100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Sakın kımseye dıyette olduğunuzu soylemeyın bu hayatınızın hatası olur
sureklı gozlem altında tutarlar öğüt verırler kafa utulerler yok hasta olursun yok şöylede böylede kafa yedırırler
valla kanser ederler sureklı tombış bırı olarak hayat surduğumden çoook tecrube edındım
bende hep 65 - 70 arasında bır kızdım orta okuldan berı
benı duşunun ortaokulda o larcıvert ceket onu kapanmıyodu boyda yoktu
sonra bıgun hoşlandığım çocuk bana şışko patates dedı Allahım kaynar sular başımdan aşağı dokuldu
ben bı hırs yaptım ama oluyordum nerdeyse 3 ayda 20 kılo vermıştım ama aç gezerek . ateşlı hasta olsum sonunda
ama sonuç mukemmeldı 65 kılo gıttı 45 kılo gelmıştı :) hemde 3 ayda
sonra o çocuk kopeğım oldu ve ben suratına bıle bakmadan onunla dalga geçtım hahahahha
yıne oyle olsun ıstıyorum bunu yapacak ıradem var ama çok tembellık var uzerımde

sor cnm ya muhabbet oluyo bende sevınıyorum evde tek başınayım
en guzelını yapıyorsun :) bende evde ne varsa ondan yıyorum ozel oturupta dıyet yemeğı yapmıyorum
evde ne var atıyorum kuru fasulye bı çorba kasesı yıyorum anladınmı
ne varsa pırasa karnıbahar ne yemek varsa ondan azıcık yıyom.
sen az yedıkçe verırsın ayrıca mıden kuçulur hep fıt olursun :)
valla koşu bandında yuruyuş yap ılk yarım saat sonra yarım saat koş benım duşuncem yeterlı ama hergun yapcaksın
bunu sabah akşamda yapabılırsın. vakıt buldukça çık tepesıne

Daha cok hirslaniyorum verdkce veresi geliyo insanin kendimi 36 bedn gelinlign icinde dusününce daha bi hrş yapiyorum

Canimm benimm cook tsklerr cevabin icinn
ben önce bununla kilo vermistimm hergün vakit buldukca yürüyordum bu bazen günde 30dk bazende 20dk oluyordu ama mutlaka biniyordumm
bencede ya hem böyle herseyden yiyince aa bugün bozdum diye birsey olmuyorr
mesela pizza var diyelim 1dilim yesem olurmu

bu kadar sporla manken olursun bence... biz de imreniriz ilaçlar zaten beni de mahvetti. hem tiroid hem doğum kontrol. iştahım yeterince açıktı şimdi daha da açıldı. azimle devam... hap bahane değil. 36 beden olursam dileyin benden ne dilerseniz.

bizde de var öyle bişey ama kim binecek biblo gibi duruyo. olmayan ister olan da yüzüne bakmaz. biz insanoğlu doyumsuzuz. ama bugün kırıyorum zincirlerimi. spor bakımından.

arkadaşlar. benim düşüncem her şeyden yiyip dozunda bırakmak. mesela akşam yemeğinde 1 dilim pizza yedin bol ayran iç miden dolsun. sonrasını meyveyle vs ile atlat. lanet olası spor şart.
bi makalede okumuştum. diyet yapıyorum diyen kişilerin içine psikolojik olarak bir virüs giriyo diyordu yazar. o virüs "amaan spor yapma şimdi, sonra yaparsın." "bu pasta çok lezzetli bi dilim daha ye" gibi bizi diyetten soğutacak şeyler fısıldıyormuş.
düşündüm gerçekten öyle.
o yüzden bahane yok. ben de bu akşamdan sonra spora başlıyorrruuummm...

spor yapayanlar evde yapılacak 3 - 5 egzersiz hareketi yapsanız yeter. ve konu sahibemizin dediği gibi hiçbir şey yapamadın aç bi müzik (oynak olsun) döktür. bel bölgeni salla. kıvır. Ben müziğin ruhun gıdası olduğuna ve stresi tamamen aldığına inananlardanım.

Haydi sıkın kemerleri. 36 bedene....

Kemerler Foraaaaa............ :129::129::129::129::129::129::129:

Evettt canimm bencede böylee daha mantiklii
bugün mesela sarma filan yedim ama az tabikide patliyana kadar degill:)
Birde 30dk hizli tempoda yürüdümm

Kızlar ben emzirdiğim için diyet yapmıyorum
Abur cubur kek filan yemiyorum
Bol su içiyorum yürüyüş merdiven mekik bunları yepıyorum
Her şeyden yerim ama az sofradan çok tok kalkmam hiçç
Yoğurtla saltaya bayılırım
Öyle diyet yapmıyorum yani ama kilo verdim şükür

Kahvaltı. İki bardak çay 1,5 dilim k ekmeği az labne bir yumurta bir dilim kaşar bir çay kaşığı çokokrem iki çeri domates beş zeytin
Arada aktivya bir elma
Öğleyin bir avuç karışık fıstık fı dık antep fıstığı hepsinden bir halley iki ince tarhana yöresel bir şey
Bol su her zaman 3 litre içerim
Şimdilik böyle
Yoldan bağlanıyorum şu an
Memlekete gidiyoruz orda da elimden geleni yapıcam
Kardeşim düğünü var da

Akşam da ne yaptılarsa onu yicem birazdan ara yapıp bişiler yicem

Aa sendemi konyalisin canimm
tarhanayi biliyorummm:)
Kitir kitir yiyorsun demi

Bı ıhtımal öğle öğünü yerıne yenebılır:)

Canım sana soz verdigim üzere yürüyüşümü yaptım bi saat... Bu arada senin neden çizelgen yok...

Tuğba Sen kaç oldun nasıl gidiyor diyetin

ben genelde burda çene sporu yapıyom :)
valla pazartesı bakcaz kaç olduğuma :)
70.700 başladım geçen pazartesı 69.300 oldum
reglı oldum bu hafta bakalım pazartesı ne olcak
ozel bı dıyet yapmıyorum
evde ne varsa az yıyorum :) su ıcıyorum :)
bakalım neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…