Canım regl gününse ondandır sakın moralini bozma :)Canım ben arti çıktım ya regl günüm acaba ondanmi Ayy bayilacam artık 7 lere iniyim diye uğraştım takıldım kaldim:))
Hayır ben şimdi kendimi yılbaşına endeksledim ya o gün 68 kilo olmam lazimCanım regl gününse ondandır sakın moralini bozma :)
Canım bende bayramdan önce bayramdan 1 hafta sonra 69 felan olurum diye düşünüyordum ama halen düşemedimHayır ben şimdi kendimi yılbaşına endeksledim ya o gün 68 kilo olmam lazim
Senin şimdi yılbaşına kadar kaç kilon kaldı vermen gerekenCanım bende bayramdan önce bayramdan 1 hafta sonra 69 felan olurum diye düşünüyordum ama halen düşemedimama can sıkmak yok canım olmadı 1 ay daha yapıp o şekilde düşeriz sonuçta biz bir sürü kilo verdik bunlarıda veririrz
13 kilo canım :)Senin şimdi yılbaşına kadar kaç kilon kaldı vermen gereken
Evet bende 68 olsam güçlendirme benim 200 gün sürecek malum:))3. Evredede kilo vermeye devam ediliyormuş yaaa canım onun için 57-58 olayım sonra geçecem güçlendirmedede inşallah 55 olup bitiririm
Kız benimkide benimkide 270 gün sürecek :)Evet bende 68 olsam güçlendirme benim 200 gün sürecek malum:))
Ay canım Allah korusun almayız inşallah artık bu kiloları yaa bende seviyorum devam ederim ama insanın canı bakliyat çekiyor ya:)Güçlendirmede 1. Evre gayet ömür boyu yapılabilir valla günde 1 dilim ekmek haftada 1 ödül yemeği süper zaten ben fazlasını yaparsam kilo alırım yine bünyem fena
E tamam işte ödül yemeğinde yeriz bakliyatida:)Ay canım Allah korusun almayız inşallah artık bu kiloları yaa bende seviyorum devam ederim ama insanın canı bakliyat çekiyor ya:)
Öyle bakalım hele bi hedefimize ulaşalımda canım:))E tamam işte ödül yemeğinde yeriz bakliyatida:)
Çok iyi canım ya maşallah sanaMenüm :)
Sabah 11:00
2 pita ekmeğinden tost
Öğlen14:00
Patlıcan biberi fırınladım yağsızca üstüne yoğurt döktüm 4 dilim pita ekmeği
Akşam19:30
Kıymalı ıspanak yoğurt 4dilim pita ekmeği
Hibiskus içtim 2,5 litre su havuç yedim 30dk yürüyüş 1mil Leslie :) mistik ve yeşil çay içecem:)
Canım lightta olsa kolayı bırak bence:)Bugünkü menüm
Sabah
Omlet
Çay
Öğle
Pırasa yemeği
Yoğurt
Akşam
Tavuk döner
Krep
Light kola
2 saat yürüyüş
Evet tatlandiriciyi ve kolayı bırakcam duraklamam geçsin bariCanım lightta olsa kolayı bırak bence:)
Aynen kuzumEvet tatlandiriciyi ve kolayı bırakcam duraklamam geçsin bari
Süpersin kuzumBugünkü menüm
Sabah
Omlet
Çay
Öğle
Köfte
Ayran
Akşam
Tavuk döner
Yoğurt
1 saat yürüyüş
Bugün tatlandırıcı ve lıght hiçbişey kullanmadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?