100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

1bucuk gibi ögle yemegimi yedim menümde

4 adet kücük köfte

lıght ayran 1 bardak

2 dilim lıght ekmek

vee boll salata vardıı mor lahana ve havuca bayıldıgımıda itiraf etmeliyimm

bol suyumuda ıctım bırazdan kahvemi icicem sporumuda yaptım bol bol tepındım mekık cektımm

şişman demesine ihtiyacın yok canım kilona baktığımızda şişko olduğun açıkça belli oluyor zayıflla biraz şişkoooooo:)))

canım benim kasdan korkmanın anlamı yok neden: kassız bir vücut hareketimizi enerjimizi ve gücümüzü kısıtla örnek yaşlılarımız ,menopoz döneminden sonra vücut kas kaybeder .

vücut yapmış kadınlara bakıp iğrenmene gerek yok . bir kadın ne kadar spor yaparsa yapsın aşırı kas yapamaz kas için testesteron hormonun çok yüksek olması gerekiyor erkek ler neden kaslı :)

fitness e gidiyorum ve bende öyle çok kaslı görünmek istemiyorum bu yüzden bulduğum tüm siteleri gecelerce araştırdım,

sonuç yapabileceğimiz en çok kas vücudumuzun kıvrımlarını ortaya çıkaracak sadece ve daha çok yağ yakmamızı sağlayacak

yediklerime bakarsan iğneden ipliğe dönmem gerekirdi ama 2 haftada sadece 300 gram verdim , geçen yaz aldığım beyaz pantolon dün belimden düşecek kadar boldu:)))

tartıya değil aynaya bakın tartının motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin

TARTILAR KALLEŞTİR ÜSTÜNDEN İNMEMEMİZ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYO ADİLER DDDD

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın:)))

iki gündür ne yedin içtin diye sorma sakın çokkk pişmanım (((

bu sabah sadece proteinimi aldım kahve içtim başka birşey yemedim birazdan tekrar protein alıcam yağ yakımını desteklemem lazım 2 günün acısını çıkarıcam (((

ama dün sporumu çok yoğun bir şeklde yaptım her hareketi 3 set 20sayı yapıyodum dün 3-30 yaptım:))))

7 - 90 mekik oldu diğerlerini söylemiyorum bile

Acele etme bence çok büyük fazlalığında yok ayrıca vucut sürekli kilo vermez bi kaç hafta duruşa geçer tekrar vermeye başlar.
bebeğinin emzir oda kilo verdirir. çok yemenede gerekyok anne sütünün %90 ı sudur :)

Valla şişmansın demelerine de gerek yok aynaya bak görürsün :) çok ağırmı oldu bu :)

Neyse sana bişiy demiyorum sen kendi cezanı kendin kesiyorsun zaten

Kızlar ben bugün regl oldum yarın kilomu nasıl etkiler bilmiyorum :)
tek bildğim bişiy var kendimi öküz gibi şiş hissediyorum ve ağrım var
umarım verdiğim 2 kilo geri gelmemiştir yoksa basarım çığlığı

36 yaşında 90 kiloyum boy 165

Hm doğru diyorsun tartılara hiç güven olmuyor, moral bozuyorlar hep.

Valla şişmansın demelerine de gerek yok aynaya bak görürsün :) çok ağırmı oldu bu :)

İkinize de teşekkür ederim, çok pis gaza geldim bu sözlerinizden dolayı.

Hm doğru diyorsun tartılara hiç güven olmuyor, moral bozuyorlar hep.

İkinize de teşekkür ederim, çok pis gaza geldim bu sözlerinizden dolayı.

süpersin ya nasıl gaza geldiğini öğrendik:))) sırf bizim dilimizden kurtulmak için iğne ipliğe dönersin sen:)))))

kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah kaltığımda ılık su içip kayısı yedim.sabah ve öğle beraber oldu 2.5 dilm biberli ekmek bir haslanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir çay
akşam bir porsiyon patates kebabı bol salata çeyrek bardak lıght kola:)))
suyumu içtim jullan yaptım yalnız bugün sporda acayip terledim (allah nazardan korusun:))))))))bitki çayıda 3 bardak içtim
kızlar dün bi kaçamak yaptım aslında biraz zorlandım bu hafta içinde evimzi aldık çok şükür onun için baklava aldık iki tane yedim
kızmayın ama bana ev aldık bari tatlısından yiyeyim dedim((

süpersin ya nasıl gaza geldiğini öğrendik:))) sırf bizim dilimizden kurtulmak için iğne ipliğe dönersin sen:)))))
Heyecanlı bir yapım vardır, hemen gaza gelirim.

Ama bugün hep dışardaydım yemek yiyemedim, kuruyemiş tükettim bolca.

Sizce kilo hedefim kaç olmalı? Boyum 172 cm.:44:

Heyecanlı bir yapım vardır, hemen gaza gelirim.

Ama bugün hep dışardaydım yemek yiyemedim, kuruyemiş tükettim bolca.

Sizce kilo hedefim kaç olmalı? Boyum 172 cm.:44:

Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.75 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 49 kg
İdeal Kilonuz: 63 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 21.3 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

yağlar yüksek ağırlık ile çalışıldığında yada hızlı bisiklet sürüldüğünde veya koşulduğunda kasa çevrilir. yani kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış olur. Fakat tartıya bu değişim pek yansımaz. Hatta sporu tamamen kestiğinde de bu kas kütlelerinin yağa dönüşmesi muhtemel oluyo malesef 6 yıl tenis oynadım. sakatlanıp bırakınca tam olarak yaşadığım buydu

O yüzden tempolu bir şekilde 45 dak- 1 saat yürürsen daha yardımcı olur kilo vermende. evde biraz mekik de çeker, sağa sola esneme hareketleri de yaptın mı miss =))

günaydın millet.

cuma akşamından itibaren menüm.

cuma akşamı: 1 su bardağı vitalis ve 1 su bardağı muzlu süt. ve cuma gündüz yediğim bir tatlı için 30-45 dk falan leslie yaptım telefonumun internetinden girerek.

c.tesi sabahı (biraz geç bi kahvaltı oldu) : 2 haşlanmış yumurta 1-2 dilim ekmek biraz tereyağı biraz pekmez 1-2 yuvarlak dilim sucuk.
öğle: günüm vardı ama sadece salata çeşitlerinden yedim. ve hafif bi tatlı yapmış arkadaş 1 dilim de tatlı.
akşam: 1 günüm daha vardı :) orada da salata yedim ve 1 adet küçük bi börek çeşidi vardı kıyma ve bulgur karışımı vardı içinde.

pazar sabahı (yine geç bi kahvaltı): 1 adet soğuk sandviç (içinde domates salatalık beyaz peynir ve kaşar peyniri vardı).
pazar öğleden sonra: arkadaşlarla buluşup ızgara balık yapmaya karar verdik. bol yeşillikli bir salata ve uskumru yedim bu kadar.

tartıda 63,5'i gördüm. ama henüz 63,5 kiloyum demiycem. biraz daha bekliycem.

Nasıl sizce, çok abartmamışım değil mi?

[sıze=3]geri sayım
93

günaydın kiloları yazın çabuk :)

ben 70,700 ile başladım cuma günü 68.700 geldim
reglden sanırım bugün 69,300 geldim kızlar ( yarım kilo gelmiş :)
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…