100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Bugun tartildm 69 geliyorum yasasın cok mutlu oldum o bir kiloya

öğle yemeğim: patatesli fırın köfte (3 adet köfte, 4-5 ince dilim patates), sadece limonlu salata.

şimdi ise vücudumda bi şişkinlik hissediyorum ödem gibi. o yüzden bir büyük kupa bergamotlu yeşil çay içiyorum.

merhaba kızlar dün tartılmayı unutmuştum unutmamak elde değil hayatım boyunca tartıa en fazla beş defa çıkışımdır :)
dün adet oldum ama bu sabah tartıldım yinede
BAŞLANGIÇ 92
GEÇEN HAFTA 88.300
BU HAFTA 87:))))))))))))))

akşam "kaçamak" günümdü. kalorili bir kaç yiyecek yedim.

bu sabahki kahvaltım 2 haşlanmış yumurta biraz peynir 1-2 dilim de çavdar ekmeği.

dünkü menim
sabah:1,5dilim çavdar ekmeği
bir haşlama yumurta
biraz peynir
5 zeytin

ara:yeşil çay az leblebi

öğlen:hazır çorba az leblebi

akşam:bol salata
bir tabak bulgur pilavı
bir kase yoğurt

akşam çok acıkmıştım.5:30 gibi yedim akşam yemeğini ve bir daha hiç bir şey yemedim.bol su içiyorum.3 lt vardır herhalde.ve sirkeli su içtim sabah akşam.
bugün mevlit kandili nedeniyle oruç tuttum.sabah sahura kalktım.canım hiç bir şey istemedi.sadece kuru kayısı hoşafı vardı şekersiz bir kase onu yedim sirkeli su ve iki bardak su içip yattım.akşamada balık var ben fırında yapmayı düşünüyorum ve bol salata.inşallah abartmam

Dün benimde kaçamakların oldu .. o hırsla lesslie 5 yaptım dün gece.. sabah korkarak çıktım tartıya 100 gr. gitmiş.. tam 63 kilo olmuşum.. kendime çok kızdım ne güzel bugün 62 leri görcektimm ((

Günaydinn bugünkü menümmm
sabah
yarim elma

öglen
1dilim ekmek
izgara köfte

ara mandalina

aksam
1dilim ekmek
tavuk
1tane mandalina

2litre su

buarada tartildimm benn vee 76.700 olmusumm:)

ben cok mu gec kaldimmmmmmmmmmmmmmm
100 den geri saymaya

ben cok mu gec kaldimmmmmmmmmmmmmmm
100 den geri saymaya

Merhaba bende varım sizdenim. Bende mi geç kaldım yoksaaaa :) 30 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim. P.ztesi tartıldım 65,5 kg çıkınca acil diyet yapma kararı verdm. P.tesiden itibaren yediklerime dikkat ediyorum ve en az 2 lt suyumu içiyorum. spor yapamıyorum. Ama havalar ısınıncca yürüyüşe başlayacağım. Ve ben bebek düşünüyorum bunun öncesinde kilo vermek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Diyete başladığımda 65.600 düm.. Bu sabah tartıldım 63.400 gr... toplamda 2.200 gr gitmiş oldu.... haftada 2 kiloyu hedefliyordum..200 gr.da bonus oldu :)))

Merhaba,

Uyguladığınız diyet listenizi yazar mısınız. Kilolarımız eşit sizinle. Sizi örnek alabilriim bende :)

sende hoşgeldin canım hep birlikte zayıflıyoruz

bende bende bende geri sayıma başlamak istiyorum, kabul edermisniz aranıza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…