Canım sana soz verdigim üzere yürüyüşümü yaptım bi saat... Bu arada senin neden çizelgen yok...
Aa sendemi konyalisin canimm
tarhanayi biliyorummm:)
Kitir kitir yiyorsun demi
becerısızlıkten :) yaptım ama gozukmuyo bende anlamadım
Sayılırım canım eşim Konyalı
Ben de kaldım tabiyn burda buralı oldukk
Evet kıtır yiyoruz incecikk
Hem süt yapıyor hem doyurucu
Tuğba ip nerdeee:) hala bilmiyorum diyor.
Merhaba fıstıklar ;
Şimdi pazartesiden itibaren 100 den geriye sayıcaz ve ödülümüz de bikini almak olucak yaza hiçbişiy kalmadı. montlar çıkınca pıngıl pıngıl göbekler sallanmasın. Herkesi buraya bekliyorum gerçekten birlikten kuvvet doğar. Çok ciddiyim bu defa olacak bana inananlarla birlikte zafere koşacağız. herkesi yaza şok etmeye hazır mısınız :)
Ben 1.65 boyundayım kilom 70 yaza kadar en az 58 olmalıyım ki bikini giyince yaratık gibi olmayayım :)
Ben evliyim çalışmıyorum full internetteyim :) heran sorularına cevap verebilirim. hepinizi sıkı takip ederim. Sadece dişimizi sıkacağız.
Çabuk kararınızı verin pazartesi günü burada buluşalım. Sizin için diyet listeleri püf noktalar araştıracağım tabiki kendim içinde :)
Lütfen kızlar beni yanlız bırakmayın birbirimizi gazlarsak yapılmıcak bişiy yok .. Yaza bişiy kalmadı.. herkesi bekliyorum ...
çok güldüm yaa:))) dana kesmedim de asıl dana benim..ya sigarayı bırakmak beni bitirdi ama artık kendime geldim.yuhhhhh 1 kılodan fazla almısın naptın sen
danamı kestınız mısafırlere :)
valla hemen toparla kendını gunde en az 2 saat spor yap bunu parçalayabılırsın :)
acıl kemerlerı sıkıyorsun hemde acıl otesı bırdaha kaçamak yada bahane ıstemıyorum
aynen spor çok onemlı hayatınızdan hıcbı zaman çıkarmayın en kotu haftada 3 gun yapın acayıp ışe yarıyo :)
o zaman boyle forumlarda yırtınmak zorunda kalmayız
seren serengıl twıtter adresınde dıet lıstesını verıyor hftalık herkes yapıyor..1 haftada 3 kılo verılıyor sporsuz ..herkes net basında okuyun gorun lısteyı de alın 100 degıl 50 gune erırısınız
bana da gaz verir misiniz o zaman çok ihtiyacım var 25 kg vermek istiyorum . boyum 1.64 85 kg ım şuan . bende sizi takip ederim sizlerde beni edin lütfen şöyle silkelenip kendime gelmem lazım artık
seren serengıl twıtter adresınde dıet lıstesını verıyor hftalık herkes yapıyor..1 haftada 3 kılo verılıyor sporsuz ..herkes net basında okuyun gorun lısteyı de alın 100 degıl 50 gune erırısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?