Gebeliğe Hazırlık 10 yıllık Savaş.. Yendim seni Pco

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun

Benim mesaja ne beğeni ne cevap gelmeyince öyle düşündüm. Arkadaşlara da yazıp beğenince beni görmüyor herhalde dedim.
Cevap vermemiş miyim. Özür dilerim kuzum benim affet nolur kafam beynimde yok gibi

Reactions: JES
Ne güzel ne mutluluk verici bir haber. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Kusuruma bakma çok özür dilerim.. Allah razı olsun kuzum benim rabbim anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin affet beni olurmu

Kusuruma bakma çok özür dilerim.. Allah razı olsun kuzum benim rabbim anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin affet beni olurmu
Ay canım ya ne güzel yazmışsın böyle kız ne affetmesi bende bana yazmayınca dedim niye cevap vermedi bana merak ettim kusur yok merak etme çok sevindim duam seninle

Ay canım ya ne güzel yazmışsın böyle kız ne affetmesi bende bana yazmayınca dedim niye cevap vermedi bana merak ettim kusur yok merak etme çok sevindim duam seninle
Allah razı olsun Kuzummmm teşekkür ederim. Rabbim de sana gönlünün ne muradı varsa versin bebeğim.

CÜmlemize inşallah yavrum Gebesin duanı eksik etme bizden
Aslaaa etmem... Sen yaz özelden bana gönlünün ne istediklerini oturur özel dua ederim senin için

Çok ama çok sevindim gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Hayırlı olsun, rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin. Ben okuduğun duaları merak ettim, paylaşırsan sevinirim

Canımsın sen şu heyecanları bir atlat konuşuruz inşallah
Yarın Keseyi görmeye gidicez bakalım. Rabbimin rahmeti ile sağlıklı olduğunu öğrensek yeter benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…