100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Maşallah boy pos yerinde

Sen vücut yapını daha iyi bilirsin ama 55-60 arası idealdir sanıyorum. :)

Teşekkür ederim. 58 diye karar verdim, geri sayım sonucunda umarım ulaşabilirim.

Teşekkür ederim cevabın için.
Ben tam olarak anlayamadım, koşarsam incelme imkanım azalıyor mu yani?:44: Koşmayı çoook seviyorum, yürümeyi pek sevmem ki ben. Yıkıldım.

[sıze=3]geri sayım
93

günaydın kiloları yazın çabuk :)

ben 70,700 ile başladım cuma günü 68.700 geldim
reglden sanırım bugün 69,300 geldim kızlar ( yarım kilo gelmiş :)
[/sıze]

Benim kilom 65.7. 800 gram sadece.

Diyete başladığımda 65.600 düm.. Bu sabah tartıldım 63.400 gr... toplamda 2.200 gr gitmiş oldu.... haftada 2 kiloyu hedefliyordum..200 gr.da bonus oldu :)))

başlangıç 97
bugün çok çok kötü 96,1 kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bırakmak yok. moraller düşmeyecek. siz regl olduğunuz için veremiyorsunuz. ben normal halimle rejim yapmama rağmen kilo alıyorum. ben moralimi düşürmedim siz de kendinizi bırakmayın. regl dediğin 3-5 gün sonrası zaten yine o şişkinlik gidince vereceksiniz kiloları. ben ömür boyu bu acıktıran haplarla yaşamak zorundayım. durumum içler acısı değil ama ben de istediğim kiloda olmak istiyorum.

hadi bakayım evdekiler bi mezdeke açın da atın göbecikleri.

rumuz:cad_02
başlangıç tarihi: 04 ocak 2013
başlangıç kilosu:67.8 kg
geçen hafta:63.6 kg
bu hafta:62.2 kg
toplam kilo kaybı:-5.6
son haftadaki kayıp:-1.4 kg
boy:1.65
spor:yok

Bugün evden çıkmayacağım için ve evin yakınındaki eczanede tartı olmadığından dün tartıldım ve 68 kiloyum. Niye bu kadar az veriyorum

rumuz:cad_02
başlangıç tarihi: 04 ocak 2013
başlangıç kilosu:67.8 kg
geçen hafta:63.6 kg
bu hafta:62.2 kg
toplam kilo kaybı:-5.6
son haftadaki kayıp:-1.4 kg
boy:1.65
spor:yok
Neler yapiyosvn peki incelme oluyomu basenler icn en etkili yapilabileck yöntemi söyleyn lutfn ya ((((

Öncellikle Tuğba arkadaşıma geçmiş olsun demek istiyorum.
Sabah 60,7 geldim, her hafta 1 kilo hedeflemiştim. 300 gram fazla olmuş çok mutluyum. Herkese başarılar.

sabah kalkıp 2 bardak suyumu içtimm

1 bardak sekersiz cay 1kk beyaz peynir

1 adet haşlanmış yumurta

5 adet zeytin

2 dilim kızarmış lıght ekmek az yaglı hatta minimum yaglı 1 kase salata

sabah tartıda:84,400
geçen hafta :85,100
başlangıç :90,00

bu hafta sadece 700 gr vermişim.neden acaba bu hafta sporada başlamıştım ama.spor yapınca ben daha az veriyorum yapmayayım en iyisii

Cad_2 Bence de çok iyi vermişsin nasıl başardın?

sadece karatay dieti uyguluyorum , diyetde denmez aslında sağlıklı beslenme gibi. Tavsiye edrim arkadaşım sende internetten bir araştır eğer sana uyarsa bence bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…