elmalı sirkeli su dediğiniz ne oluyor
Ahh keşke canım..Ama o minik doğranmıştı ki..Demekki ben akşam sadece çorba içeceğim
Aslında bu yanlış bir bilgi sayılır ,çünkü neredeyse tükettiğimiz herşeyde şeker de var tuz da,patates,ekmek,havuç,bezelye,mısır,ketçap,makarna,pilav,fasulye vs. vs.(en bilinenleri)Yani almamız gereken tüm şeker ve tuzu zaten alıyoruz.Geriye kalan kalori olarak dönüyor bize...Sütlü tatlı yada bitter çikolata bence de hafta da bir gün ödül olarak tüketilmeli...
Bu arada bir arkadaş 4 fincan yeşil çay içtiğini yazmış.Ama bu da zaralı değil mi?
hepsini arka arkaya içmedim ama yavaş yavaş. Ama yeşil çayı zayıflamak için içmiyorum zaten siyah çay olsa aynı şekilde 3-4 fincan içiyorum. zaten şekersiz içtiğim için zararı olcağını düşünmüyorum :)
Selam Kızlarrr benimde topiğim var gerçi "benim kilo verme serüvenim" adı altında ama sizlerlede hem tanışmak kaynaşmak namına hem
daha çok motive olup tedbiri elden bırakmama adına konuyu açan arkadaş zaten sürekli online oluyormuş :) süper ya
Sadede gelecek olursak ben 25 yaşındayım boy 1.62 kilo 78.42 aydır diyetisyene gidiyorum son kilo ölçülmedi gerçi ama artık sürekli
buraya yazacağım için okursunuz hedefim yaza kadar 57-58 filan olmak beni de aranıza alırsınız dimi zumba yaparız birlikte
Merhaba;
Hoşgeldin ararmıza....Umarım hep birlikte hedeflediğimiz kilolara ulaşacağız....
1 yada 1,5 patetesle yapılmış bu yeşillikli salatamı yedim kızlar.Acayip vicdan azabı duyuyorum yediğim karbonhidrat bombası yüzünden
öğle yemeğinden geldim şimdi. anlatayım menüyü.
iki parça tavuk pirzola vardı. ama ben bir parçadan sadece 2 ceviz büyüklüğünde bi parça yedim yanında patates kızartması vardı 4-5 parça onları yedim. yanında süzme mercimek çorba vardı limon sıktım ve 6-7 kaşık falan yiyebildim. ve yanında salata var sanıyordum ama kızartma havuç vardı yoğurtlu 3-4 çatal ondan yedim. ve yarım kase de limon sıkılmış yoğurt yedim. sıfır ekmek.
öğle yemeklerinin hepsinden tatmak istiyorum çünkü vitaminsiz de kalmak istemiyorum.
elmalı sirkeli su dediğiniz ne oluyor
Selam Kızlarrr benimde topiğim var gerçi "benim kilo verme serüvenim" adı altında ama sizlerlede hem tanışmak kaynaşmak namına hem
daha çok motive olup tedbiri elden bırakmama adına konuyu açan arkadaş zaten sürekli online oluyormuş :) süper ya
Sadede gelecek olursak ben 25 yaşındayım boy 1.62 kilo 78.42 aydır diyetisyene gidiyorum son kilo ölçülmedi gerçi ama artık sürekli
buraya yazacağım için okursunuz hedefim yaza kadar 57-58 filan olmak beni de aranıza alırsınız dimi zumba yaparız birlikte
Çok azimli gördüm hatunlar sizi
Ben raporumu kendi günlüğüme veriyorum ama aranıza karıştım yinede. tugba_serdar benide yaz listeye. 68,5 la başladım. Hadi bakalım:)
Kizlarr benim menüm nasill iyimi sizcee
Güzel hayatım okudum ben :) Herşeyi okuyorum zaten :) kaçamak olsa yorum yapcaktım :)
Kendinide çok zormala bebeğim hasta olmanı istemeyiz :)
Ahh canimm ya bugün iyi de dün yediklerimi yazsaydimm sook olurdunuz
bende katılmakk istiyorumm :) motivasyonum cok düsüyor bu aralar böyle bi sayfaya ihtiyacım var :)
Evet kızlar bugün hava güzeldi ben çıkıp dışarıda yürüyüş yaptım bugün :)
Spor yapanlar kimler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?