100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

canım o kaçamakları yapmak zorundayım tek tip beslenmeyle sağlığımdan olmak istemem

sabah yediklerimi yazmıştım bide sonrasını yaziyim :)
4 gibi türk kahvesi ve 1 ceviz 6 fındık 10 tane fln leblebi (tok tutsun diye yedim :)
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası biraz balık ve bol salata :)

merhaba kızlar. topiği yeni gördüm kaçırdım mı acaba prinç lapası 2 günde 2 kilo verdiriyor demişsinz tarfleri kaçıncı sayfalarda bulablrm??

kızlar şimdi bana kızabilirsiniz (
hain oğlum fındıklı çikolata almış onu yedim( ama bol fındıklıydı ( fındığın faydalarını biliyosunuz) fırçalarken bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirimDDDD

ha bu arada 3 saat çalıştım vücut 2 gün yağ yakmaya devam edecek fazlada kızmayın:)))

cezada vermeyin yerimden kalkacak halim yokDD

Son düzenleme:
merhaba kızlar. topiği yeni gördüm kaçırdım mı acaba prinç lapası 2 günde 2 kilo verdiriyor demişsinz tarfleri kaçıncı sayfalarda bulablrm??

Valla ben yapmadım canım 2 gün yapılıyo yinede sen bilirsin :)
1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı su ekleyip hafif sulu bırakıp yiyorsun , baharatla renklendirebilirsin
tuz yağ koymuyorsun bu kadar her öğün yapıyorsun toplamda 3 çay bardağı pirinç yemiş oluyorsun :)

hımm anladım cnm teşekkrler.
başka yaptıklarınız dikkat ettklernz şeyler var mıdır?

hımm anladım cnm teşekkrler.
başka yaptıklarınız dikkat ettklernz şeyler var mıdır?

Olmaz mi canim.bol bol kacamak yapip sonra da pisman oluyoruz.saka bir yana hrpimiz fena halde motive olduk.yag tuz seker ve undan mumkun mertebe uzak duruyoruz.

sabah yediklerimi yazmıştım bide sonrasını yaziyim :)
4 gibi türk kahvesi ve 1 ceviz 6 fındık 10 tane fln leblebi (tok tutsun diye yedim :)
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası biraz balık ve bol salata :)

Ne guzel bir menu canim.keske bende balik yiyebilsem.ton baligi buyuk kurtarici olurdu bizim icin.

selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım hastalıktan nefes bile alamıyorum spor yapamıyorum çokta dikkat ettiğim söylenemez zaten biraz iyileşeyim direk kendimi toparlamaya çalışacağım

Geçmiş olsun fıstığım kendini bi an önce toparla gel buraya bol bol vitamin tüket meyve suyu sık iç o seni hemen toparlar :)
Pazartesi yapıyoruz bebeğim :)

canım meyve o kadar masum değil özellikle meyve suyu tamam vitamin ama içindeki şekeride hesaba katın, meyve suyuna gelince liflerinden arındırılmış bol vitamin ++++şeker alıyorsunuz bu da hedefe ulaşmayı zorlaştırır. illede meyve suyu diyorsanız yarım bardak meyve suyunun içine yarım bardak maden suyu ekleyin mineral +vitamin - daha az şeker tüketirsiniz

canım bu hareketi yaparken elinize 2- 2.5 kg ağırlık alın 500 yerine de 150 sağa 150 sola yapmaya çalışın farkı göreceksiniz:)
birde elinize bir sopa alıp omuzunuza koyun ve tabure yada rahat dönebileceğiniz bir yere sabit oturun 5 dakikada böyle çalışın hem basit hem etkli hareketlerdir:)

Bugün ikinci gunüm ve gercekten çok zor dayanıyorum spor yapmaya vakit bulamadım eve aksam 10:30 gibi gelebildim ve çok acıkmış oldugum icin biraz tavuk ( göğüs eti kısmından) yedim biraz da salata ama o bile kendimi suçlu hissettiriyor çok geç saatte olduğu icin herkese iyi geceler

spor yapmaya karar verdim ama finallerdn dolayı çok vaktm olmuyor önerebilceğiniz 15-20 dk lık spor varmı video izleyerek yapılcak fln :)

günaydın kızlar,

akşam biraz moralim bozuktu yemek yapmadım ve spor da yapamadım. evde yumurtalı ıspanak vardı onu yedim. yalnız ekmek de yedim yanında. akşam yememem gerekirken sadece de ıspanak yiyemedim.

inşallah bugün daha güzel geçer. sabah 1 bardak ılık suyumla ilaçlarımı içtim. 8.30 gibi kahvaltı için bişeyler hazırlıycam kendime. 2 dilim ince kaşardan ve 2 dilim çavdar ekmeğinden hazırlanmış tost. belki içine bir kaç parça ceviz ve üzerine kekik koyabilirim. ve açık şekersiz çay. zaten uzun zamandır şekersiz içiyorum çayımı kahvemi beyaz şeker pek kullanmıyorum. evde kek falan yapacaksam ancak o zaman kullanıyorum. yemeklere de ekstra tuz atmıyorum.

bu arada hedefimiz 100 gün sonunda tarih 23 Nisan'ı gösterecek. bakalım hepimiz çocuklar gibi sevinebilecekmiyiz. :)

bende dünü sayayım hemen..sabah bir bardak süt,
öğlen bir porsiyon mercimekli pilav,
aralarda çok az şekerli çay,
akşama bir tabak kuru fasulye....onun dışında hiç bişey yememedim meyve bile ama 10 gibi küçücük bir dilim ıspanaklı kek yedim ya:-((( ne yapayım gözlerimin önü karardı ya:-(((öğretmenim ve 1. sınıf okutuyorum inanın enerji kalmıyor..yorgun argın geliyorum..spora başlamalıyım ama o da yorgunluktan yapamıyorum

yemekleri çok az tuzlu yerim ben..şekeride az kullanırım..o üç beyazın 2 si yok zaten benim hayatımda nerdeyse...bugüne konsantre olmalıyım hemen..yoksa gene yaza tombiş tombiş fırtlamış yağlarla gireceğim ya:-(((( şimdi azda olsa kahvaltı yapmaya zorlayacağım kendimi...kahvaltıyı hiç sevmem de...

günaydın kızlar bende sabah 1 fincan kahve içtim şimdide fincan kahve içiyorum canım bir şey istemiyorum hastalıktan herhalde çokta halsizim

dünkü menümü yazayım hemen
sabah:1 dilim kepe ekmeği
bir haşlama yumurta
iki dilim salam
ara:yeşil çay
öğlen:çabuk hazır çorba mantarlı
ara:bir elma
akşam:bir posiyon bezelye yemeği
yarım kase yoğurt

arkadaşlar ya ben şu salamı üç gündür tüketmeye başladım zararlı dimi kaçamak yok ama salam yedim işte vicdan azabı çekiyorum bugünde yedim iki dilim tost yaptım kepekli ekmekle sabah offfffff moralim bozuldu.yemiyecem bir daha söz size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…