tugba_serdar
TUĞBACIM BU ARADA HEDEFİMİZ AYNI SANIRIM SENINLE AYNI KILOLARI VERCEZ INS:)
bende kahve hastasıyım iş yerınde 3 fıncan turk kahvesi içiyorum artık şekersiz içiçem:9
bu arada kahve sanki tok tuutyor:)
Çok abartma kız için kararcak :) Tadında bırak olmaz öyle hastalık bulma sonra boşver bitki çayı iç onun yerine :)
Bebeğim kendine 1 tabak ayrı yemek yap yada et tüketiminiz çoksa ya fırında yağsız yap yada kendine tost makinesinde yağsız 2 köfte kızart ızgara olsun yani :)
tamam kendime zeytinyağlı taze fasulye yapıcam iki gün yerim onu ben. kocama da patates yemeği yapayım. ya da patatesli taze fasulye yapayım fasulyelerini ben patateslerini o yesinbi deeee salataaaaa
burası dolu maşallah.kilo ne kadar büyük sorunumuzmuş meğer ama hep beraber vereceğiz elele...
dünkü raporumu vereyim hemen
sabah:bir dilim kepek ekmek
bir zeytin ama büyüktü
biraz peynir
üç-dört çatal menemen
ara:bir bardak yeşil çay
öğlen:domates çorbası 92kalori yazıyor üstünde
bir dilim kepek ekmek
ara yarım elma yarım portakal
yeşil çay
akşamatetes salatası üzerine 5-6 kaşık bezelye yemeği döktüm susuz
iki litre su günlük içiyorum sezerim zaten suyu
sizce nasıl kızlar
spor yapmıyorum ama hareketli olmaya çalışıyorum hopluyorum zıplıyorum faydası olurmu bilmiyorum düzenli birşeyler yapabilsem ama ne
Evet kızlar geri sayımda 99 dayız :)
Ben sabah 8 de kalktım kocaman bi bardak ılık suyumu içtim
Kahvaltımda şöyle oldu ;
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim tam çavdar ekmeği
açık çay şekersiz
Sonrada şekersiz nescafemi içtim :)
Bu arada dün tartıldım sabah 70.700 idim. Bugün sabah kalkınca dayanamadım tartıldım 69.400 olmuşum 1 günde şoklardayım :)
Pazartesiye kadar tartılmıcam :) Çok pis gaza getirdi bu olay beni :) Muhtemelen vucut şişliğim indi yani vucut suyunu attı :)
Dün 3 lt. su içtim 2 bardakta form çay içtim :)
listeyi görünce heyecanlandım orada 7li rakamları bir görsem...görecem ama inşallah kararlıyım bu sefer hiç olmadığım kadar gitsin pis kilolar gelsin incecik bedenler
Evet kızlar geri sayımda 99 dayız :)
Ben sabah 8 de kalktım kocaman bi bardak ılık suyumu içtim
Kahvaltımda şöyle oldu ;
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim tam çavdar ekmeği
açık çay şekersiz
Sonrada şekersiz nescafemi içtim :)
Bu arada dün tartıldım sabah 70.700 idim. Bugün sabah kalkınca dayanamadım tartıldım 69.400 olmuşum 1 günde şoklardayım :)
Pazartesiye kadar tartılmıcam :) Çok pis gaza getirdi bu olay beni :) Muhtemelen vucut şişliğim indi yani vucut suyunu attı :)
Dün 3 lt. su içtim 2 bardakta form çay içtim :)
haklısın canım ona bakayım evde akşam yapabilirsem benim sıpalar uyuyunca.hiç hareket yapmıyor değilimde spor ve yürüyüş olmayınca gözüme gözükmüyor birde düzenli olmayınca.Bebeğim hareket şart bak elinde internet var aç youtubedan leslie yap 3 mil yada başka şeyler bul hiçbişiy yapmadın aç mezdeke oyna 1 saathareketsiz olmaz :)
arkadaşlar benim bi önerim olacak. ben ve benim gibi spor yapmaya üşenenler için ve yine benim gibi simit bölgesinden rahatsız olanlar için:
ayakta, ayaklar sadece omuz hizası kadar açıkta olacak şekilde, ellerimiz yanda ve bir sağa bir sola eğilmek suretiyle yan yağları eritmeye var mısınız? hedef günde 500. ilk etapta az başlayıp (100 mesela) kademeli olarak arttırılabilir. ben geçen yaptım 500 güzel oluyo.
şimdi mekik çekelim desem zor gelecek ama bu kolay.
ne dersiniz?
arkadaşlar benim bi önerim olacak. ben ve benim gibi spor yapmaya üşenenler için ve yine benim gibi simit bölgesinden rahatsız olanlar için:
ayakta, ayaklar sadece omuz hizası kadar açıkta olacak şekilde, ellerimiz yanda ve bir sağa bir sola eğilmek suretiyle yan yağları eritmeye var mısınız? hedef günde 500. ilk etapta az başlayıp (100 mesela) kademeli olarak arttırılabilir. ben geçen yaptım 500 güzel oluyo.
şimdi mekik çekelim desem zor gelecek ama bu kolay.
ne dersiniz?
haklısın canım ona bakayım evde akşam yapabilirsem benim sıpalar uyuyunca.hiç hareket yapmıyor değilimde spor ve yürüyüş olmayınca gözüme gözükmüyor birde düzenli olmayınca.
ben yapıyorum canım ama hiç beşyüze çıkmadım ben varım yapalım bende hepsi var valla bel sırt kalça basen kütük gibiyim yanii
tebrik ederim seni 6lı rakamları görmüşsün darısı bize.çok güzel moral oluyor dimi.bende sabah kalkınca elma sirkeli su içiyorum ılık bir bardak.bir bardakda ilık su içiyorum.elmalı sirkeli su bağırsakları çalıştırıyor bende yoksa kabız oluyorum ayıptır söylemesi...
haklısın canım ona bakayım evde akşam yapabilirsem benim sıpalar uyuyunca.hiç hareket yapmıyor değilimde spor ve yürüyüş olmayınca gözüme gözükmüyor birde düzenli olmayınca.
ben yapıyorum canım ama hiç beşyüze çıkmadım ben varım yapalım bende hepsi var valla bel sırt kalça basen kütük gibiyim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?