Uzun zaman sonra kilo vermek amacıyla tekrar kk'ya gelme ihtiyacı hissettim çünkü,tek başıma yapamıyorum.motive olamıyorum.1,69 boy ve 65 kg.'mım hedefim Nisan ayına kadar 8-10 kg.vermek.35 yaşındayım,evliyim ve 6 yaşında bir kızım var.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Daha önce çok faydasını görmüş ve 40 günde 10 kg vermiştim.
Valla haklısın canım ya
benim eşim elini yüzüne aldı ve söyledi zayıflamamı istiyor benimde bu işi çözmem lazım :)
Birde buraya yazıyorum ya ne yediğimi içtiğimi ondan kaçamak yapamıyorsun
Bu arada sigarayı da bırakmaya yada azaltmaya çalışıyorum.Sabahtan beri elekt.sigara içiyorum.Umarım bunun için de yanlış bir dönem seçmemişimdir.Ancak eşimin sözü var sigarayı bırakırsam bikinimin yanına da o çok beğendiğim çantayı hediye olarak alacak bana:)
canım zamanında bu kadar kilo vermiş biri emin ol gene verir.diyetisyen metobolizmayı hızlandırmak için öğün aralarının önemli olduğunu söylemişti.sabah da meyve falan yesen
amannn kızlar ben daha 4 aylık evleyim ve bu kilodayım.o zaman benim gidişat da kötü yakında bende bunları duyarım
canım zamanında bu kadar kilo vermiş biri emin ol gene verir.diyetisyen metobolizmayı hızlandırmak için öğün aralarının önemli olduğunu söylemişti.sabah da meyve falan yesen
amannn kızlar ben daha 4 aylık evleyim ve bu kilodayım.o zaman benim gidişat da kötü yakında bende bunları duyarım
canım ben sigarayı bırakalı 17 gün oluyor.eşim biorezonans ile bıraktı bende ona söz vermiştim bırakırsan bırakırım diye ve bıraktım ama emin kilo alıyorsun.şimdi o kiloları vermeye çalışıyorum
merhaba kızlar bende aranızda olmak istiyorum
23 yaşındayım kilom 68.7 boy 160
Kesin duyarsın canım:) kaçınılmaz son.Benim eşim,çok bakımlı ,çok titiz bir insan o yüzden dış görünüş Onun için çok önemli(hoş hepimiz için öyle ) Kız olsa hapı yutmuştum:18:Ben önce kendimi iyi hissetmek sonra da Onun için zayıflamak ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.Bu arada 11 yıldır evliyim.Ve yaş ilerledikçe daha zor oluyor kilo vermek.Oyüzden önleminizi şimdiden alın kızlar,hele bir de hamilelik falan girince işin içine eyvah yani....
Slmmm kizlarrrrr
bugün yediklerimm
sabah yok
öglen
9tane sarma ve salata
Aksam
az bisey menemen
2litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs
HOŞGELDİN :)))
seni listeye ekledim şekerim :)
neler yedin bakalım :) spor yapıyormusun?
bu ara tembelin tekiyim inş yarın yediklerimi yazacağım buraya canım
bugünü sormayın lütfen
Şekerim sabah yemezsen eğer vucut uyandığını bilmiyormuş ve metabolizma çalışmıyormuş
muhakkak yiyin bunun için erken kalkın ve direk kahvaltı yapın vücudunuza bişiyler gitsin kendinizi lütfen zorlayın ciddiyim.
Ayrıca akşama daha çok yersiniz :)
Ama su ve spora bayıldım harikasın bebeğim :)
Canimm kahvalti istesemde yapamiyorum benim uyku düzenim alt üst oldu kizim sabaha karsi yatiyor ve öglen kalkiyoruz napabilirimmm offf vucudum agriyor insan yorgun oluyor ya böylede
kızlar ben 100 kılo 1,70 boyunda sisko bir kadınım daha 9 aylık evlıyım cocuk ıstıorum ama kılodan olmuooooo
diyet yapmayı bır turlu basaramayanlardanımm gecen cuma solusitan sıparısı verdım gurkan kubılay sıtesındenve dıkkat edecem dıye soz verdım inş. uyarım çalışıorum hemde masa bası sabah 8,30 aksam 7 8 de aksam yemegı yemek cokkk kotuuuu ama elden ne gelır o saate evde oluoruz esımle
bugun yedıklerim
sabah 1 sımıt sekersız cay
öğle erıste corba
lımonlu pırasa
az makarna
salata
ekmek yok
aksam
dolma yogurtyemeyı dusunuorum
bırde yesıl cay ıctım gun ıcınde unutmayayım :26:
Ah kıyamam sana ben :) valla zor halin Allah yardımcın olsun :) o kız eritir seni :)
biz kendimize guvendikten sonra herseyi basarabiliriz zatee :)) cok motive oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?