100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Ayrica barsakalrinda iyi calsimasi icin ekmege ihtiyaci var, sonucda her ekemk okadar zararli degil, tüm ekmek tabiiki yemegin ama 1-2 dilim kesinlikle yemeli diye biliyorum...

Evet ben yiyorum tercihimi tam buğday ekmeği yada tam çavdar ekmeği yiyorum :)

En kara ekmeği yiyorum

bende aynı bırakmak istiyorum ama bırakırsam çok yemekten korkuyorum, nişanlım ile birbirimize söz verdik bırakacağız diye umarım herkes bırakabilir

Aynen ya eşimle bizde bırakmak istiyoz ama çok zor işte çok büyük alışkanlık
Bide diyet yapıyoz cozutursam önüme kimse geçemez top gibi olurum valla :)
Tek korkum yemeğe yüklenmek ağzımın boş durması bana gelmez bu ara

slm,

Bende evliyim çalışıyorum 22 aylık yakışıklım var.. doğumda 58 den 90 kiloya çıktım.. şu an 65.600 gr. sabah tartıldım.. 10 kilo vermek istiyorummmmmmmmm

HOŞGELDİN:))

Senide listeye ekledim :) 100 günlük geri sayıma girdin vercen artık kiloları
Takıl bize kurtul kilolardan :)

HOŞGELDİN :))

Senide listeye ekledim :) Gitcek o kilolar emin ol başaracağız :)
Birlikten kuvvet doğar :)
Herkes elinden geldiğince online :) Ben hep burdayım herkesi bekliyorum

Bende sigara kullanıyorum malesef
Nasıl elekt. sigara işe yarıyormu ? Valla çantayla kalma yükselt acık çıtayı

Aslında fena değil ama işte irade meselesi içmeyeceğim diyorsan yanında paket falan olmayacak.9 saattir tek bir sigara bile içmedim ama şimdi biri ikram etse kesin içerim:)

HOŞGELDİN :))

Senide listeye ekledim :) Gitcek o kilolar emin ol başaracağız :)
Birlikten kuvvet doğar :)
Herkes elinden geldiğince online :) Ben hep burdayım herkesi bekliyorum

hoşbulduk canım.bende hafta içi sürekli online oluyorum ama hafta sonu yokum.pazartesinden pazartesiye vereceğiz dimi kilo bildirimini.burda iyice gaza geliyorum.birde ben hiç bu kadar kararlı ve istikrarlı olmamıştım zaten bu kadarda sürmedi hiçbir kilo verme girişimim.bu sefer olacak inşallah...hep beraber verelim gitsin pis kilolar gelsin incecik bedenler.

slm,

Bende evliyim çalışıyorum 22 aylık yakışıklım var.. doğumda 58 den 90 kiloya çıktım.. şu an 65.600 gr. sabah tartıldım.. 10 kilo vermek istiyorummmmmmmmm

Hepiniz Hoşgeldiniz Arkadaşlar;

Topik ne kadar hareketli olursa motivasyon o kadar yüksek oluyor.Oyüzden Tuğba'ya çok teşekkür ...

------
kaç günde bir tartılcaz? nasıl olcak karar verdin mi?

Aslında fena değil ama işte irade meselesi içmeyeceğim diyorsan yanında paket falan olmayacak.9 saattir tek bir sigara bile içmedim ama şimdi biri ikram etse kesin içerim:)

Sık dişini artık o kadar sabretmişin günah valla ...
Dayan başarabilirsin :) Dİyene bak

Hepiniz Hoşgeldiniz Arkadaşlar;

Topik ne kadar hareketli olursa motivasyon o kadar yüksek oluyor.Oyüzden Tuğba'ya çok teşekkür ...

hoşbulduk canım.evet sana katılıyorum burada şartlanıp eve gidiyorum evdede dikkat ediyorum.gece karnım guruldasada hayır diyorum.hemen bir bardak elma sirkeli su içiyorum ve günün finalini yapıyorum.sirkeli su içtimmi kapanışı yapıyorum ve hiç bir şey yiyip içmiyorum.

Evet her pazartesi listeyi güncelliyoruz pazartes herkes yeni kilosunu bildirecek haftalık ne durumdayız bakarız :)
Hem hafta başı sıkı başlarız bence :)

Ama önerilere açığım farklı fikirleriniz varsa uyarım her türlü

------
kaç günde bir tartılcaz? nasıl olcak karar verdin mi?

Bence pazartesi hafta başı iyi ama sizin fikirleriniz çok önemli çünkü birlikte hareket ediyoruz . Bu topik hepimizin bunu unutmayın :)
Önerilere sonuna kadar açığım kızlar :)

bencede pazertesi güzel.birde pazartesi kilo bildirimi yapacağız diye hafta sonuda abartmamış oluruz daha bir dikkat ederiz.
ama arkadaşların başka bir fikri varsa düşünürüz.

Evet kızlar gözünüzü seviyim kaçamak yapmayın o kaçamakları 100 gün sonunda yapın dayanın valla :)
Yaparsanız da yazın :) Bende cevabını veriyim ki bidaha aklınızın ucundan geçmesin

Acıkan su içsin :) Kaçamak yerine suyu koyun :) Evin her odasına bir bardak su koyun bol bol su :)
Form çay için yani sıvı tüketimini yükseltin :)

Size güveniyorum başaracağız o kadar

evet kızlar hareketden bereket doğar :) ben sporumu yaptım
Yapmayanlar hemen poposunu yerinden kaldırsın :) gebertirim valla yapılcak hareket :))))

Ben leslie ile 3 mil yaptım 45 dk. sürüyo güzel ter attım :)

Akşamada kendim egzersiz yapcam :)

Akşama da pırasa yemeği yapcam ondan yerim :) Siz ne alemdesiniz bakıyım :)

Şirkette bir arkadaş yeni araba almış ve adet olduğu üzere bir tepsi baklavayla gelmiş.Ama ben ne yaptım,teşeküürler ben yemeyeceğim dedim.Aferin bana...Akşam da eşime ve kızıma mücver yapacağım.Kendime ise rendelediğim kabakları azıcık zeytin yağıyla kavurup yağurtla tüketmeyi düşünüyorum.(bir dilimde kepek ekmeği) ne dersiniz?

[TABLE="width: 256"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba_serdar[/TD]
[TD]70.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevcanatess[/TD]
[TD]77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly_0809[/TD]
[TD]91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melancol[/TD]
[TD]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikea123[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankizzzz[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_pelinsu_[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemedenemenirkii[/TD]
[TD]69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glsm45[/TD]
[TD]74[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebeox[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asysss[/TD]
[TD]56.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regenboog[/TD]
[TD]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pingu92[/TD]
[TD]85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aaybis[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cad_02[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri_benim[/TD]
[TD]77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]caznur[/TD]
[TD]65.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsen_91[/TD]
[TD]85.1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EVET KIZLAR BUGÜN ALKIŞLAR AAYBİS E GİDİYOR TEBRİKLER BAKLAVAYA HAZIR DEDİ :)

işte bu, harikasın canım, senden korkulur valla bas gaza kim tutar seni :)

canım zamanında bu kadar kilo vermiş biri emin ol gene verir.diyetisyen metobolizmayı hızlandırmak için öğün aralarının önemli olduğunu söylemişti.sabah da meyve falan yesen

amannn kızlar ben daha 4 aylık evleyim ve bu kilodayım.o zaman benim gidişat da kötü yakında bende bunları duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…