yiyip yatsaydın bide tam olsun direk yağ(((
Yapma güzelim 1 bardak süt filan içsen daha iyidir en azından sıvı hem tok tutar :)
off yapma böyle bidaha, bak sporda yok zorlama sinirlerimi :) Spor yapılcak olmaz böyle. Ben ne demiştim sana yanında koy bi kaba sebze yemeği götür dedim . Acık laf dinleBurda ne için yırtıyoz bi yerlerimizi
Canım bişiy istemiyo öğle için 1 bardak domates çorbası içtim kızlar :)
Nerelerdesiniz kızlar yorumlarınız bekliyorum.
Spor ne alemde acaba :)
Bide bu akşam muhteşem yüzyıl var. Ben onu izliyom takip eden varmı diziyi :)
GERİ SAYIM
98
EVET KIZLAR GERİ SAYIM HIZLA İLERLİYOR :)
bugün sabah kalktım suyumu içtim , kahve içtim,
sonra 1 dilim kepekli ekmekle peynir ve zeytin yedim ama canım hiçbişiy istemiyo sizdede böyle bir durum varmı acaba :) Sanki yemesem 3 gün acıkmam gibi bi durum var :) psikolojimi bozdum sanırım
evet spor yapıcam şimdi siz ne alemdesiniz ?
Nasıl gidiyor ? Ben bu gün hiç iyi hissetmiyorum.(tabi ki sigara yüzünden)
Sabah 06:30 -kalktım ama yine kahvaltı yok.
Sadece sade kahve
Öğlen ekşili köfte çorbası gibi bişey vardı.Onu yemeye zorladım kendimi.Ekşi sevmediğim ve mideme dokunduğu için bir dilim de ekmek yedim.
Akşama offff şimdiden tasası sardı beni ne yiyeceğim bilemiyorum.Açıkçası yemekten sonra sigara içmemek için yemek bile yiyesim gelmiyor ya...
pazartesiden bugüne yani 2 güne 1.300 gr gitti. haftada 2 kilo verirsem 5 hafta sonra bütün kilolarımdan kurtulmuş olcammmm:)))) Acaba kurtulurmuyum??
Bu haftayı saymazsak 4 hafta sonraa ayyy ice gaza geldim ben.. acaba frenmi yapsam:))
Bozmak yok moralleri , sıkma canını :) stadyumda halk oyunları yaparız sevinçten hahahahha
Evet güzel kahvaltı bide bebeğim kekik herşeye kullanın yemeklerinizin üzerine bile bu kekik acayip yağ yakıyo annem bi ara kaynatıp suyunu bile içiyordu :) Acayip yağ yakıyo haberiniz olsun beybilerDD
bende dünü sayayım hemen..sabah bir bardak süt,
öğlen bir porsiyon mercimekli pilav,
aralarda çok az şekerli çay,
akşama bir tabak kuru fasulye....onun dışında hiç bişey yememedim meyve bile ama 10 gibi küçücük bir dilim ıspanaklı kek yedim ya:-((( ne yapayım gözlerimin önü karardı ya:-(((öğretmenim ve 1. sınıf okutuyorum inanın enerji kalmıyor..yorgun argın geliyorum..spora başlamalıyım ama o da yorgunluktan yapamıyorum
yemekleri çok az tuzlu yerim ben..şekeride az kullanırım..o üç beyazın 2 si yok zaten benim hayatımda nerdeyse...bugüne konsantre olmalıyım hemen..yoksa gene yaza tombiş tombiş fırtlamış yağlarla gireceğim ya:-(((( şimdi azda olsa kahvaltı yapmaya zorlayacağım kendimi...kahvaltıyı hiç sevmem de...
valla bugün nasıl keyfim yerinde anlatamam diyeti gecen hafta epey bozmustum dün tam olarak uydum anaa bi baktımki 1 kilo puff ucmus gitmişş cok mutluyum cokk
yanlış yazmışım canım elma sirkesi varya bir su bardağı ilık suyun içine bir yemek kaşığı koyuyorum sabah aç karnına içiyorum arkasındanda bir bardak ılık su içiyorum.kahvaltıdan önce bende işe yaradı kabızlığı önledi yoksa kötüydüm ekmek olarak kepek ekmek tükettiğim için öyle oldum ama elma sirkeli ılık suyla çözdüm işi..
bendede sürekli kabızlık oluyor doktora gittim bağırsak tembelliği dedi ilaç falan kullandım ama sabahları kuru kayısı yemeye dikkat ediyorum bide limonlu su içiyorum:)elma sirkesi almıştım denieyim dedim tadı aynı rakı gibiydi:)))midem bulandı içemedim acaba çokmu koydumki
Canım bende bağırsak tembelliğini yaşamıştım.Limonlu su daha kötü yapar.Her sabah aç karınla ya dupalac(şurup)iç ya da 2 adet kuru kayısı azıcık bir suyla şurup gibi koyulaşana kadar pişir,hem suyunu iç hemde kayısıları ye.Gerçekten çok faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?