100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

çok teşekkür ederim ya ben kayısı yıyorum sabahları ıkı tane ama pişirmeyi denemedim hiç limonlu su yağ yakıyor diye içiyordum onu içmeyeyim o zaman peki sabahları kaynamış su içsemmi .ille birşey içmem lazım :))999)

günaydın kızlar:)
sabah kahvaltım:
1 ince dilim peynir
5-6 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı çokokrem
şuan bir fincan nescafemi içiyorum

Herkese günaydın akşam yatmadan önce yarım saat leslie yaptım sabah 61 geldim. 3 günde 1 kilo gitmiş oldu hadi hayırlısı.

bu arada akşam 100 kere sağa sola esnedim yavaş yavaş, simit bölgem gitsin diye :) evde internetim yok şu leslie'yi ben yapamıyorum. bir de azıcık ilham gelse selülit programım vardı onu yapmaya başlamak istiyorum. internetten bulup döküm almıştım. hareketleri kendim yapıyordum. bu akşam yapmaya çalışayım nasıl olsa yemek yapma derdim yok.

bu öğlen yemekte etli patates, ekşimikli makarna, portakal varmış. bir tek makarnayı yemiycem. ekşimik yerim :) portakalı da 4'te ara öğün yapmayı planlıyorum. valla sayenizde kendimi dizginleyebileceğim sanırım. ben salı günü başladım diyete bir sonraki hafta tartılıp kilomu yazacağım, hergün tartılırsam ve kilo veremezsem moralim düşer diye tartıyla pek haşır neşir olmuyorum.

sabah kahvaltımda tostumla birlikte ayran içtim. su içmeye devam.

bu topik bana su içme alışkanlığı kazandıracak sanırım :)

Günaydinn kizlarrr
bugünkü menüm
sabah
kahve

öglen
bir dilim ekmek
sebzeli ton balik

aksam
1dilim ekmek
melemen

2litre su
35dk hizli tempoda yürüyüs

nasill iyimiii :)

bir su bardağı ılık suya bir yemek kaşığı koyuyorum canım ben.miden hassassa içemeyebilirsin ben zorlada olsa içiyorum yoksa çok kötüydüm bana iyi geldi.

dünkü menüm
sabah: iki küçük kepekli ekmekle kaşarlı salamlı tost
ara:yeşil çay
öğle:bir simit
ara:yeşil çay küçük bir havuç
akşam:brokoli salatası

bir dal brokoli ile bir küçük havucu haşladım.yoğurdu sulandırdım iki diş sarımsak doğradım bir tutam maydonoz doğradım havucu ve brokoliyi doğradım çok az tuz ve bir kaşok kırmızı biber attım.karıştırdım çok lezzetli ve doyurucu oldu kızlartavsiye ederim

ya ben suyla sporu yazmayı unutuyorum hep pardon.günlük en az 2,5 litre su içiyorum dün 45 dk.yürüyüş yaptım.

evde kondiksiyon bisikleti var aylardır üzerine çıkmadım.sabah heves ettim 15 dk yapayım dedim ama nerde 4 dk oldu benim oğlan geldi anne ben sürecem anne çişim var.yok arkadaşlar bunlar bana bisiklet falan sürdürmezler.sporu bile beraber hoplaya zıplaya yapıyoruz.

birde sabah tartıldım 84,700 geldim.vermeye devam ediyorum bakalım pazartesi kaç gelecem.bu sefer kesin kez yaza kadar 20 veriyorum.eşim beni zayıf ve bakımlı bulacak geldiğinde.

Arkadaşlar Merhaba,
ben de varım! Zaten farklı bir blogta bayan arkadaşlarla diyete devam ediyoruz ama sizinle de heleki 100 gün gibi bir sürede fıstık gibi olmayı çok isterim. Bilgi paylaşımı ve fikirlere açığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…