:((

Kubra0809

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
18
1
1
Merhaba kk.
5 yıldır birlikte olduğum bir ilişkim vardı. Son zamanlarda dine yöneldigim için haram diye çok huzursuz oluyordum başta da huzursuzdum ama ayrılık derecesine gelmişti bende ayrıldım . O şimdi onu bıraktığım için intihar edeceğini imaa ediyor beni çok sevdiğini bensiz bir gelecek istemediğini söylüyor , ne yapmaliyim ?

Ay hele intihar filan edicek kadar zayıf bı adamsa bununla gelecek filan hiç düşünülmez.cok zayıf geldi.evlenecegin insan güçlü bir adam olmaliki evlilikte türlü türlü sıkıntılar oluyor,her dertte intiharı dusunecekse işiniz var.psikolojisi mı bozuk ne? Gerekiyorsa destek alsın sizden uzak olsun.

evlenmek için en az 3 sene var önümüzde

Birbirinizi seviyorsaniz nisan yapin en azindan soz yapin. Islami usuller cercevesinde gorusun. Aile bireyleri esliginde bulusun.

Bence sevmiyorsunuz. Sevseniz bunu yapmazsiniz. Hepimiz evlilige kadar bir surec yasadik. Dinsiz oldugumuz icin degil.

Siz böyle diyince 3 senelik bir ilişkide çok boğulduğum ve soğuduğum için bu yöntemi kullandığım geldi aklıma belki konu sahibi içinde bahanesidir boğulmuştur ve uzaklaştırmak istemiştir bir taşla iki kuş gibi :O
Birbirinizi seviyorsaniz nisan yapin en azindan soz yapin. Islami usuller cercevesinde gorusun. Aile bireyleri esliginde bulusun.

Bence sevmiyorsunuz. Sevseniz bunu yapmazsiniz. Hepimiz evlilige kadar bir surec yasadik. Dinsiz oldugumuz icin degil.

Benimki öyle bir taktik değil maalesef. Çok seviyorum bende ama dedim ya çok huzursuzdum diye bide panik atagin verdiği ölüm korkusu

Sözdür, efendim nişandır, hatta masum bir sevgililik dönemidir, el ele değmedikten, usturup ve terbiye korunduktan sonra neden günah olsun?
İnancınız o yöndeyse, illa vıcık vıcık öpmeli sevmeli sevgili olmanıza gerek yok, bunun için ayrılınır mı?
Adam intihar edecekmiş, mantıksızmış falan onları geçiyorum.

haram dıye adamı terketmişsin ama bır ınsanı yarıyolda bırakmak ta dını acıdan düşünürsen pek doğru sayılmaz helede bıde ah ederse omur boyu çekersın

Bir nişan yapıverin ne olacak.
İntihar ederim olayı da ayrı bir sinir olay. Merak etmeyin can tatlıdır. İntihar etmez. İntihar edecek adam da hanerin olsun ben intihar edicem demez.

Seven adam bir şekilde uygun çerçevede görüşür yada bekler.
Ben de nişanlım da dindar insanlarız. Dokuz yıldır da beraberiz. Kah kendimize göre yanlış olan şeyleri yaptık kah dikkat ettik bekledik. Şimdi nişanlıyiz ama nasip ne zaman evleniriz biz de bilmiyoruz.
Ama intihar ederim diyecek kadar da olgun olmayan birisi onu da göz ardı etmeyin derim ben.

Can tatlıdır intihar edemez
Kendisine; bukadar ergen ve sağlıklı düşünen biri olmadığın için seninle asla evlenmem de bidaha da konusma konu kapanır ve emin ol hemen başkasıyla da sevgili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…