Hmm canım annem taze almıştı sonra bugün böyle acı çıktı bakayımda ondanda alırım olmadı o yağlı olmuyor mu kuzum yaaa ooh ne güzel olur kırmızı biber havuç yoğurt bende havuç kabak tavada kavurup yoğurtluyorum çok güzel oluyor canımCanim ben patlicani kavanozda satıyorlar ya közlenmiş öyle alıyorum bide kırmızı biber havuç rendeleyip yoğurtla karıştırıyorum çok güzel oluyo
Yoo közlenmiş patlıcan yazıyo üstünde yağ koymazlar sanmam ama ben yine bi daha alırken bakiyimHmm canım annem taze almıştı sonra bugün böyle acı çıktı bakayımda ondanda alırım olmadı o yağlı olmuyor mu kuzum yaaa ooh ne güzel olur kırmızı biber havuç yoğurt bende havuç kabak tavada kavurup yoğurtluyorum çok güzel oluyor canım
Tmm kuzucum nereden alıyorsun hangisini önerirsin:)Yoo közlenmiş patlıcan yazıyo üstünde yağ koymazlar sanmam ama ben yine bi daha alırken bakiyim
A101den alıyorum canım zaten 1 marka var közlenmiş biber bide közlenmiş patlıcan alıyorumTmm kuzucum nereden alıyorsun hangisini önerirsin:)
Tmm tatlım SağolA101den alıyorum canım zaten 1 marka var közlenmiş biber bide közlenmiş patlıcan alıyorum
Ayy kuzum yaaa dün görmedim msjını kusura bakmaAyyy ben bugün artı çıktım yaa ne zor gidiyo kilolar eksi eksi gidiyorum tekrar hopp arti çıkıyorum bu ay 2 kilo zor vercem galiba
İyi bari gitmeside bi kar canım bende 69,9 idim bugünGünaydın bugün 78.0 çıktım düne göre 300 gr gitmiş ama 2 gün öncesine göre artidayim 300 gr inşallah bugün oda gider
Ooo süper canım harika bak basardin çok sevindimAyy kuzum yaaa dün görmedim msjını kusura bakmakötü olmuş
İyi bari gitmeside bi kar canım bende 69,9 idim bugün
Ooo süper canım harika bak basardin çok sevindim
Canım benim kesinlikle su iç hatta yeşil çayda iç kuzumCanım gunaydin yine artilardayim maalesef ben hiç şu içmiyorum ondan galiba bugün bol bol su mistik içecem
Gayet güzel canım mekik bari çek kuzumBugünkü menüm
Sabah
Menemen
Yoğurt
Öğle
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Akşam
Köfte
Sebze soteledim
Ayran
Hibiskus mistik yeşil çay içtim
Bugün Spor yok maalesef
Ayy onun tadi çok iğrenç icebiliyomusunMenüm
Sabah
Soğan suyu içtim
Öğlen
Biraz yumurta salatası biraz domates biber kavurdum suda onu yedim peynir pita ekmeği
Akşam
Lahana yoğurtladım ama doymadım birazdan peynir ve pita ekmeği yerim
2 litre su hibiskus mistik içtim :) 40 dk yürüyüş birazdanda 20-30 dakika spor yaparımsoğan suyu kürünede başladım annem başladı bendr başlayım dedim :))
Ilık içtim canım ama ne kadar devam edebilirim bilmiyorum canım:))Ayy onun tadi çok iğrenç icebiliyomusun
Gayet güzel canımBugünkü menüm
Sabah
Omlet
Salam
Sosis
Sucuk
Öğle
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Kıyma kavurdum
Ekmeğim le yedim
Yoğurt
Spor seni dinleyip 50 tane mekik çektim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?