[sıze=3]geri sayım
93
günaydın kiloları yazın çabuk :)
ben 70,700 ile başladım cuma günü 68.700 geldim
reglden sanırım bugün 69,300 geldim kızlar( yarım kilo gelmiş :)[/sıze]
Maşallah boy pos yerinde
Sen vücut yapını daha iyi bilirsin ama 55-60 arası idealdir sanıyorum. :)
Teşekkür ederim.Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.75 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 49 kg
İdeal Kilonuz: 63 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 21.3 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
yağlar yüksek ağırlık ile çalışıldığında yada hızlı bisiklet sürüldüğünde veya koşulduğunda kasa çevrilir. yani kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış olur. Fakat tartıya bu değişim pek yansımaz. Hatta sporu tamamen kestiğinde de bu kas kütlelerinin yağa dönüşmesi muhtemel oluyo malesef6 yıl tenis oynadım. sakatlanıp bırakınca tam olarak yaşadığım buydu
O yüzden tempolu bir şekilde 45 dak- 1 saat yürürsen daha yardımcı olur kilo vermende. evde biraz mekik de çeker, sağa sola esneme hareketleri de yaptın mı miss =))
[sıze=3]geri sayım
93
günaydın kiloları yazın çabuk :)
ben 70,700 ile başladım cuma günü 68.700 geldim
reglden sanırım bugün 69,300 geldim kızlar( yarım kilo gelmiş :)[/sıze]
başlangıç 97
bugün çok çok kötü 96,1 kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rumuz:cad_02
başlangıç tarihi: 04 ocak 2013
başlangıç kilosu:67.8 kg
geçen hafta:63.6 kg
bu hafta:62.2 kg
toplam kilo kaybı:-5.6
son haftadaki kayıp:-1.4 kg
boy:1.65
spor:yok
Neler yapiyosvn peki incelme oluyomu basenler icn en etkili yapilabileck yöntemi söyleyn lutfn yarumuz:cad_02
başlangıç tarihi: 04 ocak 2013
başlangıç kilosu:67.8 kg
geçen hafta:63.6 kg
bu hafta:62.2 kg
toplam kilo kaybı:-5.6
son haftadaki kayıp:-1.4 kg
boy:1.65
spor:yok
Neler yapiyosvn peki incelme oluyomu basenler icn en etkili yapilabileck yöntemi söyleyn lutfn ya((((
başlangıç 97
bugün çok çok kötü 96,1 kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasıl verdin kiloyu? :26:
Neler yapiyosvn peki incelme oluyomu basenler icn en etkili yapilabileck yöntemi söyleyn lutfn ya((((
Cad_2 Bence de çok iyi vermişsin nasıl başardın?
sadece karataydieti uyguluyorum , diyetde denmez aslında sağlıklı beslenme gibi. Tavsiye edrim arkadaşım sende internetten bir araştır eğer sana uyarsa bence bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?