumruk atsa ikisine anında çıkış verilir
canım kan gövdeyi götürebilir diğeride eşim işinden olabilir.çünkü biz eşimin iş yerine ait bir sitede oturuyoruz adam eşime bir yumruk atsa ikisine anında çıkış verilir
canım mahkemede kocamın beni aldattığını ispat edemezsem çocuklarımı nafakayı alamam diye korkuyorum.sadece eşim bana itiraf etti desem hakim kabul eder mi:26:
yahu diğer adamın suçu ne ?
ayrıca eşi işsiz kalırsa , nafakayı, tazminatı kimden alıcak ?
adamın suçu yok yavrukuş, bilmeye hakkı var sadece
yavruluğu atlatalı bi 12 yıl oldu
belki biliyor ve karısını cok seviyor, görmemezlikten gelmek işine geliyor.
Hep kadınlara diyolar ya burda, boşanma ama süründür, o da karısına yapıyordur belki
Kadınlar çalışmalı diyorum hep , hep haklı çıkıyorum.
Mihriban;
bi avukat bul ve danış. adımlarını ona göre at, duygularına göre değil.
peki napsın sizce kadın aldatıldım ama olsun oturayımmı yerimde desin anlayamadım ben nafaka yada tazminat bağlandıktan sonra bırakın onuda aldatan eş düşünsün nasıl ödeyeceğini artık ağzıyla kusmu tutar baska yeriyle tutarakmı öder o onun problemi olsun herşeyin bir bedeli vardır otursun kara kara düşünsün ondan sonra ben ne yaptım diye...
peki napsın sizce kadın aldatıldım ama olsun oturayımmı yerimde desin anlayamadım ben nafaka yada tazminat bağlandıktan sonra bırakın onuda aldatan eş düşünsün nasıl ödeyeceğini artık ağzıyla kusmu tutar baska yeriyle tutarakmı öder o onun problemi olsun herşeyin bir bedeli vardır otursun kara kara düşünsün ondan sonra ben ne yaptım diye...
haciz konacak bir maaş , gayrimenkul yoksa , adam bakar keyfine ..
akıllı olmakta fayda var, niye kendine ve cocuklara zarar versin ki.
Öfkeyle hareket etmek yerine mantık çerçevesinde hareket etmesi en iyisi.
kafası gözü kırılınca mı yaptıklarını ödemiş olucak ?
bende bunu düşünüyorum işte.yoksa ben kadınıda yolarım kocasına da herşeyi anlatırım eşimi işinden de ederim bunların hepsi benim elimde ama bu durumda boşandığımda ben bu işsiz adamdan ne alabilirim ki.çocuklarımı düşünüyorum mantıklı olmaya çalışıyorum hoş hiç kendimde değilim beynim durmuş zaten
canım eşim işinden atıldığında bana tek kuruş veremez en fazla sanırım nafakamı veremediği için ben şikayetçi olursam belki hapse girer bunun da bana bir faydası olmaz ki
kafa göz kırılsın demedim ben zaten yanlış anlaşılmış bu..yokkk öyle nafakada falan adam keyfine bakamıyor ne yazıkki hapis cezası olduğu için ödenmediğinde keyife bakcak bi pozisyonu olmuyor....
Mihriban, sen ne istiyosun, içtenlikle yazar mısın?
Ben söylim mi;
Eşinin af dilemesini, çiçekler kapıda yatmasını istiyor. 3 tane cocugu var ekonomik özgürlüğü yok. Koca da bunu biliyor af bile dilememiş :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?