Tüh umutlar yarina:)Malesef göremedim canım70,6
Inşallah kuzum:)Tüh umutlar yarina:)
Hımm öyle yapcam artık valla açım şimdi kek yaptim hiç sevmem normalde nasıl kokuyor burnuma şu cadı uyusunda yicem artık biseyler:))Canım yaaa yumurta haşlaa ye bişi olmaz
Ah ah ben durmadan bizimkilere kurabiye kek yapıyorum nasıl kokuyor burnuma ama bu yola baş koyduk ve kaçamak yokHımm öyle yapcam artık valla açım şimdi kek yaptim hiç sevmem normalde nasıl kokuyor burnuma şu cadı uyusunda yicem artık biseyler:))
Bende sevmediğim şeyleri yapıyorum işte mesela tiramisu falan yapsam asla duramam yerim:)Ah ah ben durmadan bizimkilere kurabiye kek yapıyorum nasıl kokuyor burnuma ama bu yola baş koyduk ve kaçamak yok
Aman sakın yapma canım :) ben nasıl duruyorum şaşırıyorm canım normalde yerim yani :) ama 55 olma hayali ile yemiyorumBende sevmediğim şeyleri yapıyorum işte mesela tiramisu falan yapsam asla duramam yerim:)
Off bende düşemedim canım yaBugün yine düşemedim
Inşallah yarın düşeriz canımOff bende düşemedim canım ya(
Inşallah canim ya artık çok zor dayaniyorum vallaInşallah yarın düşeriz canım
Sabret kuzum sonunda meyvesini alacağızInşallah canim ya artık çok zor dayaniyorum valla
Ayy tüh neyse yine birazcık kurtarmissin:))Menüm
Sabah
Havuç çünkü okula geç kaldım:)
Öğlen
Patlıcan salatası 6kaşık kadar bir 3 kaşık yoğurt pita ekmeği
Akşam
Yemeği yaktımkurtarabildiğim kadar ıspanak yoğurt doymadım tabi peynir salatalık domates pita ekmeği
2,5 litre su hibiskus içtim mistik içeceğim
30 dk yürüyüş 30 dk spor
Aynen kuzum yaa :) öğlende patlıcan acı çıktı anlayacağın bugün midem doldu ama damak tadı alamadım :)Ayy tüh neyse yine birazcık kurtarmissin:))
Ohh bol bol ye hamsi afiyet olsun canım :) güzel menüBugünkü menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Öğle
Dukan poğaça
Peynir
Zeytin
Akşam
Fırında hamsi (eşim sağolsun 20 kilo hamsi yakalamış dun:))
Salata
Yoğurtlu meze yaptım bide ondan yedim
Daha çay içmedim hibiskus içerim 1 bardak
Spor 1 saat yürüyüş
Canim ben patlicani kavanozda satıyorlar ya közlenmiş öyle alıyorum bide kırmızı biber havuç rendeleyip yoğurtla karıştırıyorum çok güzel oluyoAynen kuzum yaa :) öğlende patlıcan acı çıktı anlayacağın bugün midem doldu ama damak tadı alamadım :)
Ohh bol bol ye hamsi afiyet olsun canım :) güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?