Gebeliğe Hazırlık 10 yıllık Savaş.. Yendim seni Pco

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aybush

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
9.310
16.214
198
35
Polikistik over Sendromu biz anne olmak isteyen adayların en zor operasyonu...
Sürekli savaştım Mücadele verdim yenildim neden mi? Pko ile Yalnış mücadeleler vermişim, yanlış yöntemler denemiştim.
Doğru bildiğimiz çok yanlışlar var...

Polikistik over Sendromlu iseniz Kesinlikle Hamur işi Ravaklı Tatlı ve Gazlı içeceklerden uzak durmalısınız.

Şeker ve Tuz oranını Düşürmelisiniz.

Kilo Vermelisiniz kilo Vermediğiniz takdir de Gebe kalmazsınız.

Doktor tedavisinde Başarı şansınız Kilo Vermediğiniz Müddetce hep düşük olacaktır.

Beslenme düzeninizi değiştirmek zorundasınız.

İlk Kahvaltı düzenin den başlayalım.
Pco iseniz Her sabah Yumurta mutlaka tüketmelisiniz.
Öğlen Mutlaka Yeşil salata veya 1 kase kadar Yoğurt Tüketmelisiniz.
Akşam Yemeklerinde Soğanı ince ince kıyıp Üzerine Sumak serperek Tüketmelisiniz.
Sumak Yok ise Soğan a mutlaka Limon sıkıp Yemelisiniz.
Yemeklerinizde Mutlaka sarımsak kullanmalısınız.

BEN NELER YAPTIM ANLATAYIM

Ben İlk 6 ay Testere dişli aslan pencesi kullandım beraberinde Hayıt Tohumu...
Arkasından Yayla balı +Propolis +Arı ekmeği+arı poleni..
15 gün. Kendime Meditasyon yaptım Sen Güzel bir Kadınsın Anne olacaksın..
Yumurtayı Aşırı yemeye başladım
Akşam yemeklerinden sonra
Ceviz Fındık pekmez üçlüsü Eşimle beraber.

Sonuç 6 haftalık hamileyim...

Rabbim Anne olmak isteyen bütün kullarına Anne olmayı nasip etsin. Rabbim rahmetini Bütün evlad isteyen anne baba adaylarının üzerine yağdırsın..
Rahmet Kapılarını Türk İslam alemi için Aralasın.
Rabbim kimin derdi var ise derdine tez vakit derman versin...

Dinime Göre Uyguladığım Dualar ve Vazifelerde Var isteyenler olursa paylaşırım..

Son düzenleme:
Merhaba canım , Allah'ım biz ve bizim gibi evlat hasreti çeken herkese muradını versin . Bende pcosluyum ve yediğime içtiğime kiloma dikkat ediyorum ki bayağı kilo verdim hormon değerlerim hep normaldi ama daha da düştü kg verdik ve hamur işi tatlı tuzlu dan sakininca .
Şuan da bir tüp Bebek,bir aşılama yaptırmış biri olarak yine beklemedeyim...bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandık ve değerlendirmeye çalıştık inşallah rabbim bukez bana duamı nasip eder .ve bekleyen herkese inşallah

Ceviz fındık pekmez mutlaka denemelisin. Her akşam mutlaka yemeye bak kuzum.

Yaaaaa inanılmaz sevindim. Çok şükür ya. İnşallah sağlıkla doğurmak da nasip olsun. Hayırla da büyüsün.

Yaaaaa inanılmaz sevindim. Çok şükür ya. İnşallah sağlıkla doğurmak da nasip olsun. Hayırla da büyüsün.
Sağol kuzumm benim teşekkür ederim. Rabbim tez vakitte isteyenlere Salih evlatlar nasip etsin

Ceviz fındık pekmez mutlaka denemelisin. Her akşam mutlaka yemeye bak kuzum.
Bende pcoslu olduğum için korkuyorum akşam hazirandan beri yemiyorum hicbirsey sudan başka , ki 36 kg verdim 93 kg idim düşün. 3xl giyinen ben şuan m bedenim . Ama bilmiyorum Allah biliyor yumurtalarim da sağlıklı güzel bekliyoruz Rabbim nasip etsin inşallah bize de dua et olur mu ?

Her an ediyorum....

cok sukur can

Rabbım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah guzeller guzelı bacım. acıyla tatlısıyla annelıgı yasatsın. Rabbıme bın sukur. sana bu guzel duyguyu yaşattı
Rabbim tum isteyenlere insallah nasip eder... sencok guzel kıymetlı bır kadınsın ve cokta guzel bır anne olacaksın emın ol

Ne güzel ne mutluluk verici bir haber. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

2 saat uyuyan ben gündüzleri ful uyku

Oy maşallah çok sevindim her hamilelik haberine inanılmaz mutlu Oluyorum darısı bekleyen herkese olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…