100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

şu ipi bağlasan çok güzel olacak birde üniversite hazırlıklkarı malümünuz 2 ay sonra sınav var iyice ona odaklanmıştımda

şu ipi bağlasan çok güzel olacak birde üniversite hazırlıklkarı malümünuz 2 ay sonra sınav var iyice ona odaklanmıştımda

O kadar genç ve güzelsin ki. Bu yıllarını harcama güzelim. istediğini giy.istediğin gibi dolaş. kendine güveni olmuyor insanın kilo ile.
Bahanelerden kurtul güzelim sınav için stres nedeniyle öfkeden yemiyorsun alışkanlıktan yiyorsun. Bu bir bağımlılık. Mücadele et bununla lütfen. Kararlı ol. başaracağım de. ve başar. Güzelliğine güzellik kat.
lodoslama daldım konuya ama üzüldüm azminin kırılmasına.(

yok ben zaten çalışırken kahveden başka bir şey yiyip içemem iltifatların için çok ama çok sağol ya benim günüm çok karışık geçti eve sabah 8 çıkıp akşam 9 da falan geldim birde antepten kuzenim geldi onu gezdirdim biraz istanbulda çengelköy sultan ahmet eminönü falan yani ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum :)

kızlar merhaba yaklasık bi 6aydır ben bu kk forumu takıp ediyorum ama üye olmamıstım hiç takı 2gün önce tartılıp ve kendımı 65kilo olarak gördüğümde kendımı beter hıssedene kadar. ben biraz geç katıldım sanırım aranıza ama cok dertliyim kızlar hani insan anlamıor kilo aldıgını da artık neredeyse kendıme yakıstırdıgım bır kıyafet bulamıyorum dolabımda sız hırslısınız banada yardımcı olun lütfen yaza sözüm war

canım benim diyet var ne güzel e sporda yapıyorsan sözüne kadar muhteşem olursun. aç böle zayıf insanların remini hırslan biraz :)) hem kilonda 65 yaza kadar tuğ gibi olursun inşallah :)))

evet aylar sonra spora başladım bugün :)) akşam yemekten önce leslie 1 mil yaptım şimdi yine 1 mil yaptım yarın 3 mil yapcağım inşallah :))

bebeox cok tesekkur ederim cevabın için inşallah olur hiç hayatımda zayıflamaya calısmadım bu göbekd hiç gidicek gibi görünmü ınanmak lazım önce ama inşallah olur yaza hiç bişey kalmadı

bebeox cok tesekkur ederim cevabın için inşallah olur hiç hayatımda zayıflamaya calısmadım bu göbekd hiç gidicek gibi görünmü ınanmak lazım önce ama inşallah olur yaza hiç bişey kalmadı

olur canım hiç merak etme sen göbek de gider diğerleri de. ben açıkçası çok ağır bir diyet yapmıyorum sadece ekmeği kıstım tahıllı yemeğe başladım bir de yediklerimi azalttım aburcuburu bıraktım. çok ağır bir diyet uygulamama rağmen sporsuz 2 haftada 2.8 verdim. ki sen ne güzel sporunu da yapcaksın emin ol yaza kadar süper bir vücudun olur :)

oyy canım nasıl beni mutlu ettin yaa inşallah hepimiz weririz. bende arastırdım kendıme göre nasıl bir diyet uygulayabılırım dıe sabah kepek ekmegı arasına domates biber peynirle tost yapıorum 1saat sonra portakal suyu içtim öğle yemegınde yogurt salata ne yemek varsa ama ekmeksiz sonra 2gibi ceviz yeşil çay akşamda yemek ama cok az porsıyonla 7den sonrada bişey yemedim 1saat kosu bandında tempolu yurudum ilk gnüm böyleydi benimde bakalım 2ayda bi 8kilo werebilsem 57olsam yıne :)

akşam: patates graten azıcık (avuç içi kadar). ve biraz tahin pekmez.
ve bir kaç saat sonra 2 dilim ananas.

sabah: yarım simit içine beyaz peynir ve açık çay.

off ben sanki kilo veremiycem. spor yapmam lazım.

Hanı derler ya tatmış kudurmuştan beterdır :)
ya kendımı durduramazsam dıyorum ondan pek bulaşmıyorum

Tugbaaaa benimm menüme yorum yapmamissinn canimmmm

Ay yerım ben senıde menunude
hemen bulayım bebeğım menunu yazıyım sana :)
Muhtemelen gozume bısıy takılmamıstır sıkıntı yoktur ondan yazmamısımdır :)
hemen yazıyorum affet benı muck

Bugünkü menümmm
sabahh
yarim simit
domates
peynir
biberr

ara
birtane mandalina

öglen
corba
sarma

Ara
redbull

aksamm
cook sistimm yemicemm sadece
birtane elmaa

2litre su
45dk spor

Burada tartildimm kilomm 76.600

Valla gayet ıyı bence :) boyle gıdersen senı kımse tutuamaz :)
sıkıntı yok şekerım :)

yaaaa gordunmu gazı kendınız gozunuzle gorunce daha etkılı olur:)
bencede daha bıkını alcaz o yağlar gıtcek aynen devam anlaştıkmı :)

Acun Ilıcalıyı arıcam hepımızı Survıvor gondersın
adaya atsın bızı
orda otları yerız artık
tığ gıbı donerız adadan

Maşallah valla :)
Gezmeye çıkarken karnınız tok olsun boylece canınız bışıy çekmez ayrıca
çantanıza galeta yada çubuk kraker koyun yada leblebı 1 pet şışe su koyun
bunlardan arada ağzınıza atın :) hem şış hıssedersınız hemde canınız bışıy ıstemez

HOŞGELDIN :))))

lısteye ekledım canım. hemen ıplerı sıkıyorsun dıyete başlıyorsun
burada menunu paylaşırsan yorum yaparız
spor ve su hayatından çıkmıcak ok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…