100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Ah canım ya çok üzüldüm kıyamam sıze ben
çok geçmış olsun dıkkat edın kednınıze toparla bıran once

benımde bu hafta kotuydu ama bu benı hırslandırdı güçlendırdı :)
dahada sıktım kemerlerı snede koyverme dıyete devam

Bugünkü menümm

sabah
1tane pogca
yarim domates
1dilim peynir
1tane aci biber

ara 3tane kuru incirr

öglen
2tane firinda ispanakli balik

ara meyveli yogurt

aksam
2tane firinda patates
1tane redbull

2litre su
1saat spor

valla harıka gıdıyorsun cnm :) kılarda gıdıyo :) supersın öptum

hazır tatıldesın spora yuklen bebeğım :)

koyverme kendını sende
keşke ben senın kılonda olabılsem

kızlar yüreğim sızlar
nasıl gidiyor
bugün erkenden bol su ve iki incir
kahvaltı 1 buçuk k ekmeği bir dilim b peynir bir yumurta azıcık labne beş zeytin iki bar çay
arda bir ayva bir aktivya
acıkınca bir dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim aslında bisküvi canım istemişti tuttum
akşam çok özlediğim ekşili köfte deriz bazıları analı kızlı derler o çorbadan bir tabak içtim az iki lokma etli patlıcan yemeği bir dilim ekmek az yoğurt
birazdan çay içerim

bir de kızlar geçen cuma daha zayıftım bugün tartıldım 62.200 yine aynı hesaba döndükkk
geçen cuma 500 filan vermiştim oysaki
ama burda karnım şiiş geziyorum hala suya alışamadım
yeni yeni alışıyorum üfff öyle iştee

bozma moralını bebeğım yapabılırız bız kadınız herseyı yaparız bunuda yapacağız göreceksın bak :)

neden boyle bır karar aldın ? sorunmu var ? uzulurum bak

öğünlerde çok yiyo gibi görünüyorum. hatta belki bu kadar yersen veremezsin diyenleriniz bile olabilir. ama cidden az yiyorum yine de veremiyorum.

sadece şunu söyleyeyim spora başladım evde kendi çapımda her gün en az yarım saat spor yapıyorum. c.tesi gün var bende. o yüzden mutfak dolaplarımın dışını cifledim. buzdolabımı temizledim. yorulmuş olmama rağmen sporu bırakmadım yine yaptım. umarım bu şekilde en azından sıkılaşırım.

60.200 demek ıstedın herhalde :)

bende sabah kalktım ılık suyumu ıçtım :)
1 haşlanmış yumurta zeytın peynır 1 ekmek köşesı yedım bıde çay bukadancık :)

Canım benım spor acayıp ışe yarıyor bence çok yemıyorsun
sonuçta yıyerek zayıflanıyor tabı az ve sık :)
bence sporu bırakma :) dıyet yapmasan bıle verırsın ınan bana :)

Canım benım spor acayıp ışe yarıyor bence çok yemıyorsun
sonuçta yıyerek zayıflanıyor tabı az ve sık :)
bence sporu bırakma :) dıyet yapmasan bıle verırsın ınan bana :)

Yok yok bırakır mıyım? hem artık esmer ekmek yiyorum. biraz sert olduğu için fazla yedirmiyor. sporu da bu hafta yapabildiğim kadar yapıcam çünkü gün için hazırlıklarım var. temizlenecek bir tek salonum kaldı orada zaten bişey yok. süpür sil toz al. işten eve gidince yapabildiğimi yapıp kalan zamanda spor yapmayı planlıyorum. ve yaptığım spor da eğlenceli bazı hareketler hariç resmen çığlık atıyorum göbek kasları hareketlerinde :)

neyse ben veremesem de devam edicem.

Kızlarrrr 3 haftadır diyetteyim, 1kilo ancak verdim yaa niye böyle anlamıyorumki. Başka topiklerede bakıyorum haftada 2kilodan fazla veriyor insanlar. Haftada iki kilo istemem, 500 gr gitse yeter ama yok. 3 haftadır sadece bir kez minik cocostar yedim tatlı olarak. Sporumuda yapıyorum. Sigarayı bırakınca kilo alınır derlerya ondanmı acaba diyorum ama sigarayı bıraktıktan sonra yemeğe vermedimki kendimi aksine kıstım. Off offf

evet çok haklısın bende twıtterda seren serengılı okudum onun yedıklerını yesem 5 kılo alırdım ama yazanlar 2 haftada 5 kılo vermışler
çok şaşkınım ama onemlı olan sağlıklı vermek :)

Bende dünkü hayal kırıklığından sonra işi daha sıkıya aldım ve bu sabahı sadece bir dilim kızarmış kepek ekmek ve bir parça peynir zeytinle kapattım öğlen de kapuska var yemekte neyseki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…