Sen bir dilim ekmek yeme kaçamak yap gebertirim vallaYok kaçamak yaza yapcaz kaçamakları
Protein dyeti acayip işe yarıyor bu arada bi arkadaşım sigarayı bırakınca 15 kilo almıştı protein diyetiyle hepsini verdi :)
Başaracağız ama kaçamak filan yok :)
pelinsu börek için yazdıklarımı biliyorum :) aynı ahatyı bende yaptımkızın bana
canım o kaçamakları yapmak zorundayım tek tip beslenmeyle sağlığımdan olmak istemem
merhaba kızlar. topiği yeni gördüm kaçırdım mı acaba prinç lapası 2 günde 2 kilo verdiriyor demişsinz tarfleri kaçıncı sayfalarda bulablrm??
Valla ben yapmadım canım 2 gün yapılıyo yinede sen bilirsin :)
1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı su ekleyip hafif sulu bırakıp yiyorsun , baharatla renklendirebilirsin
tuz yağ koymuyorsunbu kadar her öğün yapıyorsun toplamda 3 çay bardağı pirinç yemiş oluyorsun :)
hımm anladım cnm teşekkrler.
başka yaptıklarınız dikkat ettklernz şeyler var mıdır?
sabah yediklerimi yazmıştım bide sonrasını yaziyim :)
4 gibi türk kahvesi ve 1 ceviz 6 fındık 10 tane fln leblebi (tok tutsun diye yedim :)
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası biraz balık ve bol salata :)
Geçmiş olsun fıstığım kendini bi an önce toparla gel buraya bol bol vitamin tüket meyve suyu sık iç o seni hemen toparlar :)
Pazartesi yapıyoruz bebeğim :)
arkadaşlar benim bi önerim olacak. ben ve benim gibi spor yapmaya üşenenler için ve yine benim gibi simit bölgesinden rahatsız olanlar için:
ayakta, ayaklar sadece omuz hizası kadar açıkta olacak şekilde, ellerimiz yanda ve bir sağa bir sola eğilmek suretiyle yan yağları eritmeye var mısınız? hedef günde 500. ilk etapta az başlayıp (100 mesela) kademeli olarak arttırılabilir. ben geçen yaptım 500 güzel oluyo.
şimdi mekik çekelim desem zor gelecek ama bu kolay.
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?