100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

ya ben bu hafta hic giremedm cnm koyverdm bu hafta maalesef ama dün azimle basladım bozmıcam diyeti haftaya pazartesi mutlaka bıldırım yapcam

Bugünkü menümm

sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
1tane domates
2tane biber

ara 3tane kuru incir
ve 1tane cennet elmasi

öglen
firinda 2tane balik

aksam
belki yine balik olur bilmiyorum
3incir daha

2litre su
1saat spor

Nasilll kizlarrr iyimiiii

canım cennet hurması da incir de çok kalorili
inciri 1 ya da 2 ye bir kuru incir ortaboyu 35 -37 kalori civarı
bir de balık iki tane çok olmaz mı
normal ebattaysa bir tane ye
her balık az kalorili değil maalesef internet bi bak canımm

kızlarr ben de sabah bir kuru incir yedim bolcana su içtim
kızımı uyusun diiye yanından ayrılmadım ancak öğle kahvaltı ettim
iki dilimden fazla k ekmeği yedim beyz peynir olmayınca ekmeği artırdım peynir 86 ekmeğim 50 kalori ama
iki bardak çay 5 zeytin ekmeğin birine labne sürüp yedim biraz z yağına bandım bir haş yumurta
sonra yarım fincan türk kahvesi şekerli gelince az içtim
şimdi de ara yapıp bir aktivya ve bir portakal yicem
akşama da ne yapılırsa ondan yerim
herkesi

Offff canimmm yaa bende ne yicemi sasirdimm artik o kolarili bu kalorili

slm kızlar
kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek
1 dilim beyaz peynir 5 tane zeytin 20 gr lık çilek reçeli
Çeyrek domates ve salatalık
öğle yarım kase ezogelin
2 dilim püreli dana rosto
salata ve..... maalesef kazandibi

neyse günlük öğün yazmıycam dedim dayanamadım

sabah 2 uno çavdar ekmeği arasına beyaz peynir koyup tost yaptım. açık çayla onu yedim.

öğle yarım kase pulbiberli limonlu ezogelin çorba, 2 küçük baget 5-6 dilim patates kızartması (şirket yemeği buydu o yüzden). yanında havuç kızartma vardı yoğurtlu ondan 3-4 küçük halka havuç aldım. sonra bir kase yoğurt yine bol pul biberli.

şimdi de 3 yulaflı bisküvi yedim.

akşama allah kerim :)

ama işimi bitirebilirsem sporumu yapıcam kesin.

Son düzenleme:

1 yıl önce sigarayı bıraktım. ve bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum. verdim de 2-3 kilo ama daha fazlası gitmedi. ben çabalarımın kilo almamı engellediğini düşünüyorum....
çünkü sigarayı bırakan bir kişi eskisi gibi yesede besinlerin protein, kh, yağ ve vitamininden daha yüksek oranda faydalandığından otomatik olarak kilo alır...
ancak sigarayı bıraktıktan 1 yıl sonra metabolizma hızı normal insanlarla eşdeğer olur....
sigarayı bırakabildiğin için seni ayrıca tebrik ederim....

HOŞGELDIN :)))

gel annem gel :) kılonu bıldır lısteye eklıyım guzellık :)

Hosbuldum ozaman..kilo;76.3 ..yaptigim ozel bir diyet yok ama yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 3.5 kilo verdim.kalan yoluma sizinle devam edecegim icin cok mutluyum.en azindan yalniz degilim.Herkese kolay gelsin.ALLAH yardimcimiz olsun sabirlar versin bize insallahh....Hadii Bismillahirrahmanirrahim.Insallah hersey hakkimizda hayirlisi olur.Desteklerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar bende bu hafta başladım diyete.size katılıyorum Boyum 1.62;yaşım 36 2 çocuk annesiyim çalışıyorum işe yürüyerek gidip geliyorum 80 dk yürüyorum malesef 75 kg hedef 60 hadi kolay gelsin bakalım diyetisyenene gidiyorum
100 günde olacak inş.inamıyorum

bende yaziyim yediklerimi :)
öğlen kahvaltı yaptım 11 de : kıymalı yumurta 1 yumurtayla 3 zeytin az biraz közlenmöiş kırmızı biber 2 dilim tahıllı ekmek 3 fincan yeşil çay
4 gibi sahte kısır 2 fincan yeşil 2 fincan ada çayı
7 30 da 1 kepçe mercimek çorbası biraz fırında patetes 3 köfte birazda pancar ve salatalık turşusu
leslie 2 mil ve avm ye gittim 2 saat boyunca yürüdüm :) 1.5 litre su ve 1 gibi biraz yoğurt yerim 4 gibi yatıyorum çünkü :)

Günaydinnn kizlarrr
sabah kahvaltimm
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
1tane biber

öglenn
firinda tavuk
2yemek kacigi pilav

aksam daha bilmiyorumm

2litre su
1saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…