Yardm edn kimse yokmu 164boy 71kilo haziranda dugunum var
Selam canım aramıza hoşgeldin;
Normalde bu topikte çok kişi olur ama sanırım aynı anda ortadan kaybolmuşuz.:26:Merak etme hep beraber vereceğiz kilolarımızı
Kızlar ne durumdasınız ne yediniz içtiniz ? Bekliyorum yorumlarınızı :)
Ayrıca kilosunu yazmayanlar yazsın ekliyim tabloya :)
Hedefin nedir bilmiyorum ama...Hazirana'a kadar en az 10 kg verirsin...
Hedefin nedir bilmiyorum ama...Hazirana'a kadar en az 10 kg verirsin...
melancol = 57
Ben daha önce söylemiştim çalışan ve masa başı işim olduğunu.
Düzenli yemek yiyemiyorum maalesef
Arkadaşlar yardm etmicek mi bu topik nedn kimsesz böyle
Slm kizlarr ben bugün sabahtan beri hastanedeydimm disarda oluncada diyet filan kalmadii
Gecmiş olsun cnim neyin var hayrdir sorun yapma yarn devam edersn ;(
Günaydınn,
Dün 8.500 adım attım. Gün boyunca bol su, 3 elma, 1 avuç ceviz, bide oğlumun kaşarlı kavurmalı yumurtasından birazcık tırtıkladım.. 2 elma çayı içtim yatmadan öncede 2 kaysı,2 incir yedim.. Sabah 64.100 çıktım.. Yani 3 günün sonunda tam 1,5 kilo vermiş oldum:))
Hedefm 15 kilo canim 55 olmak istiyorum
Günaydınn,
Dün 8.500 adım attım. Gün boyunca bol su, 3 elma, 1 avuç ceviz, bide oğlumun kaşarlı kavurmalı yumurtasından birazcık tırtıkladım.. 2 elma çayı içtim yatmadan öncede 2 kaysı,2 incir yedim.. Sabah 64.100 çıktım.. Yani 3 günün sonunda tam 1,5 kilo vermiş oldum:))
Günaydınn,
Ayy ne guzel cnım ins. Daha fazla veririz öglen yemegnde kizartma varmş ne kadar yesem yada yemesem mi karar ueremedm
ben olsam düşer bayılırdım. tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?