canım göz önünde olabilecek bir yere pet şişe ile su koy ( bardağa alıp içmek vazgeçiriyor, özellikle pet şişe) onu her gördüğünde 1 yudum al:)
Bu topiği sevdim ya..bende uzun süredir kilo verme düşüncesindeyim..bacaklarım iyice kalınlaştı..bende her akşam mutlaka kk ya takılırım..gecen yılda kilo vermek için buraya takıldım ama yaza yetişmedi kilo vermem..onun için bu yaz erken başlamalıyım...
1,65 boyundayım..bu sabah 60,6 çıktım..ideal ve bana en çok yakışan kilom 54-55.. şu an kendimi davul gibi hissediyorum..aynada kendime bakasım gelmiyor...ve şu 6 kilo niye gitmiyor anlamıyorum...bugün çok dikkat ettim..sabah bir bardak süt, öğlen bir börek,akşamda atıştırdım bişeyler....akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedm...çevremdekilere diyet yapacağım dediğimde dalga geçiyolar evlisin bir çocuğun var fıstık gibisin diye ama ben evlenen anne olan her kadın kilo alır sözüne katılmıyorum..çevremdekilere de diyet yaptığımı söylemek istemiyorum,çok alaycı bakıyolar çünkü...burda benim gibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
bakalım ben bu gün ne yedim:))
öğle gibi kalktım 1 porsiyon whey protein tozumu içtim,
peşinden şekersiz kahve,
akşama doğru 1 dilim börek,
az öncede patlamış mısır yedim
bu arada en az 3 litre su içmeye çalışıyorum
gece acıkırsam da 1 kase yoğurt:))
bu arada kilo bildirimini salı günleri yapabilirim :))
ben fitness yapıyorum, bu yüzden protein ağırlıklı besleniyorum, ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkardım ( günlük öğünlerimden arada kaçamak yapıyorum o ayrı:)))
Kızlar bu arada öğle yemeği olarak patates salatası ve mantı var:26:
Hangisini yiyeceğim ben şimdi?
canım sabahları kahvaltı yapamıyorum sevmiyorum kahvaltıyı maalesef..öğlende okulda arkadaşlarla yiyoruz orda genelde kalorisiz şeyler tüketiyoruz..benim sıkıntı akşam başlıyor..gözüm hep et yemeklerinde..sonra gecelerde uzun hani))))))))))))acıkıyorum )))))))))))))))))) sonrada şişiyorum ))))))))))))))))))) acilen zayıflamam lazım yoksa 65 leri göreceğim nerdeyse:-(((
kızlar çok hastayım o yüzden giremedim pek :S iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım gidip yatıcam birde kilo bildirimini hangi günler yapıyorduk?
kızlar yediklerim,
sabah;1 dilim ekmek,peynir
öğle;2 kase çorba
ara 1 bardak süt
akşam;2 köfte.1 kase çorba,1 kase yoğurt
yatsı 1 bardak süt
ve yapmamam gereken bişeydi ama 2 parça un helvası yedim ama bidaha yok
2 saat yürüdüm vew 1 saat aerobik yaptım.
günaydın arkadadşlar
sabah
ılık sade su
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 omega kapsül
grip için karışık bitki çayı
öğle
kereviz
tavuk
3 ceviz
(evden işe getirdim onları yiyecem)
akşam
kereviz,
"1 köfte(önceden yapmıştım buzluktan çıkartıp pişiririm.)
1 bardak sirkeli limonlu su
ayrıca grip olduğum için bayağı bir ilaç içiyorum, c vitamini filanda var içinde :2:
Kızlar önce raporumu vereyim sonra geçmiş sayfaları okuyayım;
Akşam saat 7-8 gibi 2 çatal yagsız makarna
Sabah 6:30-7:00 arası 1 fincan kahve
Saat 09:00 minik bir kepçe çorba
Aralarda bol bol su ve kahve
günaydın herkese sadece dertleşmek istedim çok garip değilmi kimse birbirini tanımıyor ama ortak nokta kilo olunca hissettiklerimiz hep aynı .ne kadar olumlu yönlerim olsada hiçbirini gözüm görmüyor tek başına kilolu olmak mutsuz olmaya yetiyor,ne bileyim hiç tanımadığınız bir ortama girerken bile tereddüt ediyorum .anlatmak istediğim çok şey var ama hepsini içimde yaşamaya o kadar alışmışım ki...boyum 170 kilom 86 doğumdan sonra yapıştı sankiihepinize başarılar bırakmyın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?