TV karşısında çıkılıyor. hatta 15 dk falan sürüyor. ama hızlı hızlı değil. yavaş yavaş hissede hissede yağları. yan kaslarınız sızlaya kadar ama kendinizi sakatlamadan tabiki. yapılıyor bir sonraki gün biraz kaslarınız acıyor ama olsun.
ben bi de eskiden hula-hop çeviriyordum.
Bizim evde dev gibi bir spor aleti var.Yürüyüş bandına benziyor ama üstüne çıktığın zaman deli gibi titreştiriyor.Aranızda bir fikri olan yada kullanan var mı?
Ben biliyom kız spor salonunda vardı. O titreşim vucut yağlarını kırıyo çık tepesine hergün en az 30 dk :)
kır gitsin yağları
tamam canım yapalım ben yapıyorum sayıyı arttırırım olur biter hemde düzenli yapmış olurumTV karşısında çıkılıyor. hatta 15 dk falan sürüyor. ama hızlı hızlı değil. yavaş yavaş hissede hissede yağları. yan kaslarınız sızlaya kadar ama kendinizi sakatlamadan tabiki. yapılıyor bir sonraki gün biraz kaslarınız acıyor ama olsun.
ben bi de eskiden hula-hop çeviriyordum.
Allah seni kahretmesin geberdim gülmekten :) ayy ağlancak halimize gülüyoz kütük gibiyiz kız valla :)
Heryer yerinde maşşallah
tamam canım yapalım ben yapıyorum sayıyı arttırırım olur biter hemde düzenli yapmış olurum
canım sende ne var ben o kadar olsam zil takar oynarım sen beni gör her tarafım dürttü valla.bıngıl bıngıl dolaşıyorum kat kat lahana gibi ayyyy kilolarımdan nefret ediyorum yaaaaa
yok yok daha bir hırs yaptım
bu arada leslie midir nedir buldum ben onu yaparım ya benim yaptığım hareketlere benziyor zaten düzenli yapmış olurum hem.psikolojimde düzelir..
ay çalışmam lazım kızlar burada takıldım kaldım işler beni bekler ara ara bakarım yine hadi bana müsade
kahvaltim ::)
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 4 tane tursu salatalik.
2 cay tatlandirci koydum cayima 1 tane
nekadar kalori var bilmiyorum simdi de biraz haraket edicemm
1 yada 1,5 patetesle yapılmış bu yeşillikli salatamı yedim kızlar.Acayip vicdan azabı duyuyorum yediğim karbonhidrat bombası yüzünden[/QUay
Afiyet olsun ama dikkat et.. sadece yeşilliklerini yeseydin barii
1 yada 1,5 patetesle yapılmış bu yeşillikli salatamı yedim kızlar.Acayip vicdan azabı duyuyorum yediğim karbonhidrat bombası yüzünden
tebrik ederim seni 6lı rakamları görmüşsün darısı bize.çok güzel moral oluyor dimi.bende sabah kalkınca elma sirkeli su içiyorum ılık bir bardak.bir bardakda ilık su içiyorum.elmalı sirkeli su bağırsakları çalıştırıyor bende yoksa kabız oluyorum ayıptır söylemesi...
1 yada 1,5 patetesle yapılmış bu yeşillikli salatamı yedim kızlar.Acayip vicdan azabı duyuyorum yediğim karbonhidrat bombası yüzünden[/QUay
Afiyet olsun ama dikkat et.. sadece yeşilliklerini yeseydin barii
Ahh keşke canım..Ama o minik doğranmıştı ki..Demekki ben akşam sadece çorba içeceğim
öğle yemeklerinden korkmayın akşam yemeklerinden korkun...
ekmek yememiş olman rahatlatsın seni. patates de lazım vücuda tuz da ama fazla değil dozunda. şeker de lazım ama işlenmiş şeker değil, meyve şekeri, sütün içindeki şeker vs vs. diyet yapıcaz derken sağlığımızdan da olmayalım.
ayrıca birşey daha söyliycem. sabah kahvaltısında çikolata yemek kilo aldırmıyormuş. derler ki metabolizmanın en hızlı çalıştığı zaman sabah kahvaltısı zamanıdır. isteyen 1 küçük parça bitter yiyebilir bence. ama tabi bu size kalmış.
mesela ben geçenlerde yaptığım bi diyette, tatlıyı tek seferde kestim, şekersiz çay şekersiz kahve çikolata yok tatlı yok, 1 hafta sonra elim ayağım titremeye başladı tatlı yememekten. aslında bu da sağlıksız. haftada bir gün sütlü tatlı yapıp bir kase ile kendimizi ödüllendirebiliriz.
Aslında bu yanlış bir bilgi sayılır ,çünkü neredeyse tükettiğimiz herşeyde şeker de var tuz da,patates,ekmek,havuç,bezelye,mısır,ketçap,makarna,pilav,fasulye vs. vs.(en bilinenleri)Yani almamız gereken tüm şeker ve tuzu zaten alıyoruz.Geriye kalan kalori olarak dönüyor bize...Sütlü tatlı yada bitter çikolata bence de hafta da bir gün ödül olarak tüketilmeli...
Bu arada bir arkadaş 4 fincan yeşil çay içtiğini yazmış.Ama bu da zaralı değil mi?
kahvaltim ::)
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 4 tane tursu salatalik.
2 cay tatlandirci koydum cayima 1 tane
nekadar kalori var bilmiyorum simdi de biraz haraket edicemm
Ahh keşke canım..Ama o minik doğranmıştı ki..Demekki ben akşam sadece çorba içeceğim
Aslında bu yanlış bir bilgi sayılır ,çünkü neredeyse tükettiğimiz herşeyde şeker de var tuz da,patates,ekmek,havuç,bezelye,mısır,ketçap,makarna,pilav,fasulye vs. vs.(en bilinenleri)Yani almamız gereken tüm şeker ve tuzu zaten alıyoruz.Geriye kalan kalori olarak dönüyor bize...Sütlü tatlı yada bitter çikolata bence de hafta da bir gün ödül olarak tüketilmeli...
Bu arada bir arkadaş 4 fincan yeşil çay içtiğini yazmış.Ama bu da zaralı değil mi?
söylediğin doğru zaten o yüzden her doktor mümkün olduğunca tuz şeker un vs 'yi hayatınızdan çıkarın diyor. ama yaptığımız yemekler de azcık da olsa tuz koymadan yenilmiyor maalesef. bizim esas kaçınmamız gerekenlerin işlenmiş şeker işlenmiş her türlü gıda olduğunu savunmak istemiştim. :)
bakalım ne kadar başarılı olabileceğiz. hepimize kolay gelsin.
kahvaltı 6.30 bir bardak limonlu su 3 dilim börek çay
öğle 3 dilim börek
akşamda bugün maaş günü nişanlım ve annesiyle dışarda yicez bugün hamur işi çok oldu ama uzun zamandır yemiyordum hamur işinden tek sevdiğimde börek:)))
akşam yemekten bir saat sonrada leslie ve jullian yapcam....suyumuda 3 litre yapmaya çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?