Inşallah canım:)Olsun canım birden gider insallah
Canim maşallah sen iyi spor yapiyosun ben sadece salı car perşembe is yerime yürüyorumMenüm
Sabah 12:00
2 kaşık kıyma kavurması krep hibiskus çayı
Akşam 19:15
Köfte pita ekmeği yoğurt
Mistik çay 40dk yürüyüş 1 mil leslie 2,5 litre su yeşilçay :)
Canım bazen yapamıyorum bende hele haftasonu hiç yapamıom tam gün çalışıyorum yaaCanim maşallah sen iyi spor yapiyosun ben sadece salı car perşembe is yerime yürüyorum
Aa sen çalışıyomusun mesleğin ne ben bilmiyordumCanım bazen yapamıyorum bende hele haftasonu hiç yapamıom tam gün çalışıyorum yaa
Öğretmenim canım ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum şimdilikte etüt merkezinde çalışıyorum hafta içi 3-7 hafta sonu 8:30-5:30 çalışıyorum :)Aa sen çalışıyomusun mesleğin ne ben bilmiyordum
Branşın ne canım bende müzik ogretmeniyimÖğretmenim canım ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum şimdilikte etüt merkezinde çalışıyorum hafta içi 3-7 hafta sonu 8:30-5:30 çalışıyorum :)
Matematik canımBranşın ne canım bende müzik ogretmeniyim
Ooo çok zor allah kolaylik versin canım siz çok yüksek ataniyosunuz tercih yaparken doğuda sormak istediğin yer olursa canım yardimci olabilirim 3 sene kaldım Diyarbakır daMatematik canım
Benimki ilköğretim kuzum tamm sorarım kuzucum çok sağol :)Ooo çok zor allah kolaylik versin canım siz çok yüksek ataniyosunuz tercih yaparken doğuda sormak istediğin yer olursa canım yardimci olabilirim 3 sene kaldım Diyarbakır da
Evet canım süt ile yapıyorum :)) olsun az olsunda yinede gitsin :)Canım mistik cayi sütle mi yapıyorsun bu arada 78.5 bugün kilom 1 haftada 300 gr gitti az ama olsun:)
Ben burayı zor takip ediyorum canım ya ondan şimdi bide sayfalar ilerliyor ya okuyamiyorum benCanım cuma yarısmalarına katılsana daha çok motive oluyorsun:)
Tmm cnmBen burayı zor takip ediyorum canım ya ondan şimdi bide sayfalar ilerliyor ya okuyamiyorum ben
Aynen öyle kuzum :) rengi çıksın sonra iç :)Canım ben hibiskus aldım nasıl yapcam sıcak suya bi kaç tane attım öyle içtim dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?