100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

günaydın herkese sadece dertleşmek istedim çok garip değilmi kimse birbirini tanımıyor ama ortak nokta kilo olunca hissettiklerimiz hep aynı .ne kadar olumlu yönlerim olsada hiçbirini gözüm görmüyor tek başına kilolu olmak mutsuz olmaya yetiyor,ne bileyim hiç tanımadığınız bir ortama girerken bile tereddüt ediyorum .anlatmak istediğim çok şey var ama hepsini içimde yaşamaya o kadar alışmışım ki...boyum 170 kilom 86 doğumdan sonra yapıştı sankiihepinize başarılar bırakmyın kendinizi

Aslında hiç kimsenin hatta eşimizin,sevgilimizin bile ne dediği önemli değil.Önemli olan bizim ne istediğimiz.Hem ben kendimden memnunum deyip hem de sevgilimizin gözü güzel bir kadına kayınca için için onunla kıyaslıyorsak kendmizi,bu demektir ki olmak istediğin bedende değilsin.Bu işkenceye son vermek için,aynada gördüğünden mutlu olmak için bir şeyler yapmalısın.Kendi adıma söylüyorum ki ben kendimden memnun değilim.Daha ince ,daha zarif olmak istiyorum.Bazı insanlar balık etli çok hoş çok alımlı olurlar.Ama ben onlar değilim.Benim gerçekten ince olmam gerekiyor.(Bu benim kararım,benim bedenim:)tıpkı o slogan gibi)Yani kısacası başkalarının ne düşündüğü gerçekten çok önemli değil ,çünkü bende onlar hakkında düşünebiliyorum.Önemli olan bizim ne istediğimiz...

Bende 1. günün raporunu vereyim.... Dün itibari ile elma diyetine başladım. dün sabah 65.600 gr. dım bol bol elma su elma çayıyla geçti günüm. Öğlen yemeğinde adım sayarımı koydum cebime tam 6.000 adım attım.. gün içindeki adımlarımla 8.000 adıma geldi. akşam itibari ile.... Hedef adım sayımı 10.000 adıma çıkarmak.. Çünü masa başında çalışıyoruz.. sabahtan akşama kadar otur.. Arabada var.. öle duraktan eve işe yürü mümkün değil bebeğimi anneme bırakıyorum her sabah... akşam alıyorum..arabaya mecburum.. Bu sabah itibari ile 64.700 gr. çıktım tartıda inşallah şu diyeti de devam ettiriimde kısa zamanda kilolardan kurtulurum....

canım göz önünde olabilecek bir yere pet şişe ile su koy ( bardağa alıp içmek vazgeçiriyor, özellikle pet şişe) onu her gördüğünde 1 yudum al:)

Evet öyle yaptım bende napıyım içcem bunu başka çarem yok :) birazda ılık içiyom selülitleri eritiyormuş :) HABERİNİZ OLSUN :)

canım listeye benide eklermisin.. Bide şu listeyi ilk sayfaya alabilmen mümkünmü??

kızlar bende katılmak istiyorum iletişim halinde olalım bende 71.4 kıloyum boyum 1.63 boyum var hedefım 58:)
destek olalaım basaralım bıd ekıslar hareket etmemız sart

HOŞGELDİN :))

Valla bende diyet yaptığımı kimseye söylemiyom o zaman işin tadı kaçıyo :)
Bence sen haklısın çünkü ÇAĞLA ŞİKEL bak 3 çocuk doğurdu kadın mankenlik yapıyo :)
Gelde delirme boşver sen etrafı onlar senin gibi olamadığından kudurup laf atıyolar :)

o börek ne oluyo :) biz burda napmaya çalışıyoz acaba :)
Börek yerine git adam gibi sebze yemeğini ye :) Çıldırtmayın beni :)))
Bu arada öğleye kadar yatarsan bu iş olmaz bende ev hanımıyım ama bu iş uğruna sabah 8 de ayaktayım valla :)
Sen biraz daha dikkat et benim fikrim sadece :)
Farketmez salı yaparsın bebeğim :) Verin kilolarıda kilo bildirimi yaparsınız zaten Ay nasıl verdim hemen bildireyim diye heyecanla yazarsınız

ben fitness yapıyorum, bu yüzden protein ağırlıklı besleniyorum, ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkardım ( günlük öğünlerimden arada kaçamak yapıyorum o ayrı:)))

Sen bir dilim ekmek yeme kaçamak yap gebertirim valla Yok kaçamak yaza yapcaz kaçamakları
Protein dyeti acayip işe yarıyor bu arada bi arkadaşım sigarayı bırakınca 15 kilo almıştı protein diyetiyle hepsini verdi :)
Başaracağız ama kaçamak filan yok :)

Kızlar bu arada öğle yemeği olarak patates salatası ve mantı var:26:
Hangisini yiyeceğim ben şimdi?

Hiç bahane üretme kahvaltı yapılcak hemde sıkı bir şekilde yapılcak o senin akşam yemeni önlücek :)
Ye akşamları şişersin tabi valla yaz geliyo bikiniler dükkanlarda vitrinlere çıkınca vitrinden kendi yansımana bakarken şişko bi kız görmek istemnezsin herhalde :)
Valla kendini kandırmayın bahanede üretmeyin adam gibi yapın diyetinizi . benide çıldırtmayın :)

kızlar çok hastayım o yüzden giremedim pek :S iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım gidip yatıcam birde kilo bildirimini hangi günler yapıyorduk?

Geçmiş olsun fıstığım kendini bi an önce toparla gel buraya bol bol vitamin tüket meyve suyu sık iç o seni hemen toparlar :)
Pazartesi yapıyoruz bebeğim :)

helvacılar götürsün seni :) boğazınızı tutun gari ya :))))
Neyse telafi etmişin sporla aklın başına gelmiştir :) Kendi cezanızı kesin böyle beni yormayın
Bidaha olmasın bebeğim zayıf çıtı pıtı olcaz ya ...

benimde fazlalıklarım var kendimce. 64 kiloyum mümkünse ilk önce 55 sonrasında 50'ye ulaşmak istiyorum. vitalise başlamam gerekecek. azıcık da spor. inşallah en yazkın zamanda veririz sağlıklı bi şekilde tabiki.... ama ben ilaç içiyorum onlarla ne kadar verebileceğim acaba

Ah kıyamam sana dikkat et kendine bebeğim :) Bu arada tebrik ediyorum seni işe yemek götürdüğün için emin ol başaracağız :)
MUCKKKKSSSSSS

Kızlar önce raporumu vereyim sonra geçmiş sayfaları okuyayım;

Akşam saat 7-8 gibi 2 çatal yagsız makarna
Sabah 6:30-7:00 arası 1 fincan kahve
Saat 09:00 minik bir kepçe çorba
Aralarda bol bol su ve kahve

kahvaltı yerine çorba içtin sanırım :) Kahvesizde yapamıyoz :))))

Arkadaşlar meyve yerken dikkat etmenizi öneririm.Benim özellikle de kış meyveleri ile aram pek iyi değil ama,inanın meyveler de adı gibi masum değil.Özellikle akşamları meyve yemeyin.(tabii bu önerim daha ziyade ciddi kilo sorunu olan arkadaşlar için,ya da çabuk sonuç almak isteyenler)Eğer meyve tüketecekseniz sabahları elma ve ya portakal onu da mümkün mertebe yoğur süt ve ya peynirle tüketin,direkt şeker olarak sızmasın vücudumuza...

HOŞGELDİN :)))

Günaydın canım malesef öyle konu kilo olunca her kadın dertli valla :) Yerken maşşallah keyiften dört köşe oluyoz verirken stress babam stress :)

Bence anlatmazsan o kilolar gitmez içine ata ata için şişer valla :) Ben inanıyorum buradaki herkes vercek kiloları güveniyorum neden dersen bir kadın isterse yapar bu kadar basit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…