Esimin spermi normal dedi rahim de egrilik var dedi onumuzdeki ayin 5dede randevu var bakalim asilama yapicaklar galiba sasirdim kaldimyok canım hiç ümitsizliğe kapılma bize iyi yani normal dedi, 3 ay önce 18 mılyon cıktı sonra ben aktarcıda bırsey yaptırdım ve kecıboynuzu suyu ıcırdım her aksam hemen 24 mılyona cıktı doktorda bu iyi dedi, şimdide o spermleri daha kaliteli hale getirmeye çalışıyoruz. bakalım işte hayırlısı senin neyin var ?
canım bizimde 14 aydır olmuyor.sayı 19 milyon..ileri hız %29..sayı tek başına yeterli değil.24 milyon az bir rakam mı? okuyunca çok şaşırdım. doktor bize en az 15 milyon olmalı demişti?24 milyon azsa biz ölelim yani
cevabın için sağol canım benimcanım bizimde 14 aydır olmuyor.sayı 19 milyon..ileri hız %29..sayı tek başına yeterli değil.
sayı en az 15 milyon ileri hız en az %25 deniliyor fakat işin aslı öyle değil.
en son dr gittiğimde bunlar en dusuk oranlar.biz normal yolla gebelik için sayı olarak 50-100 milyonları istiyoruz dedi.ileri hızda %50 ve üzeri olması gerekiyormuş.
o yuzden biz ilaç tedavisine başladık.hayırlısı Allahtan..
bir tanıdığım hem pkolu hemde aşırı kilolu olmasına ragmen hamile kaldı.Rabbim hepimize nasip eder inş.
sayı düşükse hiç bekleme.çoğu dr ilaç yazmıyor zaten.biz onca dr gittik hiçbiri yazmadı en son araştırma hastanesindeki dr yazdı.eğer varikoseli yoksa proxeed plus ilacını kullanabilir eşin.cevabın için sağol canım benimbizim düşük ya sayımız. ilaç tedavisine başlamadı doktor niyeyse.
varikosel var canım eşimde. her akşam bende yeşillik kuru yemiş falan yediriyorum. evicap ishal yaptı eşimi ölüyordu nerdeyse hemen bıraktırdı doktor. arı sütü bal polen propolis'i nerden aldın eczaneden mi?sayı düşükse hiç bekleme.çoğu dr ilaç yazmıyor zaten.biz onca dr gittik hiçbiri yazmadı en son araştırma hastanesindeki dr yazdı.eğer varikoseli yoksa proxeed plus ilacını kullanabilir eşin.
forumda konusu var.ben proxeedin yanında evicap da veriyorum.akşamlarıda arı sütü bal polen propolis karısımı ve zeytinyagında bekletilmis incir yediriyorum.
doğal beslenmede çok önemli.yeşillik meyve kuruyemiş bol bol tüketsin eşin.
hysteroscopie yapildigi ay hamile kaldim ben kizima simdi uc yasinda bakarsin sebep olur sanadaNolucak bizim durumum
Aynen canim ogun beni yine filme soktular hysteroscopie rahminde egrilik varmis ona iyice bakicak lar bide bu cikti umudim kesiliyor off
geçmiş olsun canım.varikosel var canım eşimde. her akşam bende yeşillik kuru yemiş falan yediriyorum. evicap ishal yaptı eşimi ölüyordu nerdeyse hemen bıraktırdı doktor. arı sütü bal polen propolis'i nerden aldın eczaneden mi?
anladım canım. benim şuan organik bal bulabilmemin imkanı yok. buralarda satılmıyor. marketlerdekine de ben güvenemiyorum. eczaneden hazır halde almak en mantıklısı kaç tl ye geliyor acaba?geçmiş olsun canım.
bal bizde vardı köyden almıştım bu sene..diğerlerinide aktardan alıp balla karıştırdım.
1 kg organik bala 100 gr diğerlerinden aldım.yalnız tek hatam propolisi daha az yani bi20-30 gr alsam yeterli olurmuş çünkü tadını çok kötü yaptı.
eczanelerde de satılıyor ama pahalıya geldiği için ve organik balımız oldugu için böyle tercih ettim
markalara göre degişiyor.bal parmak ın var.210 gr mı 42 lira civarında.anladım canım. benim şuan organik bal bulabilmemin imkanı yok. buralarda satılmıyor. marketlerdekine de ben güvenemiyorum. eczaneden hazır halde almak en mantıklısı kaç tl ye geliyor acaba?
ANLADIM CANIM SAĞOLASINmarkalara göre degişiyor.bal parmak ın var.210 gr mı 42 lira civarında.
Hayırlısı olsun çok sevindim senin adına kilo veriptemi hamile kaldım peki105 kiloyum ve hamile kalamıyorum eşiminde sperm hareketliliği az bu ayda bebiş yok strest yaparaktan baş ağrısını durduramıyorm adette olamadm 1 hafta geçti offf ki off
Nasıl hamile kaldın bende kiloluyum çok özendim şimdi sanaBende senin durumundaym kiloda veremiyorum kafayı yemek üzereyim
Merhaba siz nasıl hamile kaldınız tedaviyle mi ?Hayırlısı olsun çok sevindim senin adına kilo veriptemi hamile kaldım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?