kızlar ben 100 kılo 1,70 boyunda sisko bir kadınım daha 9 aylık evlıyım cocuk ıstıorum ama kılodan olmuooooo
diyet yapmayı bır turlu basaramayanlardanımm gecen cuma solusitan sıparısı verdım gurkan kubılay sıtesındenve dıkkat edecem dıye soz verdım inş. uyarım çalışıorum hemde masa bası sabah 8,30 aksam 7 8 de aksam yemegı yemek cokkk kotuuuu ama elden ne gelır o saate evde oluoruz esımle
bugun yedıklerim
sabah 1 sımıt sekersız cay
öğle erıste corba
lımonlu pırasa
az makarna
salata
ekmek yok
aksam
dolma yogurtyemeyı dusunuorum
bırde yesıl cay ıctım gun ıcınde unutmayayım :26:
Bu topiği sevdim ya..bende uzun süredir kilo verme düşüncesindeyim..bacaklarım iyice kalınlaştı..bende her akşam mutlaka kk ya takılırım..gecen yılda kilo vermek için buraya takıldım ama yaza yetişmedi kilo vermem..onun için bu yaz erken başlamalıyım...
1,65 boyundayım..bu sabah 60,6 çıktım..ideal ve bana en çok yakışan kilom 54-55.. şu an kendimi davul gibi hissediyorum..aynada kendime bakasım gelmiyor...ve şu 6 kilo niye gitmiyor anlamıyorum...bugün çok dikkat ettim..sabah bir bardak süt, öğlen bir börek,akşamda atıştırdım bişeyler....akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedm...çevremdekilere diyet yapacağım dediğimde dalga geçiyolar evlisin bir çocuğun var fıstık gibisin diye ama ben evlenen anne olan her kadın kilo alır sözüne katılmıyorum..çevremdekilere de diyet yaptığımı söylemek istemiyorum,çok alaycı bakıyolar çünkü...burda benim gibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
bakalım ben bu gün ne yedim:))
öğle gibi kalktım 1 porsiyon whey protein tozumu içtim,
peşinden şekersiz kahve,
akşama doğru 1 dilim börek,
az öncede patlamış mısır yedim
bu arada en az 3 litre su içmeye çalışıyorum
gece acıkırsam da 1 kase yoğurt:))
bu arada kilo bildirimini salı günleri yapabilirim :))
ben fitness yapıyorum, bu yüzden protein ağırlıklı besleniyorum, ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkardım ( günlük öğünlerimden arada kaçamak yapıyorum o ayrı:)))
canım geçen bi yerde okumuştum az yemek tam tersine kilo alımına neden oluyormuş bence sabah süt yerine güzel bir kahvaltı yaparsan daha faydalı olur :)
hayır canım protein alıyorum
kasların güçlenmesi için proteine ihtiyacım var, minimum karbonhidrat ve yağ, bol protein alıyorum bu gün açlık hissetmedim bu yüzden yediklerim bunlar:)
işin aslı diyet yapmıyorum sadece neler yemem gerektiğini biliyorum ona göre davranıyorum. sporlada destekleyince sonuç şimdiden bile süper:)))
Valla biz 3. yıla girdik öyle duydum :) ilk zamanlar bişiy demezler zaten cicim ayları filan :)
Sonra düğüne gidersin ne bilim bara gidersin sonrada kocan haklı olarak zayıf ve şık görmek ister :)
Valla elbise bile yakıştıramıyom kendime adam haklı yani :)
Ama bu yaz görcek o :)
kızlar ben 100 kılo 1,70 boyunda sisko bir kadınım daha 9 aylık evlıyım cocuk ıstıorum ama kılodan olmuooooo
diyet yapmayı bır turlu basaramayanlardanımm gecen cuma solusitan sıparısı verdım gurkan kubılay sıtesındenve dıkkat edecem dıye soz verdım inş. uyarım çalışıorum hemde masa bası sabah 8,30 aksam 7 8 de aksam yemegı yemek cokkk kotuuuu ama elden ne gelır o saate evde oluoruz esımle
bugun yedıklerim
sabah 1 sımıt sekersız cay
öğle erıste corba
lımonlu pırasa
az makarna
salata
ekmek yok
aksam
dolma yogurtyemeyı dusunuorum
bırde yesıl cay ıctım gun ıcınde unutmayayım :26:
biraz konulara baktim da
evliykene tabiki kendimizi koymicaz bu arada evli degilim ama sevgilinm var beni cocuk 65 kiloyla tanidi suan 85 oldum ve kendisi de bakimldiir yani kendine cok dikkat eden birsi ve kilo yüzünden kac kere tartistik kavga ettik ayrildik baristik
annesinle tanismak istyiorum "önce kilo ver ondan sonra tanisticam yoksa tanismicaksin diyor bana " yaniiii bakin kizlar kilo yüzünden benden utanyior tabiki zayifkene daha bakimliydim su aralar saldim kendimi -.-
merhaba ben 25 yaşında 1.65 boyundayım .bir aydan beri diyet yapıyorumn aynı zamanda bir haftadırda spor yapıyorum hem leslie 1 mil hemde jullian.yürüyüş çok fazla yapamıyorum yaşadığım yer küçük ve yürüyecek hiç bir yeri yok sabah okula giderken ve dönerken hızlı hızlı yürüyorum sadece.92 kiloyla başladım şimdi 88.300 kilogramım.temmuzda düğünüm var o zamana kadar 58-60 arası olmak istiyorum başarabilirmiyim sizce.hayatım boyunca hep kiloluydum ilk defa rejim yapıyorum çok azimliyim başarcam bu işi....kendimin zayıf hali nasıl hiç görmedim görmek istiyorum artık...
canım sabahları kahvaltı yapamıyorum sevmiyorum kahvaltıyı maalesef..öğlende okulda arkadaşlarla yiyoruz orda genelde kalorisiz şeyler tüketiyoruz..benim sıkıntı akşam başlıyor..gözüm hep et yemeklerinde..sonra gecelerde uzun hani))))))))))))acıkıyorum )))))))))))))))))) sonrada şişiyorum ))))))))))))))))))) acilen zayıflamam lazım yoksa 65 leri göreceğim nerdeyse:-(((
merhaba ben 25 yaşında 1.65 boyundayım .bir aydan beri diyet yapıyorumn aynı zamanda bir haftadırda spor yapıyorum hem leslie 1 mil hemde jullian.yürüyüş çok fazla yapamıyorum yaşadığım yer küçük ve yürüyecek hiç bir yeri yok sabah okula giderken ve dönerken hızlı hızlı yürüyorum sadece.92 kiloyla başladım şimdi 88.300 kilogramım.temmuzda düğünüm var o zamana kadar 58-60 arası olmak istiyorum başarabilirmiyim sizce.hayatım boyunca hep kiloluydum ilk defa rejim yapıyorum çok azimliyim başarcam bu işi....kendimin zayıf hali nasıl hiç görmedim görmek istiyorum artık...
Merhaba arkadaşlar, beni de listeye ekler misiniz?
Bugün yediklerimi yazıyorum
Sabah: küçük bir parça beyaz peynir, 2 adet siyah zeytin, 1 dilim kızarmış kepek ekmek, 1 bardak çay ve 1 bardak diyet cayı
Öğlen: 7-8 kaşık bezelye yemeği, salata
1. Ara öğün: 4-5 çiğ badem 3 fındık 4-5 siyah üzüm
2. Ara öğün: 1 küçük yoğurt
Akşam: 7-8 kaşık karnibahar yemeği yarım kase tarhana çorbası 2dilim kepek ekmek
bu arada 20 yasindayim :))
bakmyiorum eskisi gibi derken mesela saclarim dus aldiktan sonra kabarir benim zayifkene mesela hic sacimi düzlestirmeden disari cikmazdim suan onu yapyiorum mesela bana su sekilde dedi sen eskiden saclarini düzlestirrmeden asla cikmazdin noldu sana yani makyajimi felan filan hep yaparim bi degisen bu oldu bide kilo aldigim dan beri kendime yeni kiyafet bile almak istemyiorum ama dedigin gibi 100 günde 15-20 kilo verebilirim ve katiyen alinmam dogrulari söylüoysun cunku .))
Canim benimmm
ilgilendigin icin cook ama cokk tsklerr
ama ben gece meyve bile yesem kilo aliyorum bunu denedimm ve gercekten kilo aliyorumm
böyle yapsamm
sabah kahvalti yok
öglen kalkar kalkmaz kahvalti yapsam
aksamda öglen yemegi gibi yesem
Yani saat 8den sonra hic bisey yemicemmm gecede cook acikinca süt icsemm olmazmii
ya biliyorumda dayanamadım önümde görünce alıverdim iki tane ama bi daha bu hatayı yapmicam :) ya okulda içiyorum zatende evde aklıma gelmiyor asıl 1 litre anca oluyor ama yavaş yavaş çıkarmaya çalışcam. aslında yapmadım ama koca kampüsü baya bi turladım bugün git gel yapa yapa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?