amin teşekkür ederim.gitsinler canım pis kilolar hepsi gitsin.bende şubat ayında 7li rakamları bir görsem ahh ahhh çok istiyorum inşallah görürüm.
ya dün komşumuz aa zayıflamışsın sen falan dedi bende kış olunca saldım 80 oldum ne demek sen ya dedi.kendisi elli yaşında.bende güldüm içimden benim hedeflerim arasındaki kilo dedim.off arkadaşlar ben kendime ne kadar büyük kötülük etmişim ya.daha 31 yaşındayım ve 20li yaşlardan beri kiloluyum ama en fazla68-69 görmüştüm evlenip iki doğumdan sonra 90 lara vurdum şimdi düşünün durumun vahametini
Canimm yaa böylee daha iyi demi herseyden az az yemek
cünki diyett yapdigim zaman bu yasak o yasak olunca ben dayanamayip bozuyorummm
birde aksam saat 8den sonra hic bisey yemiyorumm kiloda veriyorum yavas yavas ama öteki diyettlerde daha cabuk veriyorsunn birde böyle yersem sürekli kilo veririm demii yani birsüre sonra veremessem diye cook korkuyorummm
evde kosu bandim varr sence hergün kac dk sürmeliyimm
ayyy cook soruu sordumm demii:):)
ınankı senden daha mutlu olsum ben bu hafta reglı kabusuyla boğuştuğumdan dolayı ne durumdayım tam bılmıyorum :)
pazartesı tartılcam bakalım :) hadı bakalım tam gaz devam bırazcık verdım dıye gevşemek yok tamammı :)
sor cnm ya muhabbet oluyo bende sevınıyorum evde tek başınayım
en guzelını yapıyorsun :) bende evde ne varsa ondan yıyorum ozel oturupta dıyet yemeğı yapmıyorum
evde ne var atıyorum kuru fasulye bı çorba kasesı yıyorum anladınmı
ne varsa pırasa karnıbahar ne yemek varsa ondan azıcık yıyom.
sen az yedıkçe verırsın ayrıca mıden kuçulur hep fıt olursun :)
valla koşu bandında yuruyuş yap ılk yarım saat sonra yarım saat koş benım duşuncem yeterlı ama hergun yapcaksın
bunu sabah akşamda yapabılırsın. vakıt buldukça çık tepesıne
tesekkür ederimm tugba :) benim diyet listem söle
sabah: kepek ekmeği arasına domates ve light peynirle ve biberle bir tost
ara: taze sıkılmıs portakal suyu
öğlen : ne yemek varsa ama ekmeksiz
ara: 1ceviz
akşam yemeğini7dden önce yiyorum 7den sonra yemiyorum bir kase yogurt ve ana yemek te ne warsa o
günde 2litre su içiorum ve sabah uyanır uyanmaz ballı ılık su içiorum peşine 9lu çaydan içiorum saat20de sadece göbeğimden şikayetci oldugum için bi topikte okumustum bende denemeye karar werdim biberiye yağı sürüorum masaj yapıorum ve çöp posetiyle vucudumu sararak nivea bodynın aerobik hareketlerini yapıorum 12dakıka sonra 45dakıkada kosu bandında tempolu yuruorum en sonda 15dakıka titreşimli masaj aleti kullanıorum işe yarar umarım ılk defa hayatımda spor ve dıyet yapıorum hayatım boyunca hep zayıftım bu unıversite beni mahvettibırde kızlae ben dıvına hormon hapı kullanıorum 2ay lık werdi doktr bitmek üzere bu surec e tabı ılacta kılo aldırdı halıyle
leslie 3 mil yaptım şimdide beşibir yerde çayımı içiyorum..sabahta kahvaltıdan önce yarım saat spor yapmıştım toplamda 1,15 dk oldu.cumartesi pazarda kondiksiyon bisikletine binerim.kızlar sporu hayatıma sokuyorum iyi alıştım valla.darısı yapamayanların başına...
Canimm benimm cook tsklerr cevabin icinn
ben önce bununla kilo vermistimm hergün vakit buldukca yürüyordum bu bazen günde 30dk bazende 20dk oluyordu ama mutlaka biniyordumm
bencede ya hem böyle herseyden yiyince aa bugün bozdum diye birsey olmuyorr
mesela pizza var diyelim 1dilim yesem olurmu
bu kadar sporla manken olursun bence... biz de imrenirizilaçlar zaten beni de mahvetti. hem tiroid hem doğum kontrol. iştahım yeterince açıktı şimdi daha da açıldı. azimle devam... hap bahane değil. 36 beden olursam dileyin benden ne dilerseniz.
bizde de var öyle bişeyama kim binecek biblo gibi duruyo. olmayan ister olan da yüzüne bakmaz. biz insanoğlu doyumsuzuz. ama bugün kırıyorum zincirlerimi. spor bakımından.
arkadaşlar. benim düşüncem her şeyden yiyip dozunda bırakmak. mesela akşam yemeğinde 1 dilim pizza yedin bol ayran iç miden dolsun. sonrasını meyveyle vs ile atlat. lanet olası spor şart.
bi makalede okumuştum. diyet yapıyorum diyen kişilerin içine psikolojik olarak bir virüs giriyo diyordu yazar. o virüs "amaan spor yapma şimdi, sonra yaparsın." "bu pasta çok lezzetli bi dilim daha ye" gibi bizi diyetten soğutacak şeyler fısıldıyormuş.
düşündüm gerçekten öyle.
o yüzden bahane yok. ben de bu akşamdan sonra spora başlıyorrruuummm...
spor yapayanlar evde yapılacak 3 - 5 egzersiz hareketi yapsanız yeter. ve konu sahibemizin dediği gibi hiçbir şey yapamadın aç bi müzik (oynak olsun) döktür. bel bölgeni salla. kıvır. Ben müziğin ruhun gıdası olduğuna ve stresi tamamen aldığına inananlardanım.
Haydi sıkın kemerleri. 36 bedene....
Kemerler Foraaaaa............ :129::129::129::129::129::129::129:
Evettt canimm bencede böylee daha mantiklii
bugün mesela sarma filan yedim ama az tabikide patliyana kadar degill:)
Birde 30dk hizli tempoda yürüdümm
Kizlarrr ben diyorumki herhafta sadece birgünde lahana corbasi iceyimm
nediyorsunuzzz iyi olurmu
yapabiliyorsan iç.
Kahvaltı. İki bardak çay 1,5 dilim k ekmeği az labne bir yumurta bir dilim kaşar bir çay kaşığı çokokrem iki çeri domates beş zeytin
Arada aktivya bir elma
Öğleyin bir avuç karışık fıstık fı dık antep fıstığı hepsinden bir halley iki ince tarhana yöresel bir şey
Bol su her zaman 3 litre içerim
Şimdilik böyle
Yoldan bağlanıyorum şu an
Memlekete gidiyoruz orda da elimden geleni yapıcam
Kardeşim düğünü var da
Akşam da ne yaptılarsa onu yicem birazdan ara yapıp bişiler yicem
Canimm benimm cook tsklerr cevabin icinn
ben önce bununla kilo vermistimm hergün vakit buldukca yürüyordum bu bazen günde 30dk bazende 20dk oluyordu ama mutlaka biniyordumm
bencede ya hem böyle herseyden yiyince aa bugün bozdum diye birsey olmuyorr
mesela pizza var diyelim 1dilim yesem olurmu
Kizlarrr ben diyorumki herhafta sadece birgünde lahana corbasi iceyimm
nediyorsunuzzz iyi olurmu
Bı ıhtımal öğle öğünü yerıne yenebılır:)
Hıçbıfıkrım yok bu konuda :)
dene ışe yararsa ne ala :)
Tuğba Sen kaç oldun nasıl gidiyor diyetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?