akşam: patates graten azıcık (avuç içi kadar). ve biraz tahin pekmez.
ve bir kaç saat sonra 2 dilim ananas.
sabah: yarım simit içine beyaz peynir ve açık çay.
off ben sanki kilo veremiycem. spor yapmam lazım.
Evet sporu 1 saatcıkde olsa yap boyle daha sağlıklı kılo verırsın bebeğım :)
Valla gayet ıyı bence :) boyle gıdersen senı kımse tutuamaz :)
sıkıntı yok şekerım :)
[sıze=3]gerı sayım 89[/sıze]
gunaydınlarrrrr
kızlar 10 gunu gerıde bıraktık
sayı azaldıkça dahada sıkmamız lazım :) zaman su gıbı gecıyor ve yaza bışıy kalmadı
herkes dışını sıksın bu ışı başaracağız az kaldı yuppı çıtır olcaz hepımız hahahahah
HOŞGELDIN :))))
lısteye ekledım canım. hemen ıplerı sıkıyorsun dıyete başlıyorsun
burada menunu paylaşırsan yorum yaparız
spor ve su hayatından çıkmıcak ok :)
mrb kızlar, topiğinizi yeni görüyorum.Gecikmiş bir katılım olacak ama beni de alın aranıza. Şu an 66 kiloyum ve 1.64 boyum var.Hamileyken bile 67 kilo ile doğum yapmıştım. çalıştığım için spor falan yapamıyorum hafta sonları da kursa gidiyorum zamanım hiç yok malesef. Mayıs a kadar en azından 55 olmalıyım kızlar.Sizden desteklenecek olan İradem ile bunu başarabilirim
selam kızlar.yatılı misafirim vardı o yüzden ne paylaşım yapabildim nede diyet ancak dün itibariyle sıkı bir diyete başladım.bu sabah tartıldım ve 92,1 çıktım.sabah bişey yemedim.öğle yulaf,meyve ve yoğurt yiyeceğim.sadece 11 gün kaçırdım(tabi fazlasıyla sohbettende uzak kaldım)en kısa zamanda açığımı kapatcam.
kızlar ben yedikçe kilo mu veriyorum nee
sabah tartıldım:83,100
çıktım oleyyy bu hafta iyi kilo verdim.pazartesine kadar biraz daha veririm en azndab bunu korumayı düşünüyorum..
dün oruçtum
sahur:bir mandalina bir dilim çavdar ekmeğinin içine az et salam vekaşar koyup yedim.
akşam:bir börek ıspanaklı gözleme
bol yeşilliklı salata(tere-roka-maydonoz-dere otu marol-havuç limonlu yağ yok
bir saat sonra
akaili form çay
9.00 gibi meyve salatası 5-10 fındık
bol bol su
Tugbacim tatlism 68 kiloyum cok mutluyum baslangc 70ti bugunleride gordüm ya
Ver kloları ver gıtsınler artık :) Bu arada Allah kabul etsın hayatım
Bugünkü menümm
sabah tavuk
öglen sarma
aksam corba
2litre su
tesekkür ederimm tugba :) benim diyet listem söle
sabah: kepek ekmeği arasına domates ve light peynirle ve biberle bir tost
ara: taze sıkılmıs portakal suyu
öğlen : ne yemek varsa ama ekmeksiz
ara: 1ceviz
akşam yemeğini7dden önce yiyorum 7den sonra yemiyorum bir kase yogurt ve ana yemek te ne warsa o
günde 2litre su içiorum ve sabah uyanır uyanmaz ballı ılık su içiorum peşine 9lu çaydan içiorum saat20de sadece göbeğimden şikayetci oldugum için bi topikte okumustum bende denemeye karar werdim biberiye yağı sürüorum masaj yapıorum ve çöp posetiyle vucudumu sararak nivea bodynın aerobik hareketlerini yapıorum 12dakıka sonra 45dakıkada kosu bandında tempolu yuruorum en sonda 15dakıka titreşimli masaj aleti kullanıorum işe yarar umarım ılk defa hayatımda spor ve dıyet yapıorum hayatım boyunca hep zayıftım bu unıversite beni mahvettibırde kızlae ben dıvına hormon hapı kullanıorum 2ay lık werdi doktr bitmek üzere bu surec e tabı ılacta kılo aldırdı halıyle
leslie 3 mil yaptım şimdide beşibir yerde çayımı içiyorum..sabahta kahvaltıdan önce yarım saat spor yapmıştım toplamda 1,15 dk oldu.cumartesi pazarda kondiksiyon bisikletine binerim.kızlar sporu hayatıma sokuyorum iyi alıştım valla.darısı yapamayanların başına...
çok ıyı gıdıyorsun bak kıskanıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?