100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

melancol = 57

Ben daha önce söylemiştim çalışan ve masa başı işim olduğunu.

Düzenli yemek yiyemiyorum maalesef

Ama akşamları spor yapıyorum. Bikini içine girmeye çalışıyorum

Sanırım buakşam eve giderken almam gereken 2 şey var;

1-baskül(hersabah üstüne çıkıp kendimi motive ediyorum)
2-Büyük bir paket nesfit(tatlı isteğimi de bastırır)

Iyi kilo vermisin baya da iyi korumusun bravo, bu sefer de basaracagindan eminim, ama, ben senin yerinde olsam ekmegi eksik etmem, cünkü ekmeye de ihtiyacimiz var, ve hayatin boyunca ekmeksiz bir kahvalti düsüne biliyormusun sen ?

Ben olsam hayatda doymam ve ekmekden vaz gecemem.

Emek ilede kilo vere bilirsin, cok degil ama az ye en azindan kahvaltida.

Hergün tartilma keisnlikle, haftada 1 en uygunu, bir yerde okumusdum, ne kadar tartilipda kilo vermedignizi görürsen bi hormon salgiliyomrus vücut buda böbreklere oturuyormus buda kilo vermeyi engelliyormus diye duymusdum tv de, bana cok mantikli geldi cünkü her diet de haftada 1 kez tartilin deniliyor , demek var bir sebebi :)

Hepinize kolay gelsin

melancol = 57
Ben daha önce söylemiştim çalışan ve masa başı işim olduğunu.
Düzenli yemek yiyemiyorum maalesef
Ama akşamları spor yapıyorum. Bikini içine girmeye çalışıyorum

Yazdım canım kilonu :)
Kilon fazla değil biraz dikkat edip spora yüklensen çok fit olursun bence :)

Çok iyi yere değindin canım :)
Ben ekmeksiz diyet yapmıştım ve ağzımın içinde yaralar çıktı
Ekmekte A vitamini varmış ve tüketmezsen bendeki gibi yarlara sahip olursun :)
Tabi geçti ama 1 hafta bende çektim yani :)

Ekmek hergün tüketin en az 1 dilim kızlar bu önemli :)

Ben uzmanlarımıza güveniyorum :) Her pazartesi tartılalım ve kilo çizelgesini güncelliyim ben olurmu kızlar :)

spor salonundan geldim şimdi. gitmeden nesfit yedim bi kase 9 gibiydi. 12 de portakal suyu içtim.

ohh ohh süpersin şekerim :) ben daha spor yapamadım çeneden

Bende evdeyim hava pek iç açıcı değil evde sporumu yapıcam :) Leslie sansone videoları var :)

3 mil yapıcam acayip terletiyo :) Evde olup çıkamayanlar yapsın YOU TUBE da videoları var :) Bilgilerinize...

Ekmek konusunda kesinlikle haklısınız kızlar;

Ama dediğim gibi ben kahvaltı yapmadığım için ekmeği de aramıyorum açıkçası.(tabii bundan sonra yapacağım)Ekmeği diyetimde şu şekilde dengeliyorum.Mesela akşam yemeklerinde 3 kaşık bulgur pilavı yada haşlanmış makarna,yada nohut,fasulye vs. gibi bakliyatları 1 dilim ekmek olarak düşünüyorum.Bu akşam şehriyesiz bir çrba içeceksem 1 dilim ekmek tüketiyorum.Şehriyeli ise ekmeksiz.Ve ya salata gibi şeyler yiyeceksem yanında bir dilim kepek ekmeği ve ızgara tuzsuz hellim yiyorum.Hem tok tutuyor,hem de ekmeği pek yememiş oluyorum.Yani benim diyetimde de ekmek var.ancak çoğu zaman ekmek yerine çeşitli tahıl gruplarını tercih ediyorum.

Bu arada sigarayı da bırakmaya yada azaltmaya çalışıyorum.Sabahtan beri elekt.sigara içiyorum.Umarım bunun için de yanlış bir dönem seçmemişimdir.Ancak eşimin sözü var sigarayı bırakırsam bikinimin yanına da o çok beğendiğim çantayı hediye olarak alacak bana:)

Ayrica barsakalrinda iyi calsimasi icin ekmege ihtiyaci var, sonucda her ekemk okadar zararli degil, tüm ekmek tabiiki yemegin ama 1-2 dilim kesinlikle yemeli diye biliyorum...

bende aynı bırakmak istiyorum ama bırakırsam çok yemekten korkuyorum, nişanlım ile birbirimize söz verdik bırakacağız diye umarım herkes bırakabilir

bende aynı bırakmak istiyorum ama bırakırsam çok yemekten korkuyorum, nişanlım ile birbirimize söz verdik bırakacağız diye umarım herkes bırakabilir

Bizde öyle canım.ikimizde çok sigara içiyoruz ve artık kurtulmak istiyoruz.Umarım sonunda bırakabiliriz.Ben e-sigaraya bugün başladım çok zorlanıyorum.Ama eşim 5 gündür kullanıyor ve etkili olduğunu söylüyor.İnşallah bırakırız şu illeti...

bende bir ara vücüda yapıştırılan nikotin bantlarını denemiştim. o sayade 5 ay filan bıraktım ama sonra canım bir şeye sıkıldı içmeye başladım, inşallah bırakıp ve bir daha başlamazsınız

İnşallah canım.Dünyanım en kötü şeyi ama,maalesef bağımlılık bu olsa gerek

hadi bakam bende bugunku yediklerimi yazayim

sabah :1 yumurta, 1 dilim ekmek, marul

ara: 5 tane kayisi

herkez cok iyi gidiyooo hepimiz basarcazz :))

slm,

Bende evliyim çalışıyorum 22 aylık yakışıklım var.. doğumda 58 den 90 kiloya çıktım.. şu an 65.600 gr. sabah tartıldım.. 10 kilo vermek istiyorummmmmmmmm

bende aranıza katılmak istiyorum aktif bir topik inşallah süreklide olur.yaş 31 boy 165 kilo 85,100 bu sabah itibariyle.ben 33 gündür dikkat ediyorum.öğle bir diyet listem yok sadece kısıyorum ve daha hareketli olmaya çabalıyorum.4,900 verdim.90 dım yani.devamıda gelecek inşallah beni de listeye ekleyebilirmisiniz fena takığım bu kilo verme işine hep beraber başaralım arkadaşlar....

Evet canım karbonitratlar yanyana olmaz :) bence mantıklı davranıyorsun bende öyle yapıyım :)

Bende sigara kullanıyorum malesef
Nasıl elekt. sigara işe yarıyormu ? Valla çantayla kalma yükselt acık çıtayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…