100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Bi daha olmasın hııı bak kızıyorum çok fena!
Neyse hadi affettim:)

Hava yağışlı ve soğuk, sabah koşusu yapamıyorum. Kilo alıyorum, çok mutsuzum.

merhaba kızlar birkaç gündür bildirim yapamadım bgünde memlekete gidiyorm salı günü tartıldım 87 kilo dün sabah tartıldım 86.100 kilo :))) memlekettede bozmamaya çalışcam valla kilo vermek acayip motive edici :)))bide benim metabolizmam acayip yavaştı yılmak yok yola devam evetttttt kızlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun 15 gün sonra görüşmek dileğiyle.....HOŞÇAKALIN...

Bugünkü menümm
sabah
2dilim ekmek
2dilim peynir
4tane salam
2tane biber
ve menemenn
cook yedimmmmm ya

öglen
1tane redbull

aksam
1tane schnitzel
1kacik püre
saat 8olmadan birtane cennet elmasi

2litre su
1saat yürüyüs

Bütün bir hafta dikkat edip hafta sonu yersek emekler boşa gidiyor artık sahilde bikini giyenleri seyredip ay çok zayıf deyip kiskanirsin. Ama bunları soylerken yağları nasıl kaparsin bilmem. Bu arada birde dana kesseydiniz yokmuydu :) hemen kendine gel

Dana kaçtı yakalasak kescektk

Gerı sayım 87

kızlar yarın sabah tartılıyoruz ben bu hafta fena bozkum bakalım yarın kaç çıkcam

bugun sabah zeytın peynır ekmek çay
akşamda 2 tane ufacık dolma yedım
başkada bışıy yok

yarın herkes kılosunu yazsın anlaştıkmı ? Muckkkksss

Ah ahhh yarın nasıl kilo bildiriminde bulunacağım bilmiyorum bu hafta benim icin kayıp bı hafta oldu:))

kızlar gitmior ya ne ekmek ne seker ne tuz az ve sık yıorum ve dıyetle kılo veremıorum gerci 4gün oldu arkadasım hollywood dıyetını uyguladı 2ayda 14kılo wermıstı bende yarın ona baslayacagım bu kez kararlıyım yaza bısey kalmadı

Ah ahhh yarın nasıl kilo bildiriminde bulunacağım bilmiyorum bu hafta benim icin kayıp bı hafta oldu:))

ayenn ya utanç tablosu
çok kötü hıssedıyom ya şu regl bozdu benı valla ıçıme canavar kaçtı sankı
bu hafta rezalet benımde ama pazartesı kemerlerı sıkıyom boyle olmaz bırı benı durdursun
yemesek olcez sankı ya sınır oluyom sonra kendıme
spora yuklencem bundan sonra hareket en guzelı valla yarın 86. gun bışıy kalmadı yaza
ben ınek gıbı yıyom hala okuzum valla bak yedıkten sonra pışmanlık ne fayda
gorceksınız ama tığ gıbı olcam hıııh :)))) duyda ınanma

çok hırs yaptım açlıktan kım olmuş benmı olcem yaşasın spor yaşasın su bundan sonra slogan bu

sabah abartmışsın ama önemlı değıl
onemlı olan akşam oğünündü
sabah yemen dıyetı çok bozmaz yanı
ıyı gıdıyorsun cnm :)

Ayy canimm tutamadim kendimi ya cok yedimmm
ama 1saat hizli tempoda yürüdümm
30dk daha yürücem birazdann
erimistirr o yediklerimm:):)
Yarin daha dikkat edicemm
Ayy insallah yarin cok cikmam tartida

kızlar cımbomla beşıktaşın maçı devam edıyor
ben galatasaraylıyım tabıkıde
sız hangı takımları tutuyonuz bakıyım :)
bu arada trabzonla bursanın teknık dırektörlerı ıstıfa ettı

Ben de cimbomluyum canısı, yarından gayrısı ben de daha sıkı tutucam valla, böyle olmuyo, bugün 4 mil leslie yaptım ama yetmez öyle bir yedim ki of ya ben diyet yapamiyom galiba biri bana da dur deseya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…