kahvaltı yerine çorba içtin sanırım :) Kahvesizde yapamıyoz :))))
Aslında hiç kimsenin hatta eşimizin,sevgilimizin bile ne dediği önemli değil.Önemli olan bizim ne istediğimiz.Hem ben kendimden memnunum deyip hem de sevgilimizin gözü güzel bir kadına kayınca için için onunla kıyaslıyorsak kendmizi,bu demektir ki olmak istediğin bedende değilsin.Bu işkenceye son vermek için,aynada gördüğünden mutlu olmak için bir şeyler yapmalısın.Kendi adıma söylüyorum ki ben kendimden memnun değilim.Daha ince ,daha zarif olmak istiyorum.Bazı insanlar balık etli çok hoş çok alımlı olurlar.Ama ben onlar değilim.Benim gerçekten ince olmam gerekiyor.(Bu benim kararım,benim bedenim:)tıpkı o slogan gibi)Yani kısacası başkalarının ne düşündüğü gerçekten çok önemli değil ,çünkü bende onlar hakkında düşünebiliyorum.Önemli olan bizim ne istediğimiz...
Bende 1. günün raporunu vereyim.... Dün itibari ile elma diyetine başladım. dün sabah 65.600 gr. dım bol bol elma su elma çayıyla geçti günüm. Öğlen yemeğinde adım sayarımı koydum cebime tam 6.000 adım attım.. gün içindeki adımlarımla 8.000 adıma geldi. akşam itibari ile.... Hedef adım sayımı 10.000 adıma çıkarmak.. Çünü masa başında çalışıyoruz.. sabahtan akşama kadar otur.. Arabada var.. öle duraktan eve işe yürü mümkün değil bebeğimi anneme bırakıyorum her sabah... akşam alıyorum..arabaya mecburum.. Bu sabah itibari ile 64.700 gr. çıktım tartıda inşallah şu diyeti de devam ettiriimde kısa zamanda kilolardan kurtulurum....
canım listeye benide eklermisin.. Bide şu listeyi ilk sayfaya alabilmen mümkünmü??
kızlar bende katılmak istiyorum iletişim halinde olalım bende 71.4 kıloyum boyum 1.63 boyum var hedefım 58:)
destek olalaım basaralım bıd ekıslar hareket etmemız sart
Kızlar bu arada öğle yemeği olarak patates salatası ve mantı var:26:
Hangisini yiyeceğim ben şimdi?
Nasıl alırım bilmiyorum valla bilen varsa söliyin alıyım :) Listeye ekledim seni bu arada
HOŞGELDİN :)))
Valla biz hep iletişimdeyiz :) Senide burada görmekten mutluluk duyarızBize çene olsun
Listeye ekledim senide şekerim :) Evet hareketsiz olmuyo malesef o popolar yerinden kalkcak artık[/QUOT
ÖNCELİKLE ARANIZA ALDIĞINI ZİÇİN TEŞEKKÜRLER
KISLAR BENDE SABAH 1 DILIM EKMEK YEDIM AZ PEYNIR DAHA SONRA 1 FINCAN TURK KAHVESI YARIM PAKET ETI FORM
BUGUN SIZI OYLE OKUYUNCA İŞYERİNDE İNANAMAZSINIZ ASIRI MOTIVE OLDUM KILO CUBUGUMDA HAZIR
BUNDAN SONRA HERGUN HER MUSAIT OLDUGUMDA SIZINLEYIM
INSAN KENDI İÇİN BİŞEY YAPMALI BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KILOLARIM GITMEDIKCE:)
benimde fazlalıklarım var kendimce. 64 kiloyum mümkünse ilk önce 55 sonrasında 50'ye ulaşmak istiyorum. vitalise başlamam gerekecek. azıcık da spor . inşallah en yazkın zamanda veririz sağlıklı bi şekilde tabiki.... ama ben ilaç içiyorum onlarla ne kadar verebileceğim acaba
bence patates daha masum....mantı daha kalorilidir....
ah ah kilom olsada diyete katılsaam
maalesef ben çok fazla kahve içiyorum.hatta kahveyi biraz kısmak için esspreso içmeye başladım.ama ondan da günde kaç fincan içtiğimi sayamıyorum bile:)
Maalesef ben çok fazla kahve içiyorum.Hatta kahveyi biraz kısmak için esspreso içmeye başladım.Ama ondan da günde kaç fincan içtiğimi sayamıyorum bile:)
HOŞGELDİN :)))
ilaç iç ne olcak bahane bulma kendine ver kiloları :) Listeye ekledim senide artık kaçarın yokDD
Gerçekten kendimizi küçümsemeyelim.Bir kuzenim var 1.78 boyunda ve 100 kilo.Ama dünyanın en alımlı kadınlarından biridir.Bakımlı ,temiz her zaman çok güzel giyiniyor.Çünkü kendi bedeninde mutlu benim gibi illada 36 bedene sığacağım diye bir kaygısı olmadığından ,ordan buradan pırtlamıyor yağlar.Önemli olan bizim ne istediğimiz.Ben 27-28 beden kot giyeceğim diyorum ve giyeceğim de ,ama o ben böyle de güzelim diyor ve kesinlikle çok haklı..
ÖNCELİKLE ARANIZA ALDIĞINI ZİÇİN TEŞEKKÜRLER
KISLAR BENDE SABAH 1 DILIM EKMEK YEDIM AZ PEYNIR DAHA SONRA 1 FINCAN TURK KAHVESI YARIM PAKET ETI FORM
BUGUN SIZI OYLE OKUYUNCA İŞYERİNDE İNANAMAZSINIZ ASIRI MOTIVE OLDUM KILO CUBUGUMDA HAZIR
BUNDAN SONRA HERGUN HER MUSAIT OLDUGUMDA SIZINLEYIM
INSAN KENDI İÇİN BİŞEY YAPMALI BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KILOLARIM GITMEDIKCE:)
Halinden memnun olana lafımız yok :) Ama yağlarla kumsala çıkınca kendinizi kumsala gömesiniz geliyorsa buradasınız demektir
bende kahve hastasıyım iş yerınde 3 fıncan turk kahvesi içiyorum artık şekersiz içiçem:9
bu arada kahve sanki tok tuutyor:)
geçen sefer uğraştım 67den 62'ye kadar düşebildim :))) fakat içtiğim hap doğum kontrol hapı, ve ayrıyeten tiroidler için de ilaç içiyorum. ve nasıl acıktırıyorlar birbilseniz. ortalığı paralıycam açlıktan. ve ben normalde yazın bile günde ancak bir bardak su içebilirken ilaçların bana tek artısı bol su içirmek oldu.
ayrıca bahane değil. başladım bugün sayenizde. sabah 1 simit ve ayran içtim. yalnız ayran biraz tuzluydu. bidaha içersem tuzsuz içeceğim. az önce de 2 mandalina yedim. öğle yemeğimizde tavuk var ben derisini yemiyorum (hem kalorisi fazla hem benim midem almıyor.) yanında çorba var ve salata. benim için en tehlikelisi akşam. ne yemek yapsam kocam sebze yemiyor.
hafif fikirler lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?