Evet tempolu koşuyorum, kas olarak alırsın derken? Kaslı bir yapım olsun istemiyorum yağlarım gitsin istiyorum sadece.
Aynen öyle karın bölgemde incelme var ama tartıda çok fark yok.
Evdekiler de normal kilodasın daha fazla verme diyorlar, birilerinin bana şişman demesine ihtiyacım var.
GERİ SAYIM
94
EVET KIZLAR YARIN SABAH HERKES KİLOSUNU YAZIYOR BENDE YENİ LİSTEYİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE :)) KİLOSUNDA DEĞİŞİKLİK OLMAYANLARDA YAZSIN OLABİLİR DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ KİMSE MORALİNİ BOZMUYOR ANLAŞILDIMI :))))
ben sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin azıcık ekmek yiyip çay içtim biraz öncede kahvemi içtim.
dün canım sıkkındı öğlen 3 te kahvaltı yaptım başka bişiyde yemedim :) dün merdivenlerden kaydım ayak bileğim burkuldu ama neyse şimdi o kadar ağrısı yok :) incindi sadece :)
yarın sabahı iple çekiyorum :) herkes kilosunu yazsın gebertirim valla :)
canım güzel bi iş yapıyorsun vala ,ben de çok katılmak istiyorum ama emziriyorum annem gelecek 1 hafta sonra inşallah o zaman bıraktırıcam ,ondan sonra ben de yakalarım sizi olmaz mı aranıza alırsanız tabi geç de olsa :)))))))
anladığın üzere doğundan kalan kilolar var ,doğumdan sonra 67,5 kiloydum biraz dikkat ederek çünkü emziriyorum ,6,5 kilo verdim ama 61 de kaldım sinir oluyorum ,hızlanmam için emzirmeyi bırakmam lazım işte ,
boy :1.58 kilo:61 kg hedef :49-50 kg
Evet tempolu koşuyorum, kas olarak alırsın derken? Kaslı bir yapım olsun istemiyorum yağlarım gitsin istiyorum sadece.
Evdekiler de normal kilodasın daha fazla verme diyorlar, birilerinin bana şişman demesine ihtiyacım var.
gecms olsun umarım en kısa zamanda gecer cnm ben cumaya kadar tartılmıcagıma söz verdım kendıme dıgewr pzrtesı yazsam kılomuu :)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen bize lazımsın:)))
iki gündür ne yedin içtin diye sorma sakın çokkk pişmanım(((
bu sabah sadece proteinimi aldım kahve içtim başka birşey yemedim birazdan tekrar protein alıcam yağ yakımını desteklemem lazım 2 günün acısını çıkarıcam(((
ama dün sporumu çok yoğun bir şeklde yaptım her hareketi 3 set 20sayı yapıyodum dün 3-30 yaptım:))))
7 - 90 mekik oldu diğerlerini söylemiyorum bile
GERİ SAYIM
94
EVET KIZLAR YARIN SABAH HERKES KİLOSUNU YAZIYOR BENDE YENİ LİSTEYİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE :)) KİLOSUNDA DEĞİŞİKLİK OLMAYANLARDA YAZSIN OLABİLİR DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ KİMSE MORALİNİ BOZMUYOR ANLAŞILDIMI :))))
ben sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin azıcık ekmek yiyip çay içtim biraz öncede kahvemi içtim.
dün canım sıkkındı öğlen 3 te kahvaltı yaptım başka bişiyde yemedim :) dün merdivenlerden kaydım ayak bileğim burkuldu ama neyse şimdi o kadar ağrısı yok :) incindi sadece :)
yarın sabahı iple çekiyorum :) herkes kilosunu yazsın gebertirim valla :)
şişman demesine ihtiyacın yok canım kilona baktığımızda şişko olduğun açıkça belli oluyor zayıflla biraz şişkoooooo:)))
canım benim kasdan korkmanın anlamı yok neden: kassız bir vücut hareketimizi enerjimizi ve gücümüzü kısıtla örnek yaşlılarımız ,menopoz döneminden sonra vücut kas kaybeder .
vücut yapmış kadınlara bakıp iğrenmene gerek yok . bir kadın ne kadar spor yaparsa yapsın aşırı kas yapamaz kas için testesteron hormonun çok yüksek olması gerekiyor erkek ler neden kaslı :)
fitness e gidiyorum ve bende öyle çok kaslı görünmek istemiyorum bu yüzden bulduğum tüm siteleri gecelerce araştırdım,
sonuç yapabileceğimiz en çok kas vücudumuzun kıvrımlarını ortaya çıkaracak sadece ve daha çok yağ yakmamızı sağlayacak
yediklerime bakarsan iğneden ipliğe dönmem gerekirdi ama 2 haftada sadece 300 gram verdim , geçen yaz aldığım beyaz pantolon dün belimden düşecek kadar boldu:)))
tartıya değil aynaya bakın tartının motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin
TARTILAR KALLEŞTİR ÜSTÜNDEN İNMEMEMİZ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYO ADİLERDDDD
Valla şişmansın demelerine de gerek yok aynaya bak görürsün :) çok ağırmı oldu bu :)
Hm doğru diyorsun tartılara hiç güven olmuyor, moral bozuyorlar hep.
İkinize de teşekkür ederim, çok pis gaza geldim bu sözlerinizden dolayı.
Heyecanlı bir yapım vardır, hemen gaza gelirim.süpersin ya nasıl gaza geldiğini öğrendik:))) sırf bizim dilimizden kurtulmak için iğne ipliğe dönersin sen:)))))
Heyecanlı bir yapım vardır, hemen gaza gelirim.
Ama bugün hep dışardaydım yemek yiyemedim, kuruyemiş tükettim bolca.
Sizce kilo hedefim kaç olmalı? Boyum 172 cm.:44:
Heyecanlı bir yapım vardır, hemen gaza gelirim.
Ama bugün hep dışardaydım yemek yiyemedim, kuruyemiş tükettim bolca.
Sizce kilo hedefim kaç olmalı? Boyum 172 cm.:44:
HOŞGELDİN :)))
Kilonu yazarsan canım seni listeye eklerim :) gaza devam bozmak yok :)
Kilom 13. de bu site ile başladım diyete başlangıç kilom 74.5'ti. Bugün tartıldım 73
Ve 99. günüm=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?