100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

canım karbonhidrat ağırlıklı besleniyosun biraz protein ve sebze meyveye ağırlık verirsen çok daha çabuk ulaşırsın idealine, naçizane tavsiyem:)

canım geçen bi yerde okumuştum az yemek tam tersine kilo alımına neden oluyormuş bence sabah süt yerine güzel bir kahvaltı yaparsan daha faydalı olur :)

bakalım ben bu gün ne yedim:))

öğle gibi kalktım 1 porsiyon whey protein tozumu içtim,
peşinden şekersiz kahve,
akşama doğru 1 dilim börek,
az öncede patlamış mısır yedim
bu arada en az 3 litre su içmeye çalışıyorum
gece acıkırsam da 1 kase yoğurt:))

bu arada kilo bildirimini salı günleri yapabilirim :))

Canimm sen ne diyeti yapiyorsunn

ben fitness yapıyorum, bu yüzden protein ağırlıklı besleniyorum, ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkardım ( günlük öğünlerimden arada kaçamak yapıyorum o ayrı:)))

hayır canım protein alıyorum

kasların güçlenmesi için proteine ihtiyacım var, minimum karbonhidrat ve yağ, bol protein alıyorum bu gün açlık hissetmedim bu yüzden yediklerim bunlar:)

işin aslı diyet yapmıyorum sadece neler yemem gerektiğini biliyorum ona göre davranıyorum. sporlada destekleyince sonuç şimdiden bile süper:)))

canım geçen bi yerde okumuştum az yemek tam tersine kilo alımına neden oluyormuş bence sabah süt yerine güzel bir kahvaltı yaparsan daha faydalı olur :)

canım sabahları kahvaltı yapamıyorum sevmiyorum kahvaltıyı maalesef..öğlende okulda arkadaşlarla yiyoruz orda genelde kalorisiz şeyler tüketiyoruz..benim sıkıntı akşam başlıyor..gözüm hep et yemeklerinde..sonra gecelerde uzun hani))))))))))))acıkıyorum)))))))))))))))))) sonrada şişiyorum))))))))))))))))))) acilen zayıflamam lazım yoksa 65 leri göreceğim nerdeyse:-(((

kızlar çok hastayım o yüzden giremedim pek :S iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım gidip yatıcam birde kilo bildirimini hangi günler yapıyorduk?

Tamam canim iste benim dedigim diyete ayni böyle :):)

canım o zaman benim acil önlem almam lazım

canım bende 91 kiloyumçbende çocuk istiyorum ve bunun için acil kilo vermem lazım ama gel gelelim boğazımı tutamıyorum.bu kadar önemli bişey istiyoruz ama kilo vermiyoruz.ne kadar garip bi durum

canım ya... nedir bu kilolardan çektiğimiz.bende böylesi durumlarla çok karşılaştım zor yaw

canım ben 4 ay önce evlendim evlendiğimde 83 kiloydum hep zayıf gelin olmak istedim ama yapamadım çok pişmanım.temmuza daha çok var.ne olur yediklerine dikkat et ve düğünde zayıf ol.çünkü sadece bir kere evleneceksin

kızlar yediklerim,
sabah;1 dilim ekmek,peynir
öğle;2 kase çorba
ara 1 bardak süt
akşam;2 köfte.1 kase çorba,1 kase yoğurt
yatsı 1 bardak süt
ve yapmamam gereken bişeydi ama 2 parça un helvası yedim ama bidaha yok
2 saat yürüdüm vew 1 saat aerobik yaptım.

evet bak bana da bazen öle oluyor akşamları bir kase yoğurt ye bence veya 10 tane fln leblebi gerçektende açlık hissini alıyor. özellikle son zamnlarda uykum düzensiz 2-3 gibi yattığım için bende çok acıkıyorum o saatlerde o yüzden 1 kase yoğurt yiyorum :)

Senin hedefin belli yapabilirsin bebeğim . Emin ol başaracağız sakın gözünde büyütme neleri atlattık bunu da atlatacağız :)
Gençsin ayrıca avantajlısın :) Kadınlar yaparım dedimi yapar :) Kendi güvenini kaybetme :)
Sen harika bir gelin olacaksın ama birazcık dişini sıkmalısın :) Sadece bu kadar :)

Leslie ile 1 mil az canım sen onu en az 3 mil yapmalısın :) Çok zorlanılacak hareket yok ter atman lazım ok :)

Canım kilonu yazarsan listeye ekliyim senide :)

Valla harikasın spor yaptınmı acaba :)

Canımsın benim :)

Bundan sonra saç baş yapmadan çıkmak yok :) Kendine bişiyler almak zorunda değilsin biraz bekle alışveriş için :) Ama saçın makyajın oldumu zaten hoş gözükürsün :) Montlar çıkmıyo zaten üstümüzden

Bak şimdi sana ne söylüycem :) Dün başladık ben dün sabah tartıldım 70.700 geldim, bugün sabah tartıldım 69.400 geldim
Bunu sende yapabilirsin Hadi bakıyım olcak bu iş

günaydın arkadadşlar
sabah
ılık sade su
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 omega kapsül
grip için karışık bitki çayı
öğle
kereviz
tavuk
3 ceviz
(evden işe getirdim onları yiyecem)
akşam
kereviz,
"1 köfte(önceden yapmıştım buzluktan çıkartıp pişiririm.)
1 bardak sirkeli limonlu su
ayrıca grip olduğum için bayağı bir ilaç içiyorum, c vitamini filanda var içinde :2:

Tamam bebeğim sen dene ben tam bilmediğim için doğru yorum yapamam zaten :)
Valla kilolar verilcek ayarla kendini ona göre :) Sen dene bakalım pazartesi kilo durumunu öğrencez MUCKSSS

Harikasın bebeğim :) Valla suyuda iç evde al bi bardak eline yudum yudum bitir :)
LAk lak içmeyin zaten :) içebildiğin kadar :)

Kızlar önce raporumu vereyim sonra geçmiş sayfaları okuyayım;

Akşam saat 7-8 gibi 2 çatal yagsız makarna
Sabah 6:30-7:00 arası 1 fincan kahve
Saat 09:00 minik bir kepçe çorba
Aralarda bol bol su ve kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…