100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

bende kahve hastasıyım iş yerınde 3 fıncan turk kahvesi içiyorum artık şekersiz içiçem:9
bu arada kahve sanki tok tuutyor:)

Çok abartma kız için kararcak :) Tadında bırak olmaz öyle hastalık bulma sonra boşver bitki çayı iç onun yerine :)

Ben normsl kahve içiyorum.(nescafe) ve evet gerçekten tok tutuyor.Asla şekerli kahve içemem sade blackcoffe bitki çayı ile de aram pek yok,ancak akşam yemekten sonra bir fincan early grey içiyorum o kadar.Onun dışında sadece su.:26:

GERİ SAYIM
99

[TABLE="width: 256"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba_serdar[/TD]
[TD]70.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevcanatess[/TD]
[TD]77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly_0809[/TD]
[TD]91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melancol[/TD]
[TD]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikea123[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankizzzz[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_pelinsu_[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemedenemenirkii[/TD]
[TD]69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glsm45[/TD]
[TD]74[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebeox[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asysss[/TD]
[TD]56.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regenboog[/TD]
[TD]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pingu92[/TD]
[TD]85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aaybis[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cad_02[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri_benim[/TD]
[TD]77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]caznur[/TD]
[TD]65.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsen_91[/TD]
[TD]85.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bgapa[/TD]
[TD]68.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynelim[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdabuzer[/TD]
[TD]88.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sela76[/TD]
[TD]62[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]şeremim[/TD]
[TD]60.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca[/TD]
[TD]86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvkml85[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filizozan[/TD]
[TD]64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bebeğim kendine 1 tabak ayrı yemek yap yada et tüketiminiz çoksa ya fırında yağsız yap yada kendine tost makinesinde yağsız 2 köfte kızart ızgara olsun yani :)

tamam kendime zeytinyağlı taze fasulye yapıcam iki gün yerim onu ben. kocama da patates yemeği yapayım. ya da patatesli taze fasulye yapayım fasulyelerini ben patateslerini o yesin bi deeee salataaaaa

burası dolu maşallah.kilo ne kadar büyük sorunumuzmuş meğer ama hep beraber vereceğiz elele...
dünkü raporumu vereyim hemen
sabah:bir dilim kepek ekmek
bir zeytin ama büyüktü
biraz peynir
üç-dört çatal menemen

ara:bir bardak yeşil çay

öğlen:domates çorbası 92kalori yazıyor üstünde
bir dilim kepek ekmek

ara yarım elma yarım portakal
yeşil çay

akşamatetes salatası üzerine 5-6 kaşık bezelye yemeği döktüm susuz
iki litre su günlük içiyorum sezerim zaten suyu
sizce nasıl kızlar
spor yapmıyorum ama hareketli olmaya çalışıyorum hopluyorum zıplıyorum faydası olurmu bilmiyorum düzenli birşeyler yapabilsem ama ne

Evet kızlar geri sayımda 99 dayız :)

Ben sabah 8 de kalktım kocaman bi bardak ılık suyumu içtim

Kahvaltımda şöyle oldu ;

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kibrit kutusu peynir
5 yeşil zeytin
1 dilim tam çavdar ekmeği
açık çay şekersiz

Sonrada şekersiz nescafemi içtim :)

Bu arada dün tartıldım sabah 70.700 idim. Bugün sabah kalkınca dayanamadım tartıldım 69.400 olmuşum 1 günde şoklardayım :)
Pazartesiye kadar tartılmıcam :) Çok pis gaza getirdi bu olay beni :) Muhtemelen vucut şişliğim indi yani vucut suyunu attı :)
Dün 3 lt. su içtim 2 bardakta form çay içtim :)

tamam kendime zeytinyağlı taze fasulye yapıcam iki gün yerim onu ben. kocama da patates yemeği yapayım. ya da patatesli taze fasulye yapayım fasulyelerini ben patateslerini o yesin bi deeee salataaaaa

valla harikasın işte böyle devam et olcak bu iş :)

listeyi görünce heyecanlandım orada 7li rakamları bir görsem...görecem ama inşallah kararlıyım bu sefer hiç olmadığım kadar gitsin pis kilolar gelsin incecik bedenler

Bebeğim hareket şart bak elinde internet var aç youtubedan leslie yap 3 mil yada başka şeyler bul hiçbişiy yapmadın aç mezdeke oyna 1 saat hareketsiz olmaz :)

Çok iyi çok güzel....darısı başımıza.Ben hala baskülü alamadığım için(bu memlekette 6'dan sonra açık dükkan bulmak çok zor)her sabah kendimi kendimi getirdiğim gazdan mahrumum...

listeyi görünce heyecanlandım orada 7li rakamları bir görsem...görecem ama inşallah kararlıyım bu sefer hiç olmadığım kadar gitsin pis kilolar gelsin incecik bedenler

valla kızlar size bi söz ;

AZİMLE SIÇAN MERMERİ DELER :)

koyvermek yok olcak bu iş kaçarınızda yok herkes vercek o lanet yağları kurtulcaz kuş gibi olcaz

arkadaşlar benim bi önerim olacak. ben ve benim gibi spor yapmaya üşenenler için ve yine benim gibi simit bölgesinden rahatsız olanlar için:

ayakta, ayaklar sadece omuz hizası kadar açıkta olacak şekilde, ellerimiz yanda ve bir sağa bir sola eğilmek suretiyle yan yağları eritmeye var mısınız? hedef günde 500. ilk etapta az başlayıp (100 mesela) kademeli olarak arttırılabilir. ben geçen yaptım 500 güzel oluyo.

şimdi mekik çekelim desem zor gelecek ama bu kolay.

ne dersiniz?

tebrik ederim seni 6lı rakamları görmüşsün darısı bize.çok güzel moral oluyor dimi.bende sabah kalkınca elma sirkeli su içiyorum ılık bir bardak.bir bardakda ilık su içiyorum.elmalı sirkeli su bağırsakları çalıştırıyor bende yoksa kabız oluyorum ayıptır söylemesi...

Bebeğim hareket şart bak elinde internet var aç youtubedan leslie yap 3 mil yada başka şeyler bul hiçbişiy yapmadın aç mezdeke oyna 1 saat hareketsiz olmaz :)
haklısın canım ona bakayım evde akşam yapabilirsem benim sıpalar uyuyunca.hiç hareket yapmıyor değilimde spor ve yürüyüş olmayınca gözüme gözükmüyor birde düzenli olmayınca.

ben yapıyorum canım ama hiç beşyüze çıkmadım ben varım yapalım bende hepsi var valla bel sırt kalça basen kütük gibiyim yanii

Olabilir valla tv karşısında bile yapılabilir :) Valla zor mor olsada yapcaz herşeyi :)

TV karşısında çıkılıyor. hatta 15 dk falan sürüyor. ama hızlı hızlı değil. yavaş yavaş hissede hissede yağları. yan kaslarınız sızlaya kadar ama kendinizi sakatlamadan tabiki. yapılıyor bir sonraki gün biraz kaslarınız acıyor ama olsun.

ben bi de eskiden hula-hop çeviriyordum.

Valla sorma ayaklarım yere basmıyo bana acayip moral oldu şimdi vucut ham ya hemen veririz sonra durma dönemine geçeriz ondan sonrada yesekte veriyoz zaten

Aynen sabahları ılık su acayip işe yarıyo :)

Allah seni kahretmesin geberdim gülmekten :) ayy ağlancak halimize gülüyoz kütük gibiyiz kız valla :)

Heryer yerinde maşşallah

Bizim evde dev gibi bir spor aleti var.Yürüyüş bandına benziyor ama üstüne çıktığın zaman deli gibi titreştiriyor.Aranızda bir fikri olan yada kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…