- 27 Temmuz 2009
- 244
- 6
- 116
işi yok , geliri yok , bu durumda ne hapisi ?
çalışmadığı için hapis yatanı görmedim.
bu konuda ki bilginizi paylaşırsanız sevinirim, bilgi güncellemiş olurum.
kafa gözde sorun yoksa anlaşıyoruz demektir.
bütün haklarını alsın , süründürsün ama kendini mahdur etmesin.
yoksa erkek milletine herşey müstehaktır.
bide o söylesin belki bunu itiraf etmek iyi gelir :26:
Ben senin yerinde olsam boşanmam ve hayatı ona zindan ederim köpek muamelesi yaparım ne yemeğini veririm ne üstünü başını yıkarım bağırır çağırır hırsımı alırım
problem değil , ama ben kadar danaya yavrukuş komik geldiAfedersin, ben samimi olduğum insanlara o şekilde hitap ederim, cok pardon sanki samimi bir ortamda yazıyormuşum gibi hissettim, hemen editliyorum.
Adamın süründürüp süründürmeyeceği 3 çocuklu kadını bağlamaz, bilsin ki mahkemede delili olsun....
nafaka ödenmediğinde kanunumuza göre hükmedilen hapis cezasından bahsediyorum walla bi çok boşama dosyamda masus işini gücünü bırakan adam biliyorum nafaka ödememek için ama mahkeme ara kararını icra dosyasına koyunca ve süreci işletince kendini işsiz gösteren adamlar öle bir ödüyorlarki o nafakaları hemde çatır çatır..ödemeyen görmedim ben henüz boşanma davalarımda..
Ben senin yerinde olsam boşanmam ve hayatı ona zindan ederim köpek muamelesi yaparım ne yemeğini veririm ne üstünü başını yıkarım bağırır çağırır hırsımı alırım
problem değil , ama ben kadar danaya yavrukuş komik geldi
kanunumuz gerçekten işsiz olan birisini hapse atıyorsa nafaka yüzünden bu kanunun açığı , maalesef ki bende o şekilde nafaka ödemeyen çok gördüm ki en sonuncusu şu an işyerimde calısıyor , bi avukat kadar bilgim yok , açıkçası olmasınıda istemediğim bi konu, ama işsiz ve parasız bi adam hapside göze alır :)
o yüzden en iyisi bu adam işinde kalsın , arkadaşımız bir yola baş koyarsa çatır çatır alsın dediğiniz hakları
Mihriban, sen ne istiyosun, içtenlikle yazar mısın?
E peki bunları yaparken sizin psikolojiniz nolacak? 3 tane cocuk bundan nasıl etkilenecek?
en sonuncusu su an sizin yanınızda çalışıyorsa neden nafakasını ödemiyor merak ettim işin açıkçası yaa bu birazda sanırım davacı tarafın varsa avukatının takibine bağlı bir durum bana göre ve eğer yanınızda çalışanın nafaka ödeme yükümlülüğü varken elini kolunu sallaya sallaya geziyorsa ve hala ödemiyorsa bu davacının avukatının takipsizliğinden kaynaklanan bir durumdur..Hukuk takip işidir... Sizin de bu konularda bilgi edinmiş olmanızın ne gibi bir sakıncası olabilirki onuda anlamadım bilmek her zaman iyidir uygulanması gerekmez bilgi iyidir iyi:)
eşimin yaptığı şerefsizliken dolayı gerçekten pişman olduğunu utandığını görmek istiyorum ama göremiyorum maalesf
eşimin yaptığı şerefsizliken dolayı gerçekten pişman olduğunu utandığını görmek istiyorum ama göremiyorum maalesf
nafakayı alamayan taraf burda çalışıyor :)
ben hiç bi çalışanımı sosyal güvencesi olmadan çalıştırmam , icra yazıları gelirse kişiye maaşını ödemeden önce icra dosyasına yatırırım , öyle onun kısmını öderim :)
Bilmek istemiyorum çünkü bekarım
Bilmek istemiyorum çünkü o kadar cok kanun maddesi ve bilgisi var ki aklımda
(bilmek istemiyorum çünkü bi gün basıma gelmiceni umuyorum , gelirsede sizler gibi işinin ehli avukatlara danışırım)
peki gerçekten pişman olursa , bu yaşanılanları unutup yolunuza eşinizle devam edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?