Aman sen ne yaz nede biz şok olalım
Bugünle dengelemişsin zaten çorba salata filan :) cezalandırmışın kendini :)
Artık şok istemiyoruz :) böyle devam ediyoruz :)
HOŞGELDİN :))
Yerin ben senin motivasyonunu :) kilon kaç ekliyim listeye şekerim :)
Ben bugün Leslie ile 2mil yürüyüş ve 45 dk pilates yaptımmm
suan regl donemındeyım dıyetten dolayı gecıkıyorum şiştim valla :) ama yinede söliyim 61,5 cıktım 56 olmak istiyorumm boyum 1,63 :)
Herkeze iyi aksamlar.bu aksam sadece corba icmeyi planlarken kocisim kizimla beni yemege goturdu.ama ben sadece tavuk yedim ve diet cola ictm.
HOŞGELDİN :))
Topiğin olmasına rağmen buraya gelmene çok sevindim :) Birlikten kuvvet doğar herkese kapımız açık :) MEzdekede yaparız zumbadaListeye ekledim senide
Vallahi bravo...ahh canim kaynvalidecigim nasil guzel yapar mantiyi...sixin araciliginixla cinlattim kulaklarini...evettt ben başlicam 1 saate kadar,bugün evde mantı yapmışlar kayınvalidemler bir lokma almadım hiçte canım çekmedi
evettt ben başlicam 1 saate kadar,bugün evde mantı yapmışlar kayınvalidemler bir lokma almadım hiçte canım çekmedi
Valla sen 56 değil 100 günde 52 garanti olursunRegl dönemin geçince zaten 2 kilo şişlik gidiyor :) Pek bişiy kalmamış canını sıkcak bişiy yok sağlıklıca verebilirsin kiloları bence bol hareket yap bol su :)
o börek ne oluyo :) biz burda napmaya çalışıyoz acaba :)
Börek yerine git adam gibi sebze yemeğini ye :) Çıldırtmayın beni :)))
Bu arada öğleye kadar yatarsan bu iş olmaz bende ev hanımıyım ama bu iş uğruna sabah 8 de ayaktayım valla :)
Sen biraz daha dikkat et benim fikrim sadece :)
Farketmez salı yaparsın bebeğim :) Verin kilolarıda kilo bildirimi yaparsınız zatenAy nasıl verdim hemen bildireyim diye heyecanla yazarsınız
Tugbacigim ne iyi ettin de actin bu topigi .ben kesin eminim hepimiz bomba gibi olacagix.
Vallahi bravo...ahh canim kaynvalidecigim nasil guzel yapar mantiyi...sixin araciliginixla cinlattim kulaklarini...
pelinsu börek için yazdıklarımı biliyorum :) aynı ahatyı bende yaptımkızın bana
ayy valla şimdiden moral motivasyonum tavan yaptı cok saoll :) inşllh hep beraber kurtulalımda sunlardan :)
canım benim yediklerime dikkat et:)))
protein alıyorum yüksek miktarda, o böreği yemezsem direk kaslardan gider aldığım proteinde yağa çevrilir, benim istediğim vücuttaki yağı eritip kas yapma fit bir vücuda ulaşmak :) böyle zaten inceliyorum :)))
başlamışken yediklerimide yazayım:))
sabah 7 gibi protein tozumu aldım , geri yattım:))
12 gibi kalktım 2 fincan şekersiz kahve
spor salonuna gittim 3 saat çalıştım biter bitmez 1 porsiyon daha protein tozu
eve geldim 1 porsiyon bulgur, pilavı bol sirkeli turşu yedim
peşinden kahvemide içtim
suyumu da 2 litreye yakın içtim devam ediyorum
yatana kadar da kahve (en büyük hatam) ve su, acıkırsam da yoğurt yiyerek final yapıcam:)))
Iste canim onemli olanda kacamaklarimizin farkina varip vaxgrcmeden devam edebilmek.hepimiz bir parca boregimizi coregimizi tatlimizi odul gunlerimizde tuketelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?