100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

elmalı sirkeli su dediğiniz ne oluyor

yanlış yazmışım canım elma sirkesi varya bir su bardağı ilık suyun içine bir yemek kaşığı koyuyorum sabah aç karnına içiyorum arkasındanda bir bardak ılık su içiyorum.kahvaltıdan önce bende işe yaradı kabızlığı önledi yoksa kötüydüm ekmek olarak kepek ekmek tükettiğim için öyle oldum ama elma sirkeli ılık suyla çözdüm işi..

Selam Kızlarrr benimde topiğim var gerçi "benim kilo verme serüvenim" adı altında ama sizlerlede hem tanışmak kaynaşmak namına hem
daha çok motive olup tedbiri elden bırakmama adına konuyu açan arkadaş zaten sürekli online oluyormuş :) süper ya
Sadede gelecek olursak ben 25 yaşındayım boy 1.62 kilo 78.4 2 aydır diyetisyene gidiyorum son kilo ölçülmedi gerçi ama artık sürekli
buraya yazacağım için okursunuz hedefim yaza kadar 57-58 filan olmak beni de aranıza alırsınız dimi zumba yaparız birlikte

Merhaba;

Hoşgeldin ararmıza....Umarım hep birlikte hedeflediğimiz kilolara ulaşacağız....

Çok azimli gördüm hatunlar sizi

Ben raporumu kendi günlüğüme veriyorum ama aranıza karıştım yinede. tugba_serdar benide yaz listeye. 68,5 la başladım. Hadi bakalım:)

Slmmm kizlarrr nasil gidiyorrrr
bugünkü menümm
sabah yok

öglen
1tabak domates corbasi

aksam
tavuk
salata
yogurt

1 yada 1,5 patetesle yapılmış bu yeşillikli salatamı yedim kızlar.Acayip vicdan azabı duyuyorum yediğim karbonhidrat bombası yüzünden

Ay bende öğlen oturdum insan gibi pırasamı yedim ama akşam üzeri anneme gittim kadın benim diyette olduğum malum olmuş gibi kalk sen börek yap :)

Bende dayanamadım bi dilim yedim ama akşam yemedim çok pişmanım asın beni (((((((((

Bugün hepimiz bi çoşmuşuz

HOŞGELDİN :))

Topiğin olmasına rağmen buraya gelmene çok sevindim :) Birlikten kuvvet doğar herkese kapımız açık :) MEzdekede yaparız zumbada Listeye ekledim senide

Çok azimli gördüm hatunlar sizi

Ben raporumu kendi günlüğüme veriyorum ama aranıza karıştım yinede. tugba_serdar benide yaz listeye. 68,5 la başladım. Hadi bakalım:)

Listemdesin zaten şekerim :) kaçarın yok kilona görede 100 günde çıta gibi olursun valla :)

Evet kızlar bugün hava güzeldi ben çıkıp dışarıda yürüyüş yaptım bugün :)

Spor yapanlar kimler :)

Ayrıca günden güne ailemiz büyüyor ve bu beni çok mutlu ediyor :) Çünkü hepimiz hedefe ulaşacağız :) Çünkü hepimiz özgüvenli ve güçlü kadınlarız tuttuğumuzu koparırız :)

Evet mağazada 36 bedenim diye yüksek sesle söylememize az günler kaldı ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Biz akıllıyız montlar çıkmadan kiloları vercez :) Peşimizde koşcak kocalarımız

Ahh canimm ya bugün iyi de dün yediklerimi yazsaydimm sook olurdunuz

Aman sen ne yaz nede biz şok olalım
Bugünle dengelemişsin zaten çorba salata filan :) cezalandırmışın kendini :)
Artık şok istemiyoruz :) böyle devam ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…