100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

aman sakın ha sigaraya başlayayım deme...
sigara içmek kilodan da çok çok zararlı birşey...
ben bu bir yıl içinde çok sıkı bir diyet yapmadım. ama kilo vermek içn uğraştım...
fakat 2-3 kilo dılında veremedim...
ancak almadım da... bu da iyi tarafı tabi ki....

geçen hafta kötü geçirdim hastaydım birde regli oldum.üstüste geldi.yediklerime dikkat ettim ama hiç spor yok parmağımı bile kıpırtadamadım buraya gelemedim.haliyle canım sıkıldı hevesim kırıldı motivasyona ihtiyacım var.bu hafta leslie başlıyorum inşallah.ona rağmen bir kilo gitmiş.
kilo bildirimi
sabah:81,900 geldim
geçen hafta 82,900
giden:1 kilo
ehh fena değil işte

Günaydın

Diyetimi hiç bozmadım. Yinede Bu hafta kilo veremedim. (kabız yada regl neden olmuş olabilir. Bilemedim.) Ama önümüzdeki hafta fark olacak inşallah.

geçen hafta 72,9
Bu hafta 72,9

71 malesef cumartesi günü baya bi kaçırdım kaçırmasayım 70,5 fln olurdum kesin bi de 3 gündür spor yapamıyorum boynum tutuldu sola çeviremiyorum yatarken bile sıkıntı çekiyorum ama bugün yapmaya çalışcam spor. inş haftaya daha iyi olur..

Tugba neredesin sen olmayınca toparlanma olmuyo. Dün bildirim günüydü ben dahil bildirim yapan pek kimse olmamış. Neyse ben bugün bildirimimi yapayım bu sabah 60,700 geldim. kötüden hallice eh işte. herkese başarılar diliyorum. Yılmak yok daha önümüzde uzun zaman var hadi arkedeşler.

neden kimsecikler yok topik ıssız topik olmuş.listede bir sürü kişi var ama 3-5 kişi bildirimde bulunmuş hadi kızlar terk etmeyelim burayı kilo vereceğiz unuttunuz mu.tuğba sen nerelerdesin canım
dünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
3 çeri domates
peynir

ara:1 avuç fındık

öğle:hazır çabuk çorba mantarlı

ara:biraz fındık

akşam:sulu köftenin köftelerinden
yoğurt

ara:bir elma

2 litre su bir kupa yeşil çay leslie 2 mil yaptım
dünün özeti böyle sabah tartıldım 81,700 geldim.toplamda giden 8,300 56 günde iyi demi kızlar.eşim gelince beni incecik görecek 100 günümüz kaldı bakalım ne kadar incelebilecem

cumartesi spor+diyete başladım 69 kilo ile ve şuan tartıldığımda 67,4 çıktım bulutlardayım büyük çoğunluğu su olsa da kendimi daha dinç daha zinde ve formda hissediyorum.Bence sporsuz diyet çok daha fazla sabır gerektiriyor sporla kilo vermesi daha kolay ve sağlıklı bence sadece diyetle kilo verildiğinde vücut deformasyona uğruyo sarkıyo ve hoş olmuyor. Ben normalde kahvaltıyla pek arası olmayan bir insandım öğrenci olduğum için de zaten sabah erken kalkıp kendime kahvaltı hazırlamaya üşeniyodum açıkçası ama kahvaltı insanı gerçekten kurtarıyo artık kahvaltı alışkanlığını kazanmaya başladım hem gün boyu tok tutuyo hem de istediğimi yiyebildiğim tek öğün mesele bu sabah kahvaltıda bunları yedim:

1 tatlı kırmızı biber
1 büyük dilim kaşar peynir
1 dilim dil peyniri
1 dilim beyaz peynir(kare bir kalıptan bir dilim)
5 siyah zeytin
3 dilim uno kepekli
labne
bal
meyve suyu
çay

bunlar bakıldığında çok görünebilir ama gün başında yendiği için en kolay ve çabuk yakacağım ve bana direk enerji olarak dönecek ve dinç tutacak tek öğün bence herkes kahvaltı alışkanlığı endinmeli:)

Yahu nerelerdesiniz kuzum? Zira kimsecikler bildirim yapmıyor. Tugba listeyi yayınlamıyor. Tarifsiz kederler içindeyim.

Geçen hafta bildirim yapmayan, kilo veremiyorum diye ağlayan ben dün gayet umutsuzca tartıldımki ne göreyim 64 olmuşummmm Nasıl moralim düzeldi anlatamam kızlar. Tuğbaaaa nerdesin gelde yaz hemen listeye, bakıp bakıp daha cok zayıflayımmm

slm kızlar :)) memlekete gittim geldim 1 koşu ama diyetimi bozmadım kaçamaklarım oldu ama onuda koşturmaca yol vs götürmüştür bende yarın kilomu bildircem:)) çok merak ediyorum sporuda boşladım ama vermişimdir azda olsa demi((

noldu buraya yaa kimsecikler yok tuba nerelerdesin sen nerdeyse diğer pazartesi yaklaştı yoksun ortada daha şurda 20 oldu olmadı ne çabuk pes etti herkes yaa

Günaydın

Diyetimi hiç bozmadım. Yinede Bu hafta kilo veremedim. (kabız yada regl neden olmuş olabilir. Bilemedim.) Ama önümüzdeki hafta fark olacak inşallah.

geçen hafta 72,9
Bu hafta 72,9

regl öle bi etki yapıyor canım o yüzden sıkma canını pazartesi bildirimi bekliyorum :)

hiçç canını sıkmak yok arada oluyor öle bende bu hafta pek veremedim ama veremiyorum diyip bırakmak yok :) zaten ilk hafta çok rahat veriliyor ama sonraki haftalarda vermek zor zaten herkes aynı durumda bu yüzden spora ve diyete devam :) ve 1 kilo bence çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…