100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

canım zamanında bu kadar kilo vermiş biri emin ol gene verir.diyetisyen metobolizmayı hızlandırmak için öğün aralarının önemli olduğunu söylemişti.sabah da meyve falan yesen

amannn kızlar ben daha 4 aylık evleyim ve bu kilodayım.o zaman benim gidişat da kötü yakında bende bunları duyarım

canım ben sigarayı bırakalı 17 gün oluyor.eşim biorezonans ile bıraktı bende ona söz vermiştim bırakırsan bırakırım diye ve bıraktım ama emin kilo alıyorsun.şimdi o kiloları vermeye çalışıyorum

merhaba kızlar bende aranızda olmak istiyorum
23 yaşındayım kilom 68.7 boy 160

Kesin duyarsın canım:) kaçınılmaz son.Benim eşim,çok bakımlı ,çok titiz bir insan o yüzden dış görünüş Onun için çok önemli(hoş hepimiz için öyle ) Kız olsa hapı yutmuştum:18:Ben önce kendimi iyi hissetmek sonra da Onun için zayıflamak ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.Bu arada 11 yıldır evliyim.Ve yaş ilerledikçe daha zor oluyor kilo vermek.Oyüzden önleminizi şimdiden alın kızlar,hele bir de hamilelik falan girince işin içine eyvah yani....

Valla biz 3. yıla girdik öyle duydum :) ilk zamanlar bişiy demezler zaten cicim ayları filan :)
Sonra düğüne gidersin ne bilim bara gidersin sonrada kocan haklı olarak zayıf ve şık görmek ister :)
Valla elbise bile yakıştıramıyom kendime adam haklı yani :)
Ama bu yaz görcek o :)

Offf kilo almaktan korkuyorum bende :)
Ondan yaza bıraktım bu girişimi :)

Slmmm kizlarrrrr
bugün yediklerimm
sabah yok
öglen
9tane sarma ve salata
Aksam
az bisey menemen

2litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs

Aynen öyle valla :) Biz nasıl yanımızda yakışıklı bir erkek istiyorsak onlarda zayıf ve bakımlı hatun istiyorlar :)
En acı kısmıda bunu ondan duyduğun an olur bunu duymadan kendinize çeki düzen verin :)
Bunun için doğru yerdesiniz :) Vercez kiloları alcaz bikinileri :)
Yaza düğünlerde herkes sizi konuşacak hahahahahhahah

Slmmm kizlarrrrr
bugün yediklerimm
sabah yok
öglen
9tane sarma ve salata
Aksam
az bisey menemen

2litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs

Şekerim sabah yemezsen eğer vucut uyandığını bilmiyormuş ve metabolizma çalışmıyormuş
muhakkak yiyin bunun için erken kalkın ve direk kahvaltı yapın vücudunuza bişiyler gitsin kendinizi lütfen zorlayın ciddiyim.
Ayrıca akşama daha çok yersiniz :)

Ama su ve spora bayıldım harikasın bebeğim :)

Canimm kahvalti istesemde yapamiyorum benim uyku düzenim alt üst oldu kizim sabaha karsi yatiyor ve öglen kalkiyoruz napabilirimmm offf vucudum agriyor insan yorgun oluyor ya böylede

Canimm kahvalti istesemde yapamiyorum benim uyku düzenim alt üst oldu kizim sabaha karsi yatiyor ve öglen kalkiyoruz napabilirimmm offf vucudum agriyor insan yorgun oluyor ya böylede

Ah kıyamam sana ben :) valla zor halin Allah yardımcın olsun :) o kız eritir seni :)

kızlar ben 100 kılo 1,70 boyunda sisko bir kadınım daha 9 aylık evlıyım cocuk ıstıorum ama kılodan olmuooooo
diyet yapmayı bır turlu basaramayanlardanımm gecen cuma solusitan sıparısı verdım gurkan kubılay sıtesınden ve dıkkat edecem dıye soz verdım inş. uyarım çalışıorum hemde masa bası sabah 8,30 aksam 7 8 de aksam yemegı yemek cokkk kotuuuu ama elden ne gelır o saate evde oluoruz esımle
bugun yedıklerim
sabah 1 sımıt sekersız cay
öğle erıste corba
lımonlu pırasa
az makarna
salata
ekmek yok

aksam
dolma yogurtyemeyı dusunuorum

bırde yesıl cay ıctım gun ıcınde unutmayayım :26:

HOŞGELDİN :)))

Kendini asla kötü hissetme sen kendine güven gçlü kadın ol :)
Başarıcandan emin olacaksın öyle kendini koyvermek yok anlaşıldımı :)
Kiloların senin hayatını elinden çalmasına asla izin verme :)
Önce psikolojik olarak bunu hisset sonra kilolarla savaşmak çok kolay :)
Nasıl alırken gayet keyifliydin onu düşün ve keyifle ver kiloları :)

Öncelikle ne yediğin ve zamanın önemli bunu unutma. Seni o durumdan kurtarıcaz el birliğiyle bize güven lütfen :)
Bak şimdi akşam eşinle yicen diye bi kural yok :)

İlk önce çıkıyorsun çarşıya bu sahan kaplar oluyo onlardan alıyorsun :)
Sabah kahvaltı yapamıyorsan yanında götür , işyeri yemekleri kötüyse onuda yanında götür ve hatta akşam yemeğinide yanında götür. Ayrıca çantana bi paket grissini koyuyorsun :) Yemek aralarında acıkırsan diye :)

Bunu kendin için yapmalısın. Kendine güven. Bak kış ayındayız bissürü sebze var karnabahar salatası yap pancar salatası yap brokoli salatası yap sebze yemekleri yap , yoğurt koy yanında götür bunları. Emin ol yapabilirsin. Bol bol su iç.
Akşam eşine yemeğini koy sende masaya otur ve eline kocaman bi bardak su al ona bu şekilde eşlik et.
İleride şık ve zarif elbiselerle eşinle yemek yiyeceğinizi düşün ve hırslan. Anladınmı buna inan senden fazla eşin bayılacak

biraz konulara baktim da
evliykene tabiki kendimizi koymicaz bu arada evli degilim ama sevgilinm var beni cocuk 65 kiloyla tanidi suan 85 oldum ve kendisi de bakimldiir yani kendine cok dikkat eden birsi ve kilo yüzünden kac kere tartistik kavga ettik ayrildik baristik
annesinle tanismak istyiorum "önce kilo ver ondan sonra tanisticam yoksa tanismicaksin diyor bana " yaniiii bakin kizlar kilo yüzünden benden utanyior tabiki zayifkene daha bakimliydim su aralar saldim kendimi -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…