100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Nasıl gidiyor ? Ben bu gün hiç iyi hissetmiyorum.(tabi ki sigara yüzünden)

Sabah 06:30 -kalktım ama yine kahvaltı yok.
Sadece sade kahve
Öğlen ekşili köfte çorbası gibi bişey vardı.Onu yemeye zorladım kendimi.Ekşi sevmediğim ve mideme dokunduğu için bir dilim de ekmek yedim.
Akşama offff şimdiden tasası sardı beni ne yiyeceğim bilemiyorum.Açıkçası yemekten sonra sigara içmemek için yemek bile yiyesim gelmiyor ya...

öğlen menüm;
1 kase çorba
2 tane ufak biber dolması
yoğurt (sanırım 1 bardaktan azdır)

canım çok tatlısın öldüm gülmekten:)))

Canım bende takip ediyorum ...:))

valla bugün nasıl keyfim yerinde anlatamam diyeti gecen hafta epey bozmustum dün tam olarak uydum anaa bi baktımki 1 kilo puff ucmus gitmişş cok mutluyum cokk

canım şöyle 1 kase salata yap ye.. akşamları o salatayı yemek hem insanı yoruyor hemde baya bi şişiriyor :))

bu arada yediklerim .

sabah suyumu ıctım 2 dilim beyaz penir ve yanında 5 adet zeytin

2 dilim kepekli ekmek ve sekersiz cay

arada 1 adet mandaline yedim 12 gibi

az öncede 1 tabak nohut ve yanında evde yapma lıght ayran bol salata ve 2 dilim hepek ekmegi tabii yemekten önce 2 bardak suyumuda icmiştim

suan kahve iciyorum

pazartesiden bugüne yani 2 güne 1.300 gr gitti. haftada 2 kilo verirsem 5 hafta sonra bütün kilolarımdan kurtulmuş olcammmm:)))) Acaba kurtulurmuyum??

pazartesiden bugüne yani 2 güne 1.300 gr gitti. haftada 2 kilo verirsem 5 hafta sonra bütün kilolarımdan kurtulmuş olcammmm:)))) Acaba kurtulurmuyum??

Bu haftayı saymazsak 4 hafta sonraa ayyy ice gaza geldim ben.. acaba frenmi yapsam:))

Bu haftayı saymazsak 4 hafta sonraa ayyy ice gaza geldim ben.. acaba frenmi yapsam:))

Fren yapma canım.Çünkü o en inatçı yağlar kilolar en son gidiyor ve diyetin sonlarına doğru kilo verme hızı düşüyor.Çünkü vücut aç kaldıkça kendini frenlemeye metobolizma da yavaşlamaya başlıyor.

öyle bi kahvaltı planlamıştım ama dedim ya hediye yarım simit geldi arkadaştan, ben de sadece onu yedim. çay bile içmedim bugün.sadece ılık su içiyorum 1 lt bitti devam ediyorum aynı şekilde.

ayrıca arkadaşlar benim kuru kayısı almam lazım benim bağırsaklar zaten tembel bi de az yiyince iyice şişkinlik yapıyor bende, kilo vermekten çok alıyorum. ya da bağırsak çalıştırıcı başka yöntemleriniz var mı?:44:

bende birinci sınıf öğretmeniyim:))) aynen enerji tükeniyor resmen

valla bugün nasıl keyfim yerinde anlatamam diyeti gecen hafta epey bozmustum dün tam olarak uydum anaa bi baktımki 1 kilo puff ucmus gitmişş cok mutluyum cokk

bir günde bir kilomu valla muhteşem:))) nazar değmesin

evet arkadaşlar bende sizinleyim .2 gün önce kendime 90 günlük süre vemiştim ama bunun 100 yapıyorum geriye kaldı 98.....
boyum167 kilom 97 ....sizi takipteyim :)yarından itibaren yediklerimi yazacam ve yüğrüyüşlerim...sevgiyle kalın.....

bendede sürekli kabızlık oluyor doktora gittim bağırsak tembelliği dedi ilaç falan kullandım ama sabahları kuru kayısı yemeye dikkat ediyorum bide limonlu su içiyorum:)elma sirkesi almıştım denieyim dedim tadı aynı rakı gibiydi:)))midem bulandı içemedim acaba çokmu koydumki

Canım bende bağırsak tembelliğini yaşamıştım.Limonlu su daha kötü yapar.Her sabah aç karınla ya dupalac(şurup) iç ya da 2 adet kuru kayısı azıcık bir suyla şurup gibi koyulaşana kadar pişir,hem suyunu iç hemde kayısıları ye.Gerçekten çok faydasını gördüm.

merhaba kızlar bugunki menumü yazayım
SABAH bir bardak limonlu su bir dilim tam bugday ekmek
1 tane haşlanmış yumurta 3 zeytin
ÖĞLEbir bardak çay bir dilim peynir bir dilim ekmek
AKŞAM fırında tavuk salata yoğurt

bunu deniycem.

selam kızlarrr :80: topiğinizi yeni gördüm ve ihtiyacım olanı buldum dedim ben de size katılmak istiyorum daha önce diyet girişimlerim olmuştu biraz verdikten sonra bıraktım ve geri aldım malesef
nişanlıyım ve ağustosta düğünüm var şöyle 56 57 olsam ne güzel olur :106:
şu an 66 ya da 67 kilo civarıyım uzun süredir tartı üzerine çıkmadım boyun 1.64, yaşım 24. çalışıyordum ama kpss ye hazırlanmak için evdeyim uzun bir süre de evde olacağım. çok pis motive oldum kurtulmak istiyorum göbişim ve tüm fazlalıklarımdan
öncelikle yapmam gerekenler su tüketimimi arttırmak ve hareketlenmek.
Hepimize kolaylıklar gelsin diyorum. Sabah ve öğle menümü yazmak istemiyorum çünkü cezalardan çok korkuyorumm
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…