Ayrica barsakalrinda iyi calsimasi icin ekmege ihtiyaci var, sonucda her ekemk okadar zararli degil, tüm ekmek tabiiki yemegin ama 1-2 dilim kesinlikle yemeli diye biliyorum...
bende aynı bırakmak istiyorum ama bırakırsam çok yemekten korkuyorum, nişanlım ile birbirimize söz verdik bırakacağız diye umarım herkes bırakabilir
hadi bakam bende bugunku yediklerimi yazayim
sabah :1 yumurta, 1 dilim ekmek, marul
ara: 5 tane kayisi
herkez cok iyi gidiyooo hepimiz basarcazz :))
slm,
Bende evliyim çalışıyorum 22 aylık yakışıklım var.. doğumda 58 den 90 kiloya çıktım.. şu an 65.600 gr. sabah tartıldım.. 10 kilo vermek istiyorummmmmmmmm
bende aranıza katılmak istiyorum aktif bir topik inşallah süreklide olur.yaş 31 boy 165 kilo 85,100 bu sabah itibariyle.ben 33 gündür dikkat ediyorum.öğle bir diyet listem yok sadece kısıyorum ve daha hareketli olmaya çabalıyorum.4,900 verdim.90 dım yani.devamıda gelecek inşallah beni de listeye ekleyebilirmisiniz fena takığım bu kilo verme işine hep beraber başaralım arkadaşlar....
Bende sigara kullanıyorum malesef
Nasıl elekt. sigara işe yarıyormu ? Valla çantayla kalma yükselt acık çıtayı
HOŞGELDİN :))
Senide listeye ekledim :) Gitcek o kilolar emin ol başaracağız :)
Birlikten kuvvet doğar :)
Herkes elinden geldiğince online :) Ben hep burdayım herkesi bekliyorum
slm,
Bende evliyim çalışıyorum 22 aylık yakışıklım var.. doğumda 58 den 90 kiloya çıktım.. şu an 65.600 gr. sabah tartıldım.. 10 kilo vermek istiyorummmmmmmmm
bende aranıza katılmak istiyorum aktif bir topik inşallah süreklide olur.yaş 31 boy 165 kilo 85,100 bu sabah itibariyle.ben 33 gündür dikkat ediyorum.öğle bir diyet listem yok sadece kısıyorum ve daha hareketli olmaya çabalıyorum.4,900 verdim.90 dım yani.devamıda gelecek inşallah beni de listeye ekleyebilirmisiniz fena takığım bu kilo verme işine hep beraber başaralım arkadaşlar....
ohh ohh süpersin şekerim :) ben daha spor yapamadım çeneden
Bende evdeyim hava pek iç açıcı değil evde sporumu yapıcam :) Leslie sansone videoları var :)
3 mil yapıcam acayip terletiyo :) Evde olup çıkamayanlar yapsın YOU TUBE da videoları var :) Bilgilerinize...
Aslında fena değil ama işte irade meselesi içmeyeceğim diyorsan yanında paket falan olmayacak.9 saattir tek bir sigara bile içmedim ama şimdi biri ikram etse kesin içerim:)
Hepiniz Hoşgeldiniz Arkadaşlar;
Topik ne kadar hareketli olursa motivasyon o kadar yüksek oluyor.Oyüzden Tuğba'ya çok teşekkür ...
hoşbulduk canım.bende hafta içi sürekli online oluyorum ama hafta sonu yokum.pazartesinden pazartesiye vereceğiz dimi kilo bildirimini.burda iyice gaza geliyorum.birde ben hiç bu kadar kararlı ve istikrarlı olmamıştım zaten bu kadarda sürmedi hiçbir kilo verme girişimim.bu sefer olacak inşallah...hep beraber verelim gitsin pis kilolar gelsin incecik bedenler.
------
kaç günde bir tartılcaz? nasıl olcak karar verdin mi?
Evet her pazartesi listeyi güncelliyoruz pazartes herkes yeni kilosunu bildirecek haftalık ne durumdayız bakarız :)
Hem hafta başı sıkı başlarız bence :)
Ama önerilere açığım farklı fikirleriniz varsa uyarım her türlü
hoşbulduk canım.evet sana katılıyorum burada şartlanıp eve gidiyorum evdede dikkat ediyorum.gece karnım guruldasada hayır diyorum.hemen bir bardak elma sirkeli su içiyorum ve günün finalini yapıyorum.sirkeli su içtimmi kapanışı yapıyorum ve hiç bir şey yiyip içmiyorum.
Şirkette bir arkadaş yeni araba almış ve adet olduğu üzere bir tepsi baklavayla gelmiş.Ama ben ne yaptım,teşeküürler ben yemeyeceğim dedim.Aferin bana...Akşam da eşime ve kızıma mücver yapacağım.Kendime ise rendelediğim kabakları azıcık zeytin yağıyla kavurup yağurtla tüketmeyi düşünüyorum.(bir dilimde kepek ekmeği) ne dersiniz?
Uzun zaman sonra kilo vermek amacıyla tekrar kk'ya gelme ihtiyacı hissettim çünkü,tek başıma yapamıyorum.motive olamıyorum.1,69 boy ve 65 kg.'mım hedefim Nisan ayına kadar 8-10 kg.vermek.35 yaşındayım,evliyim ve 6 yaşında bir kızım var.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Daha önce çok faydasını görmüş ve 40 günde 10 kg vermiştim.
Valla haklısın canım ya
benim eşim elini yüzüne aldı ve söyledi zayıflamamı istiyor benimde bu işi çözmem lazım :)
Birde buraya yazıyorum ya ne yediğimi içtiğimi ondan kaçamak yapamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?