Kız ben arkadasımı bırakır miyim ...sen nerde ben ordaaaaakızlar nereye gitsem durgunluk oluyor
uğursuz muyum ne
nereye gitti herkes
Ayyy Tuba bana da bi el at gülüm bi umutsuz vakayım ben :)
Canım sen gaz ver biz yazalım :) beni zayıflat her duamda adın geçsin valla.. Hemde direk Allah'tan isterken...:))))
Sabah 1 yumurta, 2 zeytin. 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
ara 1 galeta
ara 1 kandil simidi,1 lokma peynir
aksam 1 kase mercimek çorbası 1.5 dilim k.ekmegi, yarım tabak pirasa yemeği
Bol su...
spor olarak temizlik bütün gün ayrıca kızımı hoplatmaca
26.5 yasindayim..2 evladım var cok sukur.. Kilolar onlardan hediye... Üst üste 2 dogum bu haldeyim... Kızımda doguma girdiğimde 93 tüm ...
simdi 7 aylık ...
:))))))) ins hep birlikte... Kızım cok huysuz... Onunla koltuk sildim bugün ...Valla güzel kılo vermışşın tebrık ederım.
ama kılo azaldıkça vermek zorlaşıyo bılırsınız onun ıcın koyvermek yok
sen garantı verıyorum yaza tığ gıbı olursunmuck
AZIMLE SIÇAN MERMERI DELER :)))))
:))))))) ins hep birlikte... Kızım cok huysuz... Onunla koltuk sildim bugün ...
ama soz yarın yurucem... Günde de 3, 4 litre su iciyorum emzirdigim icin...
zaten içmesem sutum gitti gidecek hiç olmas ..:) oldu mu hocam
Olurda ben dışarıda yurumeyecegim evde tepincem...:))) abimizde var 2 yasında onu bırakamam ki...tAMAM BEBEĞIM ANLAŞTIK
YURUCEM DIYE ÇOCUĞU HASTA ETME SIKICA GIRDIR :) BIANDA ANNEM CIKTI IÇIMDEN :d
Olurda ben dışarıda yurumeyecegim evde tepincem...:))) abimizde var 2 yasında onu bırakamam ki...
disariya hasretim bu arada.... Şimdi çıkar ben... Akşamki abur cuburlara ben galib gelirim umuyorum...
icimde bi ümit var artık. Bi ışık yaktın ... İns basaricam... Seviyeli uyarmasını biliyosun ayrıca... Gecmisi cok okuyamadım
ama üslubun icin tebrik ediyorum canım seni
bende tuğba nerelerde diyordum, acil gaza ihtiyacım var, çok sıkıldım ben diyet işinden
yıkıcı değıl yapıcı olmak ıçın burdayım :) akıllı kadınlar esprıden anlar ayrıca :) hepınızı sevıyorum muck:)
valla benım kocamda abur cubur hastası onlara kısaca eğlencelık ısmını vermıs durumda
bana hıc eğlencelık gelmıyo full kalorı :) o eğlenıyo ben bakıyom ama sıra banada gelecekhahahahha
gaza ıhtıyaç duyanlar dar bır elbıse gıyıp aynaya baksın hatta bıkını gıyıp bakın
ayyy yağlar hala ordalarmıs sıze sırıtıyolar aynadan fışkıra fışkıra :d
valla açık söylemek gerekekırse bende sıkıldım ama temelı atan benım sızı ayakta tutanda onun ıcın kaçış yok
herkes kılo vercek bu kadar ışkenceden sonra koyvermek yok anlaşıldımııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?