100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Günaydın Kızlar...

Sbah tartıldım 64.300 gr çıktım.. Bugün 3. günüm diyette... Sabah kalktım 1 bardak elma çayı içtim.. İşyerine geldim şu ana kadar 1 yeşil elma yedim... Canım hiçbirşey yemek istemiyor... Heralde başladı mide küçülmeye... 1 saat sonra öğlen yürüyüşüme çıkacağımm... Yansın gitsin yağlar... Bu arada Şehir fırsatında ultratone buldum.. 10 seansı 69 tl ... hiç yaptıran varmı giden varmı alayımmı...
Ultratone ile İncelin!

GERİ SAYIM
98

EVET KIZLAR GERİ SAYIM HIZLA İLERLİYOR :)

bugün sabah kalktım suyumu içtim , kahve içtim,
sonra 1 dilim kepekli ekmekle peynir ve zeytin yedim ama canım hiçbişiy istemiyo sizdede böyle bir durum varmı acaba :) Sanki yemesem 3 gün acıkmam gibi bi durum var :) psikolojimi bozdum sanırım

evet spor yapıcam şimdi siz ne alemdesiniz ?

canım bende aynen öyleyim canım bişey istemiyorrr

fındık adı altında çikolatayı götümüşsün maşşallah :) çok kızmadım ama sporla telafi etmişin sonuçta
ceza 10 dk sopa çevirmek

hımm anladım cnm teşekkrler.
başka yaptıklarınız dikkat ettklernz şeyler var mıdır?

Valla kimsenin öyle takip ettiği tek tip diyet yok :)
Sadece tuz yağ şeker un uzak duruyoruz bol su ve spor :)
Sebze yemeği salata filan :)

selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım hastalıktan nefes bile alamıyorum spor yapamıyorum çokta dikkat ettiğim söylenemez zaten biraz iyileşeyim direk kendimi toparlamaya çalışacağım

İyileş artık salma kendini :) toparlan gel bekliyoruz şekerim :) çok öptüm dikkat et kendine :)

Yapalım şekerim yeterki gitsin yağlar Tavsiyeler için teşekkürler bebeğim muck :)

yiyip yatsaydın bide tam olsun direk yağ (((

Yapma güzelim 1 bardak süt filan içsen daha iyidir en azından sıvı hem tok tutar :)

off yapma böyle bidaha, bak sporda yok zorlama sinirlerimi :) Spor yapılcak olmaz böyle. Ben ne demiştim sana yanında koy bi kaba sebze yemeği götür dedim . Acık laf dinle Burda ne için yırtıyoz bi yerlerimizi

spor yapmaya karar verdim ama finallerdn dolayı çok vaktm olmuyor önerebilceğiniz 15-20 dk lık spor varmı video izleyerek yapılcak fln :)

Valla youtubeda bissürü video var ayrıca dansta edebilirsin oynak oynak
Ben leslie sansonenin videolarını açıp karşılıklı yapıyom :) Tavsiye ederim :)

Bozmak yok moralleri , sıkma canını :) stadyumda halk oyunları yaparız sevinçten hahahahha
Evet güzel kahvaltı bide bebeğim kekik herşeye kullanın yemeklerinizin üzerine bile bu kekik acayip yağ yakıyo annem bi ara kaynatıp suyunu bile içiyordu :) Acayip yağ yakıyo haberiniz olsun beybiler DD

Valla Allah sabır versin öncelikle 1. sınıf okutmak deli işi açıkcası
Ayrıca o kek bide akşam sanada maşşallah diyoruz Hemen spora başla yarım saatcikte olsa çok fark ettiriyo emin ol
Lütfen zorla kendini ve sporunu yap :) yani yazın sallana sallana yağların hoplaya hoplaya kumsala inmek istemezsin herhalde

günaydın kızlar bende sabah 1 fincan kahve içtim şimdide fincan kahve içiyorum canım bir şey istemiyorum hastalıktan herhalde çokta halsizim

Ay bu kahve başımızın derdi. Kahvaltı yapmadan olmaz :)
Acıkta olsa ye 1 dilim ekmek peynirde olsa at ağzına yavrum :)
Bak vucut direncinde düşer hastalığıda yenemezsin .

Valla et salam çiğ olarak 1 ince dilim bişiy yapmaz bildiğim kadarıyla. Çünkü protein benim bildiğim. Kahvaltıda yersen zaten bişiy olmaz bence .

Valla hiçbir fikrim yok. Şöyle söyliyim ben bunları ticaret para tuzağı olarak görüyorum. Yinede sen bilirsin. İnsanların duygularını sömürüyorlar :)

Canım bişiy istemiyo öğle için 1 bardak domates çorbası içtim kızlar :)
Nerelerdesiniz kızlar yorumlarınız bekliyorum.
Spor ne alemde acaba :)

Bide bu akşam muhteşem yüzyıl var. Ben onu izliyom takip eden varmı diziyi :)

Valla youtubeda bissürü video var ayrıca dansta edebilirsin oynak oynak
Ben leslie sansonenin videolarını açıp karşılıklı yapıyom :) Tavsiye ederim :)

tamam canım bugün yapcam onu ama şimdi uyumalıyım çünkü bütün gece ders çalışdım sadece 2,5 saat uyudum :)
yediklerimi de yazayım :))
sabah7:00) az peynir 8 zeytin 2 dilim tahıllı ekmek
öğlen12:30) 1 kepçe çorba biraz yoğurt ve sahte kısır ( bulgur yerine karnıbaharla yapılıyor ) ilk defa denedim çok beğendim tavsiye ederim bildiğiniz kısırdan hiç bir farkı yok sadece kalorisi az :)

fındık adı altında çikolatayı götümüşsün maşşallah :) çok kızmadım ama sporla telafi etmişin sonuçta
ceza 10 dk sopa çevirmek

kıyma bana 2 günde 1 o sopadan twistden ws ws ws neler çektiğimi ben bilirim birde ağırlık çalışıyorum şuan bile her tarafım ağrıyor:))

hadi yediklerimide yazayım:))

sabah 2 haşlanmış yumurta 1 fincan şekersiz kahve(protein tozum bitti akşama gelir onu da yatarken alırım)
şuan açım ama canım birşey istemiyor
akşama kuru patlıcan yemeği var

yeter sanırım:)

oğlum bir hainlik daha yapmazsa tabi:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…