100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Merhaba arkadaslar,
Bugün telefonuma indirdiğim uygulama sayesinde 1400 kalori aldığımı hesapladim iyi oldu en azından ne durumda oldugumu görebiliyorum biraz asagi çekmem gerek ama nereden kısacağımı bilmiyorum böyleyken bile çok zor dayanıyorum masa bası çalışıyorum ve yolla birlikte 11 saat sabah ve öğle yediklerimle geçiyor bu iki öğünde çok az kalori alınca aksama enerji kalmıyor ve bas ağrısı başlıyor bu sefer aksam biraz kaçıyor iste tavsiyesi olan var mı bu konuda?
Herkese basarılar ve iyi geceler.

akşamki menümü yazmak istiyorum.

patatesli taze fasulyeyi akşam yaptım kocam patateslerini ben de taze fasulyeleri yedim. ekmekten çok az aldım 1 dilim bile denemez. ve 3 tane köfte yedim o kadar. bi yarım saat sonrası da yarım yağlı kakaolu süt içtim. 66 kaloriymiş.

ve bu sabah hediye bir dilim kek geldi ama reddettim. yemedim. :))) şimdi gidip dün hazırlamayı planladığım fakat yapamadığım kaşarlı ve cevizli tostumu yapıp yiycem.

ayrıca akşam hafif atlatmak isteyen arkadaşlarım için ekmek yemeden sebze yemeği veya bir-iki parça et veya 3-4 köfte yemelerini öneririm. varsa sadece çorba diycem ama çorba da çok kalorili oluyormuş akşam/gece tavsiye etmiyorlar. ve yatarken 1 bardak yarım yağlı süt. veya 1 kase yoğurt. aslında seçenek çok.

Gunaydn arkidaşlarim bu sabahki kahvaltim 2tane kücük poaca 2haşlanmiş yumurta beyazı bi kupa şekersz ack cay burasi nedn sessz hanimlar ya

Günaydınn,

Dün 8.500 adım attım. Gün boyunca bol su, 3 elma, 1 avuç ceviz, bide oğlumun kaşarlı kavurmalı yumurtasından birazcık tırtıkladım.. 2 elma çayı içtim yatmadan öncede 2 kaysı,2 incir yedim.. Sabah 64.100 çıktım.. Yani 3 günün sonunda tam 1,5 kilo vermiş oldum:))

Ayy ne guzel cnım ins. Daha fazla veririz öglen yemegnde kizartma varmş ne kadar yesem yada yemesem mi karar ueremedm

süpersin yani gün içinde sadece bu yazdıklarıunımı yedin

ben olsam düşer bayılırdım. tebrikler.

öğrenciler denem sınavında bende aldım bilgisayarı nete girdim :))))))))Hemen kahvaltımı yazayım
kahvaltı 6.30da bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta 3 zeytin

ben olsam düşer bayılırdım. tebrikler.

canım bu sefer kararlıyım 8 martta oğlumun 2. yaş günü ozamana kadar 55 olmam lazımm... Fotoğraflarda incecik olmak istiyorum eski günlerdeki gibii... o yüzden inat ettim yemeyecemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…