yağlar yüksek ağırlık ile çalışıldığında yada hızlı bisiklet sürüldüğünde veya koşulduğunda kasa çevrilir. yani kas kütlen artmış yağ kütlen azalmış olur. Fakat tartıya bu değişim pek yansımaz. Hatta sporu tamamen kestiğinde de bu kas kütlelerinin yağa dönüşmesi muhtemel oluyo malesef6 yıl tenis oynadım. sakatlanıp bırakınca tam olarak yaşadığım buydu
O yüzden tempolu bir şekilde 45 dak- 1 saat yürürsen daha yardımcı olur kilo vermende. evde biraz mekik de çeker, sağa sola esneme hareketleri de yaptın mı miss =))
Teşekkür ederim.58 diye karar verdim, geri sayım sonucunda umarım ulaşabilirim.
Teşekkür ederim cevabın için.
Ben tam olarak anlayamadım, koşarsam incelme imkanım azalıyor mu yani?:44: Koşmayı çoook seviyorum, yürümeyi pek sevmem ki ben. Yıkıldım.
Benim kilom 65.7. 800 gram sadece.
Ben okudum anlamadm nasl yaptigni ne yedigni yazablrmsn mümkünse
öglen haşlanmış tavuk
yanında 1 dolu tabak haşlanmış brüksel lahanası
1 tabak az yaglı salata lıght ayran
2 dilim lıgt ekmek ve bol suu
ara ögün
1 adet armut ve 2 diyet bisküvi
sade kahve
vee şuanda aksam yemegını yapıyorum karnıbaharr 7bucukta yıcemm
1 haftadır tartılmıyorum meraktan ölcem ama kilo verdigimide hissetmiyorum kızlar acaba hissetmezmiyizki illa ne bilim görüntü olarak falan :\
canım kilo aldığımızı farkediyomuyuzki verdiğimizi farkedelim kendimize geldiğimizde duba gibi olmuş oluyoruz(
karatay diyeti varya onu uyguluyorum.yani ekmek, hamur işi onun gibi karbonhidratlı yiyecekler yememeye gayret gösteriyorum 15 gündür
Cok tsk ederm anladm simdi cnm bende kaqbonhidrat diyeti yapaym diyorumkaratayi yapabilqmym hc bilmiyorum basen var bende tek sorunum oKusura bakma geç cevap veriyorum, iş yeri çok yoğundu
sabah karatay kahvaltısı yapıyorum:
2 yumurta(ister haşlama, ister omlet, farklı şekilde yaparsın o sana kalmış)
9-10 zeytin
2 kayısı
yarım çaybardağı ceviz
1 avuç peynir
omega 3
öğle
sebze yemeği,et türü yemek,yoğurt,salata,çorba serbest sadece ekmek, hamur işi, pirinç pilavı, patatas yok:26::26::26:
akşam yine aynı
ayrıca günde 3 öğün yemek daha iyi diyor, birde işlenmiş yiyecekler yasak sosis salam gibi. Ev yapımı pastırma, sucuk serbest
Yağ olarak zeytin yağ ve terayağ serbest, birde salatanın içine keten tohumu konmasınıda öneriyor. Akşam 7-8 den sonra yemek yemeyin diyor. Bu diyeti 15 gündür uyguluyorum eskiden 1 saat sonra acıkan ben 7-8 saat geçsede açlık hissetmiyorum.
şimdilik aklıma sadece bunlar geliyor, umarım biraz yardımcı olmuşumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?