100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Sabah 1 yumurta 1 zeytin 1 dilim peynir, 2 dilim k.ekmegi.1 kandil simidi ...
Ara 1 isirik poca...(tabağımı yemedim bana göre bisi yoktu)
Ara biraz cig karn bahar :))))
Aksam 4 kasık pirasa, 1 galeta,5 kasık mercimek çorbası , yarım muz,
Az Menemen
3 litre su
1 saat yürüdüm

bana da gaz verir misiniz o zaman çok ihtiyacım var 25 kg vermek istiyorum . boyum 1.64 85 kg ım şuan . bende sizi takip ederim sizlerde beni edin lütfen şöyle silkelenip kendime gelmem lazım artık

seren serengıl twıtter adresınde dıet lıstesını verıyor hftalık herkes yapıyor..1 haftada 3 kılo verılıyor sporsuz ..herkes net basında okuyun gorun lısteyı de alın 100 degıl 50 gune erırısınız

kızlar bugün yediklerim;
sabah 1 simit,1 haşlanmış yumurta,domates,peynir
öğle 2 köfte
ara 1 bardak süt
akşam 1 portakal ve elmayı küp küp doğruyorum içine yulaf ve yoğurt koyuyorum karıştırıp yiyorum. tok tutuyor tavsiye ederim

çok güldüm yaa:))) dana kesmedim de asıl dana benim..ya sigarayı bırakmak beni bitirdi ama artık kendime geldim.

aynen spor çok onemlı hayatınızdan hıcbı zaman çıkarmayın en kotu haftada 3 gun yapın acayıp ışe yarıyo :)
o zaman boyle forumlarda yırtınmak zorunda kalmayız

bana kızdın ya pazartesi spora başlıyorum.haftada en az 3 gün yapıyorum.

çok merak ettim hemen bakacam

aa ben yediklerimi yazmadım bugün :)
sabah peynirli kaşarlı tost 2 tahıllı ekmekle 7 zeytin bir kaç çatal közlenmiş kırmızı biber 1 çay kaşığı tahin pekmez ve 3 fincan yeşil çay
öğlen 5 kaşık bat (tokat yemeği) 1 fincan yeşil çay
akşam 1 kepçe mantar çorbası 2-3 kaşık bat ve biraz yoğurtlu brokoli
10 gibi 1 tane kandil simiti
12 de puding :)) haftada 1-2 tane sıkıntı olmaz diyolar hem kaloriside çok değilmiş bi de ben katı sevmediğim için her ne kadar 3.5 su bardağı süt yazsalarda 5 bardak atıyorum şekeride azalıyor hem :) bir deşu an saat 1.30 leslie 2 mil yaptım :)

bende zayıflamak istiyorum ama çok düzensiz yiyorum boyumuz ve kilomuz aynı yaza kadar biraz vermek istiyorum yazın 65 kiloydum şimdi 70 oldum yaza kadar 5 kilo verip yazında 5 kilo vermek istiyorum çünkü yazın daha çabuk kilo veriliyo ama bi türlü tutamıyorum pis boğazımı form çayı içiyorum bol bol maydanoz yemeye basladım birde elma sirkeli su içmeye baslıycam bu gece yatarken içicem

selamlar,

benim tarafımdan güzel haberler var. 12 günde 74.5'ten 71.9 indim =)

listemi de paylaşıyım. yani dün ben hastanedeydim 18 saat aç kaldım öyle olunca baya bi saldırdım yemeğe bunu referans almayın=)

Günaydin kizlarrr
Sabah
1dilim ekmek
1tane aci biber
1tane domates
2dilimde peynirr

veeee kilommmm 75.400 cooook mutluyummmmm:)

Kızlar merhaba memelekete gidince akşam yarım tabak kuru fasulye biraz pilav salata ve biraz yoğurt vardı başka bişi yemedim
Bugün sabah bir kuru incir iki bardak çaybir dilim ekmek iki lokma simit beş zeytin bir dilim b peynir az labne bir haş yumurta
Sonra bir portakal
Sonra bir portakal azıcık kraker
Akşam tek adana kebap şalgam salata ezme

Bugün düğün için alışveriş yaptık ancak bunları yedim ama ekmek azıcık yedimmmm

Hepinizi öptüm girebildikçe yazarım

bana da gaz verir misiniz o zaman çok ihtiyacım var 25 kg vermek istiyorum . boyum 1.64 85 kg ım şuan . bende sizi takip ederim sizlerde beni edin lütfen şöyle silkelenip kendime gelmem lazım artık

HOŞGELDIN :)))

Lısteye ekledım senıde canım herzaman burdasın haberın olsun :)

hadı beeee cıddımısın hemen takıbe başlıyorum :) muckkksss

Gerı sayım 88

kızlar yaa çok utanıyorum
bugun varya zıvanadan çıktım yaaaaaaaaaaa
valla çok pışmanım beee
offff börek ve tatlı yedım yaaa
ınanamıyorum kendıme off ya offf
affedın benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…