100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Keske erisemm daha beter gece yedigim icon kilo aliyorum

Allah Allah kız gece yeme, yiyorsanda kalorisi düşük bişiyler ye yada su iç, kandır kendini olmaz valla yoksa önünü alamazsın bak..
Daha çok üzülürsün sonra arkana dönüp keşke dersin ...

Dost acı söyler napıyım sizi yola sokmam lazım :) Geceye bi formül bul acil hemde !!!!

Sen bide üstüne gidip yatıyondur ohh oohhh ohh ....
Yapma güzelim sana yazık valla . Gerçekten bişiy bulalım bu gece işine .
Bak kızına göre düzenini biraz daha ayarla. Lütfen üzülürsün sonra . Sen şimdi uyku ve yeme zamanlarını ortalama olarak bi yaz.
Bende formül bulmaya çalışayım. Yardımcı olmak istiyorum gerçekten muck

Canimmm benim tsklerrr
simdii basliyorum ozaman hocam:):)
Benim kiz 11-12gibi gece yatiyor
Ama saat 1-2 gibi kalkiyor geriye yani uyudugu 2saat filan gece
bu bir kalkiyor tam kalkiyorr sabah 8den acagiya yatmaz
yani 8-9gibi sabah yatiyoruz
ve öglen 3yada 4de kalkiyorum cünki her 3saata birde kalkip mama yapiyorumm
5gibi öglen yemegi yiyorumm
sabah zaten yok uyuyoruz
aksamda 8de yiyorumm
Ee 8de yiyince sabah saat 9kadar acikiyorumm
bir güzell yiyorumm sonrada gidip yatiyorumm ve yaglaniyorummmmm
Büyük kizim babanesinde kaliyor onun bari uykusu bozulmasin dedimm
uyku getiren damla aldikk
caylar aldikk ama yokk uyumuyor
kv diyorki babasida ayni bunun gibiymis kücüken
BABASININA CEKMISS:):):):)

Şimdi bizdeki psikoloji şu "kilo yüzünden senden utanıyor" böyle bişiy yok bunu sen kendi kilonu örtmek için kullanıyorsun tabi bizde öyle. Kilolu olunca kendimizi koruma kalkanına almak için suçu sürekli karşı tarafa atarız. Bu çok normal. Psikolojik olarak sen kendini korumaya alıyorsun :)

"Şimdi evliyken kendimizi koymıcaz" diyorsun. Bide şu açıdan bakalım sen bu çocuğun annesiyle tanışmaya kadar gelmişsin demekki evlilik ufukta. Sen evlenince 1 günde ceylan gibimi olacağını düşünüyorsun? dost acı söyler ve sana yardımcı olmak istiyorum. Bunun için eleştiri yapıp sana gerçekleri ve acı hayatı göstermek zorundayım .

Zayıfken bakımlıydın peki şimdi neden yapmıyorsun. Bende kiloluyum ama kocam gelmesine yakın evdede olsam yaparım makyajımı saçımı düzeltirim. Senin durumundan bakarsak sen bu çocukla dışarıya çıkıyorsun evli değilsin daha. Senin 10 kat daha dikkat etmen lazım. Sakın kendini salma. Bak kilolarıda vericez sende çıtı pıtı olacaksın. Şık ve sevimli makyajlarla geziceksin. O zaman o çocuk koşacak peşinden hadi anneme gidelim diye. Dile benden ne dilersen dicek. Kadınların yapamayacı hiçbişiy yoktur . Buna emin ol.
İpler senin elindeyken hele oooooo :)

Şimdi şöyle yapıyoruz. Sen 85 kilosun çok değil bu. 100 günde istersen 15-20 kilo verebilirsin. Özgüvenini ve inancını asla kaybetme. Bunu başaracağız. Ve o çocuk seni annesine götürmek için sabırsızlanıcak :)

Bu arada kaç yaşındasın canım.

Şimdi senin durumuna göre sabah akşam yok :)
Hemen sana program öneriyim. Bence şöyle bir dene;

Sen kahvaltını gece 2 gibi yapacaksın; Sabaha kadar kızın uyumuyor yaklaşık gece 7 saat ayaktasın ve bu esnada kahvaltı eriycek ,
hatta saat 6 gibi bir ara öğün yap kendine ( 1 meyve, 1 kase yoğut vb. ) midende bişiy kalmadan sabah 9 da yatarsın. Hatta yatmadan 1 saat öncede form çay iç midendekiler erir ve rahat uyursun.

Öğle yemeğini de öğlen 4 de yiyeceksin. Yanında yeşillikte yeki bağırsakların çalışsın. Saat 6 da ara öğün yap.
Yine çayını içersin.

Akşam yemeğini de saat 8 de yersen tabi bunu sebze yemeği ye ekmeksiz. Kahvaltıda ve öğle yemeğinde ekmek ye. Ekmeksiz olmaz çünkü sadece akşam ekmek yeme. Saat 8 de yersen gece 11 e kadar eritirsin. Yine boş mideyle yatarsın.

Bence bu şekilde dene 1 hafta inşallah işe yarar :) Bu arada spor yapman gerekli. Bunu da istersen gece yap istersen akşam. Tok karnına hareket edilmez çünkü. Bol bol su tüket.

Ayrıca göbek probleminiz varsa bi tavsiye; Yataktan kalkar kalkmaz ılık su için. Bu göbek yağlarını eritir.
Şöyle açıklıyım. Şimdi uykudan kalkınca vücut şişer yani yağlarınızdır şişen :) Eğer ılık (sıcağa yakın) su içerseniz bu şiş yağlar erir :)

bende nugün yediklerimi yazayım:)
sabah: (saat 8:30 da ) 2 kepek ekmeğiyle yağsız kaşarlı tost, 1 bardak siyah çay,6 zeytin biraz yeşillik
öğle: (12:30) 1 kepçe yayla çorbası 4 yemek kaşığı etli sebzeli bi yemek az biraz havuç salatası ( yağ atmışlardır diye pek yemek istemedem ) 2 tane tulumba tatlısı ( dayanamadım valla :)))
akşamı da şimdi yicem işte mercimek çorbası 1 dilim ekmek yerim 4-5 kaşık da sebze yemeği :)) su içememkten bahsemişsiniz onu bende yapamıyorum 1 litre anca içiyorum ama bol bol yeşil çay içmeye çalışıyorum okulda olduğum için bugün içemedim ama akşam devam yeşil çaya :)

merhaba ben 25 yaşında 1.65 boyundayım .bir aydan beri diyet yapıyorumn aynı zamanda bir haftadırda spor yapıyorum hem leslie 1 mil hemde jullian.yürüyüş çok fazla yapamıyorum yaşadığım yer küçük ve yürüyecek hiç bir yeri yok sabah okula giderken ve dönerken hızlı hızlı yürüyorum sadece.92 kiloyla başladım şimdi 88.300 kilogramım.temmuzda düğünüm var o zamana kadar 58-60 arası olmak istiyorum başarabilirmiyim sizce.hayatım boyunca hep kiloluydum ilk defa rejim yapıyorum çok azimliyim başarcam bu işi....kendimin zayıf hali nasıl hiç görmedim görmek istiyorum artık...

İyi gitmişsinde şu tulumba olaya noktayı koymuş. Yok yemeyin şunları 100 gün sonra dondurmaları götürceksiniz.
Kaçmıyo ya tulumba herzaman yiyebilirsin. Yapma şekerim böyle :)

Okuldaysan yarımlık küçük pet şişe alıyorsun ve elinden düşürmüyorsun :)

Spor yaptınmı?

Merhaba arkadaşlar, beni de listeye ekler misiniz?
Bugün yediklerimi yazıyorum
Sabah: küçük bir parça beyaz peynir, 2 adet siyah zeytin, 1 dilim kızarmış kepek ekmek, 1 bardak çay ve 1 bardak diyet cayı
Öğlen: 7-8 kaşık bezelye yemeği, salata
1. Ara öğün: 4-5 çiğ badem 3 fındık 4-5 siyah üzüm
2. Ara öğün: 1 küçük yoğurt
Akşam: 7-8 kaşık karnibahar yemeği yarım kase tarhana çorbası 2dilim kepek ekmek

bu arada 20 yasindayim :))
bakmyiorum eskisi gibi derken mesela saclarim dus aldiktan sonra kabarir benim zayifkene mesela hic sacimi düzlestirmeden disari cikmazdim suan onu yapyiorum mesela bana su sekilde dedi sen eskiden saclarini düzlestirrmeden asla cikmazdin noldu sana yani makyajimi felan filan hep yaparim bi degisen bu oldu bide kilo aldigim dan beri kendime yeni kiyafet bile almak istemyiorum ama dedigin gibi 100 günde 15-20 kilo verebilirim ve katiyen alinmam dogrulari söylüoysun cunku .))

Canim benimmm
ilgilendigin icin cook ama cokk tsklerr
ama ben gece meyve bile yesem kilo aliyorum bunu denedimm ve gercekten kilo aliyorumm
böyle yapsamm
sabah kahvalti yok
öglen kalkar kalkmaz kahvalti yapsam
aksamda öglen yemegi gibi yesem
Yani saat 8den sonra hic bisey yemicemmm gecede cook acikinca süt icsemm olmazmii

ya biliyorumda dayanamadım önümde görünce alıverdim iki tane ama bi daha bu hatayı yapmicam :) ya okulda içiyorum zatende evde aklıma gelmiyor asıl 1 litre anca oluyor ama yavaş yavaş çıkarmaya çalışcam. aslında yapmadım ama koca kampüsü baya bi turladım bugün git gel yapa yapa :)

HOŞGELDİN :))

Valla harikasın dicek laf yok zaten :))) Senle aynaları çatlatacağız emin ol :) Hareket acayip önemli yoksa kum çuvalı gibi oluruz :)

evet canım diyetin yanına mutlaka ağırlık hareketleri ve egzersizde ekleyin, günden güne aynaya bakmak daha çok hoşuma gider oldu:)))

jullian ve leslie yaptım birazda mezdeke oynayayım sonra duşaaa:))))

ya kızlar bu soğukta su içilmiyo
Kilo vermek için bol bol su tüketmemiz lazım siz nasıl içiyorsunuz napcaz ya :)

canım göz önünde olabilecek bir yere pet şişe ile su koy ( bardağa alıp içmek vazgeçiriyor, özellikle pet şişe) onu her gördüğünde 1 yudum al:)

Bu topiği sevdim ya..bende uzun süredir kilo verme düşüncesindeyim..bacaklarım iyice kalınlaştı..bende her akşam mutlaka kk ya takılırım..gecen yılda kilo vermek için buraya takıldım ama yaza yetişmedi kilo vermem..onun için bu yaz erken başlamalıyım...

1,65 boyundayım..bu sabah 60,6 çıktım..ideal ve bana en çok yakışan kilom 54-55.. şu an kendimi davul gibi hissediyorum..aynada kendime bakasım gelmiyor...ve şu 6 kilo niye gitmiyor anlamıyorum...bugün çok dikkat ettim..sabah bir bardak süt, öğlen bir börek,akşamda atıştırdım bişeyler....akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedm...çevremdekilere diyet yapacağım dediğimde dalga geçiyolar evlisin bir çocuğun var fıstık gibisin diye ama ben evlenen anne olan her kadın kilo alır sözüne katılmıyorum..çevremdekilere de diyet yaptığımı söylemek istemiyorum,çok alaycı bakıyolar çünkü...burda benim gibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…