- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
Sizin de inşallah .
Kaç tane kaldı ?
210 kalmış canım yanlış hesapladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de inşallah .
Kaç tane kaldı ?
210 kalmış canım yanlış hesapladım
100 daha okurum , yarın bildiririm inşallah
110 da benden canım Allah tüm sıkıntıların yerini güzelliklere bıraksın inşaAllah. Oh çok şükür Allah'ım diyeceğin günkü rahatlığa hemen eriş inşaAllah210 kalmış canım yanlış hesapladım
110 da benden canım Allah tüm sıkıntıların yerini güzelliklere bıraksın inşaAllah. Oh çok şükür Allah'ım diyeceğin günkü rahatlığa hemen eriş inşaAllah
Canım 30unu ben alayım. Bitti zannetmistim, en son da senin nefesinle bitsin dua.51 kaldı kızlar en son artık çok mutlu oldum yardımlariniz için, bunu görmek bile içimi ferahlatti Rabbim sizin de sıkıntılı anınızda imdadıniza yetişsin, tabi önce dert , sıkıntı görmeyin dilerim ki .. çok sağolun:))
Kızlar hayirlisiyla tamamlandı duam, sizin destekleriniz sayesinde. Hepinize tek tek teşekkür ederim emeğinize sağlık. Allah razı olsun sizden, her şey gönlünüzce olsun inşallah. Kalbiniz kadar güzel günler görün, Rabbim her daim korusun kollasin inşallah hepinizi. umarım hepimiz feraha çıkarız tez vakittehasbeee
piskKo
denizinmavisi @svd1910
_Sabiha
rosebady
evTik
Hannaz O Off_off
Amin ben de cok stresli bir donemden geciyorum, Rabbim dualarimizi kabul buyursun feraha erdirsin insallah.Kızlar hayirlisiyla tamamlandı duam, sizin destekleriniz sayesinde. Hepinize tek tek teşekkür ederim emeğinize sağlık. Allah razı olsun sizden, her şey gönlünüzce olsun inşallah. Kalbiniz kadar güzel günler görün, Rabbim her daim korusun kollasin inşallah hepinizi. umarım hepimiz feraha çıkarız tez vakittehasbeee
piskKo
denizinmavisi @svd1910
_Sabiha
rosebady
evTik
Hannaz O Off_off
Bende okumak icin gelmistim ama bitirmissiniz bile:) sikintiniz her neyse tex zamanda kurtarsin Rabbim ins. Okuyan arkadaslardanda Allah razi olsun. Sikintida plmak cok kotu birsey
Senin adına çok sevindim, İNŞAALLAH duaların kabul olur AMİN
Rica ederim ne demek, asil siz sagolun guzel dilekleriniz icin:)Çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun bugün biraz daha feraha çıktım sanki dualar sayesinde.. Allah da sizin gönlünüze göre versin inşallah okumuş kadar oldunuz niyet etmeniz yeterli.. umarım Rabbim hiçbir zaman sıkıntıya düşürmez sizi , hep mutlu olun, çok sevgiler:)