100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

mükemmel bir yazı bayıldım hayatım
aynen öyle herşeyi kendimiz için yaparız :) Ben kesin kararlıyım sizde kararlısınız bizi kim tutar :) Gitsin kilolar gelsin fıstık gibi kızlar hahahahhaha

Valla mükemmelsin bebeğim :) Harika gidiyorsun hiç bozmadan devam :)

Gerçekten kendimizi küçümsemeyelim.Bir kuzenim var 1.78 boyunda ve 100 kilo.Ama dünyanın en alımlı kadınlarından biridir.Bakımlı ,temiz her zaman çok güzel giyiniyor.Çünkü kendi bedeninde mutlu benim gibi illada 36 bedene sığacağım diye bir kaygısı olmadığından ,ordan buradan pırtlamıyor yağlar.Önemli olan bizim ne istediğimiz.Ben 27-28 beden kot giyeceğim diyorum ve giyeceğim de ,ama o ben böyle de güzelim diyor ve kesinlikle çok haklı..

kızlar bende katılmak istiyorum iletişim halinde olalım bende 71.4 kıloyum boyum 1.63 boyum var hedefım 58:)
destek olalaım basaralım bıd ekıslar hareket etmemız sart

HOŞGELDİN :)))

Valla biz hep iletişimdeyiz :) Senide burada görmekten mutluluk duyarız Bize çene olsun
Listeye ekledim senide şekerim :) Evet hareketsiz olmuyo malesef o popolar yerinden kalkcak artık

ilaç iç ne olcak bahane bulma kendine ver kiloları :) Listeye ekledim senide artık kaçarın yok DD

maalesef ben çok fazla kahve içiyorum.hatta kahveyi biraz kısmak için esspreso içmeye başladım.ama ondan da günde kaç fincan içtiğimi sayamıyorum bile:)

bende kahve hastasıyım iş yerınde 3 fıncan turk kahvesi içiyorum artık şekersiz içiçem:9
bu arada kahve sanki tok tuutyor:)

Maalesef ben çok fazla kahve içiyorum.Hatta kahveyi biraz kısmak için esspreso içmeye başladım.Ama ondan da günde kaç fincan içtiğimi sayamıyorum bile:)

Çok abartma kız için kararcak :) Tadında bırak olmaz öyle hastalık bulma sonra boşver bitki çayı iç onun yerine :)

ilaç iç ne olcak bahane bulma kendine ver kiloları :) Listeye ekledim senide artık kaçarın yok DD

geçen sefer uğraştım 67den 62'ye kadar düşebildim :))) fakat içtiğim hap doğum kontrol hapı, ve ayrıyeten tiroidler için de ilaç içiyorum. ve nasıl acıktırıyorlar birbilseniz. ortalığı paralıycam açlıktan. ve ben normalde yazın bile günde ancak bir bardak su içebilirken ilaçların bana tek artısı bol su içirmek oldu.

ayrıca bahane değil. başladım bugün sayenizde. sabah 1 simit ve ayran içtim. yalnız ayran biraz tuzluydu. bidaha içersem tuzsuz içeceğim. az önce de 2 mandalina yedim. öğle yemeğimizde tavuk var ben derisini yemiyorum (hem kalorisi fazla hem benim midem almıyor.) yanında çorba var ve salata. benim için en tehlikelisi akşam. ne yemek yapsam kocam sebze yemiyor.

hafif fikirler lütfen.

Halinden memnun olana lafımız yok :) Ama yağlarla kumsala çıkınca kendinizi kumsala gömesiniz geliyorsa buradasınız demektir

ne demek şekerim rica ederim :)
valla motivasyon tavan yapsın diye herkese çene yetiştirmeye çalışıyom :)
Gitcek kilolar başka yolu yok :)

Bebeğim kendine 1 tabak ayrı yemek yap yada et tüketiminiz çoksa ya fırında yağsız yap yada kendine tost makinesinde yağsız 2 köfte kızart ızgara olsun yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…