sabah tartıldım:82,900
geçen hafta :84,400
giden:1,500
bu hafta iyi vermişim maşallah..ama çok hastayım kızlar doktordan geliyorum bir sürü ilaç aldım.parmağımı kıpırdatacak halim yok.spor mpor hak getire üstelik çocuklarda hasta ev revire döndü.dua edin kızlar.hadi ben ne ise çocuklar çok kötü ya.
Merhaba hatun kişiler, bu hafta tartılmadım çünkü kilo vermedim biliyorum, çünkü çünküüü bu hafta çok sıkıcıydı diyet açısından. Yinede fazlasıyla dikkat ettim ama spor pek yoktu. O yüzden Tuğbacım sen beni yine 68 kg yaz. Ama bu hafta azimliyim geçen haftaki gibi olmayacak!
Bugünkü menümm
sabah
1tane pogca
yarim domates
1dilim peynir
1tane aci biber
ara 3tane kuru incirr
öglen
2tane firinda ispanakli balik
ara meyveli yogurt
aksam
2tane firinda patates
1tane redbull
2litre su
1saat spor
bende 71.8 çıktım :) 1 kilocuk gitmiş. ya ben fazla su içemiyorum kızlar en fazla 1,5 litre zorluyorum kendimi ama olmuyor malesef çayı fln çok içiyorum mesela günde rahat 10 fincan çay içiyorumdur( ıhlamur yeşil çay siyah çay) ama su olmuyor bide spor yapıyorum artık 2 mil genelde bakalım haftaya nolcak :) ama 1 ay içinde 68 fln olmak istiyorum çünkü okul açılcak inş veririm
ben artık öğün bildirimi yapmamaya karar verdim. sadece haftalık kilo bildirimimi yapıcam.
Bildiriyom ama bildirilecek bişiy de yok aslında geçen hafta verdiğim 1,300 ün yarım kilosunu geri almışım bugün aç dolaşıyom ama ceza olaraktan. 61,200 geldim sabah. Yani Tugba senden kötü benim durum canım, sen en azından almamışsın
valla harıka gıdıyorsun cnm :) kılarda gıdıyo :) supersın öptum
bozma moralını bebeğım yapabılırız bız kadınız herseyı yaparız bunuda yapacağız göreceksın bak :)
neden boyle bır karar aldın ? sorunmu var ? uzulurum bak
kızlar yüreğim sızlar
nasıl gidiyor
bugün erkenden bol su ve iki incir
kahvaltı 1 buçuk k ekmeği bir dilim b peynir bir yumurta azıcık labne beş zeytin iki bar çay
arda bir ayva bir aktivya
acıkınca bir dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim aslında bisküvi canım istemişti tuttum
akşam çok özlediğim ekşili köfte deriz bazıları analı kızlı derler o çorbadan bir tabak içtim az iki lokma etli patlıcan yemeği bir dilim ekmek az yoğurt
birazdan çay içerim
bir de kızlar geçen cuma daha zayıftım bugün tartıldım 62.200 yine aynı hesaba döndükkk
geçen cuma 500 filan vermiştim oysaki
ama burda karnım şiiş geziyorum hala suya alışamadım
yeni yeni alışıyorum üfff öyle iştee
öğünlerde çok yiyo gibi görünüyorum. hatta belki bu kadar yersen veremezsin diyenleriniz bile olabilir. ama cidden az yiyorum yine de veremiyorum.
sadece şunu söyleyeyim spora başladım evde kendi çapımda her gün en az yarım saat spor yapıyorum. c.tesi gün var bende. o yüzden mutfak dolaplarımın dışını cifledim. buzdolabımı temizledim. yorulmuş olmama rağmen sporu bırakmadım yine yaptım. umarım bu şekilde en azından sıkılaşırım.
Yaaaa kizlarrrr 300gramm almisim
Canım benım spor acayıp ışe yarıyor bence çok yemıyorsun
sonuçta yıyerek zayıflanıyor tabı az ve sık :)
bence sporu bırakma :) dıyet yapmasan bıle verırsın ınan bana :)
evet çok haklısın bende twıtterda seren serengılı okudum onun yedıklerını yesem 5 kılo alırdım ama yazanlar 2 haftada 5 kılo vermışlerKızlarrrr 3 haftadır diyetteyim, 1kilo ancak verdim yaa niye böyle anlamıyorumki. Başka topiklerede bakıyorum haftada 2kilodan fazla veriyor insanlar. Haftada iki kilo istemem, 500 gr gitse yeter ama yok. 3 haftadır sadece bir kez minik cocostar yedim tatlı olarak. Sporumuda yapıyorum. Sigarayı bırakınca kilo alınır derlerya ondanmı acaba diyorum ama sigarayı bıraktıktan sonra yemeğe vermedimki kendimi aksine kıstım. Off offf
saçmalama ne zaman aldın onu :)
gıt 2 bardak su ıç tartl yarım kılo fazla çıkarsın :) kılo o değıl anladınmı
ağırlık şışkınlık o kadar farkeder cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?