1 yıl önce sigarayı bıraktım. ve bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum. verdim de 2-3 kilo ama daha fazlası gitmedi. ben çabalarımın kilo almamı engellediğini düşünüyorum....
çünkü sigarayı bırakan bir kişi eskisi gibi yesede besinlerin protein, kh, yağ ve vitamininden daha yüksek oranda faydalandığından otomatik olarak kilo alır...
ancak sigarayı bıraktıktan 1 yıl sonra metabolizma hızı normal insanlarla eşdeğer olur....
sigarayı bırakabildiğin için seni ayrıca tebrik ederim....
ya benim hastalıgıma daha 1 hafta var vücut 1 hafta önceden şişmeye tartıda fazla göstermeye baslarmı nolur su konuda benı aydınlatın
Olabilir canim hic bir fikrim yok maleseff
Benimde 2günü dün gece dayanamadim ve cikolata yedim ve bugün 200gramm gitmis ama bende anlamadimm :):)
boyum 1.65 kilom 72 en az 65 kılo olmam lazım yaza düğünüm var.yoksa gelınlık yakısmayacak
aa ne güzel valla yemişsin ve 200 gram gitmiş :) bende aksine 200-300 gram fazla cıkıyorum bu hastalık zamanlarından nefret ediyorum yahu
Gerı sayım 82 :)))
evet kızlar ne durumdayız. Bende bı gelışme yok sanırım aynada hala aynı şışko duruyo offfff
bu arada hastalık zamanı 1 hafta oncesınden farketmeye başlar. Malesef bıttıkten sonra anca tartıda eksıklık gorceksın .
bence 60 ol. Şöyle bakan bir daha baksın. Damatta ne şanslıymış desinler. eminim her halin güzeldir ama zayıf olmak başka beeeeeeee
Gerı sayım 82 :)))
evet kızlar ne durumdayız. Bende bı gelışme yok sanırım aynada hala aynı şışko duruyo offfff
bu arada hastalık zamanı 1 hafta oncesınden farketmeye başlar. Malesef bıttıkten sonra anca tartıda eksıklık gorceksın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?