ne dıyeyım sana ben :) sen yapma yapma gel aglama duvarı ol :)
valla bogazına ıpbağlarım bışıy yıyemezsın tığ gıbı olursun :)
o dıyet yapılcak anlasıldımı dombay gıbı gezersın yoksa ondan sonra sana faydamız olmaz
şu ipi bağlasan çok güzel olacak birde üniversite hazırlıklkarı malümünuz 2 ay sonra sınav var iyice ona odaklanmıştımda
O kadar genç ve güzelsin ki. Bu yıllarını harcama güzelim. istediğini giy.istediğin gibi dolaş. kendine güveni olmuyor insanın kilo ile.
Bahanelerden kurtul güzelim sınav için stres nedeniyle öfkeden yemiyorsun alışkanlıktan yiyorsun. Bu bir bağımlılık. Mücadele et bununla lütfen. Kararlı ol. başaracağım de. ve başar. Güzelliğine güzellik kat.
lodoslama daldım konuya ama üzüldüm azminin kırılmasına.(
kızlar merhaba yaklasık bi 6aydır ben bu kk forumu takıp ediyorum ama üye olmamıstım hiç takı 2gün önce tartılıp ve kendımı 65kilo olarak gördüğümde kendımı beter hıssedene kadar. ben biraz geç katıldım sanırım aranıza ama cok dertliyim kızlar hani insan anlamıor kilo aldıgını da artık neredeyse kendıme yakıstırdıgım bır kıyafet bulamıyorum dolabımda sız hırslısınız banada yardımcı olun lütfen yaza sözüm war
bebeox cok tesekkur ederim cevabın için inşallah olur hiç hayatımda zayıflamaya calısmadım bu göbekd hiç gidicek gibi görünmü ınanmak lazım önce ama inşallah olur yaza hiç bişey kalmadı
Kız ben arkadasımı bırakır miyim ...sen nerde ben ordaaaaa
olur canım hiç merak etme sen göbek de gider diğerleri de. ben açıkçası çok ağır bir diyet yapmıyorum sadece ekmeği kıstım tahıllı yemeğe başladım bir de yediklerimi azalttım aburcuburu bıraktım. çok ağır bir diyet uygulamama rağmen sporsuz 2 haftada 2.8 verdim. ki sen ne güzel sporunu da yapcaksın emin ol yaza kadar süper bir vücudun olur :)
aslında o eğlenceliklere full kalori gözüyle bakmaman lazım. benim çalıştığım merkezin diyetisyeni her hastasına günde iki ara öğüne bir avucu geçmeyecek kadar badem ceviz fındık veya fıstık önerir. ayrıca bunlar bizim en büyük sorunlarımızdan kabızlığı gidermemizede yardımcı oluyor. bence arada eşine eşlik et eğlenceliklerde
Tugbaaaa benimm menüme yorum yapmamissinn canimmmm
Bugünkü menümmm
sabahh
yarim simit
domates
peynir
biberr
ara
birtane mandalina
öglen
corba
sarma
Ara
redbull
aksamm
cook sistimm yemicemm sadece
birtane elmaa
2litre su
45dk spor
Burada tartildimm kilomm 76.600
Yazlık beyaz bi elbisem var, çok severek almıştım. Bide bronzlaşınca giydim ben bunu nasıl güzel sanıyorum kendimi varya. Gün sonunda malum sitede arkadaşlar fotoğrafları paylaşıncaaaa. Kolumun altındaki pırtlamış fazlamış eti görünce ağlayacaktım sinirden Üstelik boylu posluda hatunum göbeği saklamak için kendimi kasmışım kambur gibi gözüküyodum Tamam tamam bırakmak yok diyeti. Hem daha mavi bikini alıcam
şu ipi bağlasan çok güzel olacak birde üniversite hazırlıklkarı malümünuz 2 ay sonra sınav var iyice ona odaklanmıştımda
yok ben zaten çalışırken kahveden başka bir şey yiyip içemem iltifatların için çok ama çok sağol ya benim günüm çok karışık geçti eve sabah 8 çıkıp akşam 9 da falan geldim birde antepten kuzenim geldi onu gezdirdim biraz istanbulda çengelköy sultan ahmet eminönü falan yani ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum :)
kızlar merhaba yaklasık bi 6aydır ben bu kk forumu takıp ediyorum ama üye olmamıstım hiç takı 2gün önce tartılıp ve kendımı 65kilo olarak gördüğümde kendımı beter hıssedene kadar. ben biraz geç katıldım sanırım aranıza ama cok dertliyim kızlar hani insan anlamıor kilo aldıgını da artık neredeyse kendıme yakıstırdıgım bır kıyafet bulamıyorum dolabımda sız hırslısınız banada yardımcı olun lütfen yaza sözüm war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?