100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Teşekkür ederim canım bilgi için. Ama benim burdan çıkardığım sonuç sigaraya tekrar başlamak Kiloları verip sonra yine bırakayım sigarayı

Şaka bi yana ciddi bir rejim ve spora rağmen mi 2-3 kilo verebildin yoksa sadece yedklerine dikkat etmekmiydi. Hani sıkı bir diyet programına rağmense sigara cidden çok etkili demektir:26:

aynen bende katılmak istiyorum kızlar. yaklasık 15 gündür kendi çapımda bişeyler yapıyorum.ama destek şart

kızlar aynı kahvaltımı yaptım
öğleyin mercimek çorbası bir dilim ekmek
bir elma
akşam bir tane levrek orta boy
salata az çorba bir dilim ekmek az turp
sonra bir bardak çay
daha sonra ev yapımı şalgam

günaydın kızlar tartıya çıkmaya korkuyorum dedim ama çıkınca eksildiğimi gördüm ama çok oruluyordum kaç günden beri onun etkiside vardır tabi sabah 8de evden çıkıp akşam 9-10 civarı girince bu sıradada sürekli dershanedeydim ama bir oraya bir buraya gidiyordum hareketliydim ondan sanırım :)

Günaydinnnn kizlarrrr
ben dün aksam regl oldumm ve cikolata yedimmm coook pismanimm birdaha olmicakkk
birsey sorcam regel olunca tartida fazlami cikiyoruz

sabah
1tane incir
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
5tane zeytin

öglen
2kacik bulgur pilavi
ve fasülye tursu

Aksam aynii

2litre su
spor yok

GERI SAYIM 83 :)))

evet gunler gıderek azalıyor :)))
katılmak ısteyen fıstıklar kılolarınızı bıldırın lıstemıze eklıyım :)))

ben dıkkat edıyorum bugun kahvaltı yapmadım çünkü öğlen mısafırlığe gıttım. orada ıkramlardan tattım :) patates salatası yıdım :)
akşamda pırasa yemeğınden yedım çok az

ya ben su ıçemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffff

tuvalete çıkamayanlar bıtkı çayı ıçın form sallama çaylardan fılan ışe yarıyo :)))

Evet günler geçiyor, şafak 83 demek, ben de bu hafta işi sıkı tutuyorum. İki gündür 3 mil leslie yapıyorum. Günlük 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Normal yemeklerden az az yiyorum. Özel bir yemek yapmıyorum. Önümüzdeki Pazartesi tartilinca görücem işe yarayıp yaramadığını.

boyum 1.65 kilom 72 en az 65 kılo olmam lazım yaza düğünüm var.yoksa gelınlık yakısmayacak

ya benim hastalıgıma daha 1 hafta var vücut 1 hafta önceden şişmeye tartıda fazla göstermeye baslarmı nolur su konuda benı aydınlatın

ya benim hastalıgıma daha 1 hafta var vücut 1 hafta önceden şişmeye tartıda fazla göstermeye baslarmı nolur su konuda benı aydınlatın

Olabilir canim hic bir fikrim yok maleseff
Benimde 2günü dün gece dayanamadim ve cikolata yedim ve bugün 200gramm gitmis ama bende anlamadimm :):)

Olabilir canim hic bir fikrim yok maleseff
Benimde 2günü dün gece dayanamadim ve cikolata yedim ve bugün 200gramm gitmis ama bende anlamadimm :):)

aa ne güzel valla yemişsin ve 200 gram gitmiş :) bende aksine 200-300 gram fazla cıkıyorum bu hastalık zamanlarından nefret ediyorum yahu

boyum 1.65 kilom 72 en az 65 kılo olmam lazım yaza düğünüm var.yoksa gelınlık yakısmayacak

bence 60 ol. Şöyle bakan bir daha baksın. Damatta ne şanslıymış desinler. eminim her halin güzeldir ama zayıf olmak başka beeeeeeee

Gerı sayım 82 :)))

evet kızlar ne durumdayız. Bende bı gelışme yok sanırım aynada hala aynı şışko duruyo offfff

bu arada hastalık zamanı 1 hafta oncesınden farketmeye başlar. Malesef bıttıkten sonra anca tartıda eksıklık gorceksın .

Walla ayniii durumdayiz deyisen hic birsey yok :):):)
Ben niye 200gramm vermissim

bence 60 ol. Şöyle bakan bir daha baksın. Damatta ne şanslıymış desinler. eminim her halin güzeldir ama zayıf olmak başka beeeeeeee

aslında çok ısterım ama daha oncekı dıyet denemelerım fazla uzun surmedığı ıcın umutsuzum ama bakalım bu sefer daha kararlıyım sankim :)

benim boy 1.65 kilo 86,4
bir bucuk haftadir diyet yapiyorum 88 dim yani 2kilo verdim simdiye kadar
bende haftada 3 kere leslie yapiyorum

Son düzenleme:

inşallah pazartesi fazla cıkmak istemiyorumm :) bu arada bi tanecik N**** (Siyahi) yedim bugün sabahtan beri parçalaya paröalaya parçık pinçik ede ede 1 tane biküvi yedim gitti valla sonu hayır olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…