103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Bende bugün neler yedim yazayım:)
Sabah
Yeşilçay içtim azda yoğurt yedim
Öğlen
Tavuk 5dilim pita ekmeği
Akşam
5 köfte 6 dilim pita ekmeği
3 litre su hibiskus içtim mistikte içiyorm şuan :) 40 dk yürüyüş 1 mil leslie yaptım :)

Canim ben mistik bulamadım ya sen nerden aldin

Ben önceki dukanda mistikle tatlı yapmaya calismistim onu kavurup tatlandırıcı falan ekleyip yiyo du herkes iğrenç olmuştu hiç çayını denememistim
Canım o şekilde denemedim hiç ama çayını ben seviyorum tatlı isteğini azaltıyor:)

Oyy tam 2 ay kaldı diyetimin sonlanmasina şu an güncel kilom 78.8 durakladı maalesef 3 gün sp yapcam artık başka secenek yok daha 10 kilom var 2 ayda vermem lazim

Oyy tam 2 ay kaldı diyetimin sonlanmasina şu an güncel kilom 78.8 durakladı maalesef 3 gün sp yapcam artık başka secenek yok daha 10 kilom var 2 ayda vermem lazim
Canım vereceksin biraz sporu artır yavaş yavaş tekrar düşmeye başlayacak canını sıkma

menüm:)
Sabah 8:10
4 pita ekmeği peynir
Öğlen12:30
6 köfte 4 dilim pita ekmeği
Akşam 18
Fırında Hamsi 15-20 kadar 4 dilim ekmek
3 litre su hibiskus içtim :) 30dk yürüyüş :)mistik içeceğim belki sporda yaparım

Bugünkü menüm
Sabah
Dukan poğaça( allah mavibocuktan razi olsun yulaf kepeği yle yiyebildim tek sey)
Çay
Peynir
Öğlen
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Balık firinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…