103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Menüm
Sabah öğlen birleşti:))11:30
Yumurta salatası bol yeşillikli peynir 4 dilim pita ekmeği havuç
Akşam 18:30
Közlenmiş patlıcan salatası 5 dilim pita ekmeği 1 adet Akçaabat köfte :)
Hibiskus 2 litre su yeşil çay içtim 2 mil leslie yapacağım mistik içeceğim:)

Canım gunaydin:)) dün 78.8 dim bugün 78.2 çıktı duraklamam kırılmıştır inşallah bu arada dun menümü yazmamısim
Sabah
Dukan poğaça
Peynir
Zeytin
Öğlen
Baya bol balık
Akşam
Pita ekmeği
Yumurta
Peynir
Süt
2 bardak hibiskus

Ay hadi inşallah canım:) menüde gayet güzel; )

Bugünkü menüm
Sabah
Dukan ekmek
Peynir
Yumurta
Süt
Öğlen
Yoğurtla havuç kırmızı biber soteledim
Akşam
Mangalda balık
Salata
Mistik çay buldum sonunda 2 bardak içtim
2 bardak hibiskus
Bir saat yürüyüş

Menüm:)
Sabah8:15
Peynir 4pita ekmeği
Öğlen13:00
Tavuk 3 pita ekmeği yoğurt
Akşam18:15
Yumurta haşlaması 4pita ekmeği peynir acı biber turşusu:)
3 litre su hibiskus içtim mistik ve maden suyu içerim 30 dk yürüyüş 30 dk spor (leslie ve spor hareketleri karışık artık kafamdan yapacam int. İzleye izleye ezberledim)

Ayy leslie çok iyide ben evde yapamıyorum ondan dışarda çocukla yürüyorum onu bebek arabasına koyup çay bahçesine gidip geliyoruz:)) ama daha havalar soguyunca napcam bilmem Menün çok güzel valla şimdi güncel kilon kac

Ayy kuzum kızın3 yaşındaydı demi onunla oyun gibi oynayın müzik aç dans et:) bugün 70,7 idim canım:) senin kaçtı

Ayy kuzum kızın3 yaşındaydı demi onunla oyun gibi oynayın müzik aç dans et:) bugün 70,7 idim canım:) senin kaçtı
Ayy bi kere onla zumba yapıyım dedim çocuğa tekme attim:)) ondan sonra bıraktım ayagimin altında olmuyo bende 78.2ydim yarın 77 yi gorcemmi bakalim:) senin 6 lar geliyo 1 -2 gune:))

Ayy bi kere onla zumba yapıyım dedim çocuğa tekme attim:)) ondan sonra bıraktım ayagimin altında olmuyo bende 78.2ydim yarın 77 yi gorcemmi bakalim:) senin 6 lar geliyo 1 -2 gune:))
Ayy kız nasıl becerdin tekme atmayı sesli güldüm vallaha ufaklıkta ağlamıştır kıyamam:) ayy inşallah göreceğiz kuzum hadi hayırlısı

Menüm
Sabah8:15
Peynir pita ekmeği
Öğlen12:00
Patlıcan biber kabak fırınladım üstüne yoğurt döktüm pita ekmeği
Akşam19:45
Mantar sote karalahana yoğurlaması pita ekmeği
2 litre su hibiskus yeşil çayı içtim mistik çay içeçeğim
30 dk yürüyüş yaptım 30 dk spor yaptım şimdi birazdan yine hareket yapacağım havuçta yemiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…