• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Canim ben patlicani kavanozda satıyorlar ya közlenmiş öyle alıyorum bide kırmızı biber havuç rendeleyip yoğurtla karıştırıyorum çok güzel oluyo
Hmm canım annem taze almıştı sonra bugün böyle acı çıktı bakayımda ondanda alırım olmadı o yağlı olmuyor mu kuzum yaaa ooh ne güzel olur kırmızı biber havuç yoğurt bende havuç kabak tavada kavurup yoğurtluyorum çok güzel oluyor canım ;)

Hmm canım annem taze almıştı sonra bugün böyle acı çıktı bakayımda ondanda alırım olmadı o yağlı olmuyor mu kuzum yaaa ooh ne güzel olur kırmızı biber havuç yoğurt bende havuç kabak tavada kavurup yoğurtluyorum çok güzel oluyor canım :KK66:
Yoo közlenmiş patlıcan yazıyo üstünde yağ koymazlar sanmam ama ben yine bi daha alırken bakiyim

Ayyy ben bugün artı çıktım yaa ne zor gidiyo kilolar eksi eksi gidiyorum tekrar hopp arti çıkıyorum bu ay 2 kilo zor vercem galiba

Ayyy ben bugün artı çıktım yaa ne zor gidiyo kilolar eksi eksi gidiyorum tekrar hopp arti çıkıyorum bu ay 2 kilo zor vercem galiba
Ayy kuzum yaaa dün görmedim msjını kusura bakma:( kötü olmuş :(
Günaydın bugün 78.0 çıktım düne göre 300 gr gitmiş ama 2 gün öncesine göre artidayim 300 gr inşallah bugün oda gider
İyi bari gitmeside bi kar canım bende 69,9 idim bugün :KK46::KK73:

Ooo süper canım harika bak basardin çok sevindim:KK50:
:KK60::KK36:

Menüm
Sabah
Peynir pita ekmeği
Öğlen
Kabak yemeği pita ekmeği yoğurt
Akşam
Brokoli yoğurtladım yarım yumurta haşlaması salatalık domates pita ekmeği
3,5 litre su olur bugün hibiskus çayı içtim mistik çay içeceğim :)
30 dk yürüyüş yaptım 30 dk da spor yapacam :KK66:

Sabah
Omlet
Dukan poğaça
Süt
Öğle
Fırında balık
Akşam
tavuk döner
Dukan ekmek
1 bardak hibiskus 1 bardak mistik içtim 1 saat yürüyüş

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
Yoğurt
Öğle
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Akşam
Köfte
Sebze soteledim
Ayran
Hibiskus mistik yeşil çay içtim
Bugün Spor yok maalesef

Bugünkü menüm
Sabah
Menemen
Yoğurt
Öğle
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Akşam
Köfte
Sebze soteledim
Ayran
Hibiskus mistik yeşil çay içtim
Bugün Spor yok maalesef
Gayet güzel canım mekik bari çek kuzum

Menüm
Sabah
Peynir pita ekmeği
Öğlen
6köfte yoğurt pita ekmeği
Akşam
Tavuk yoğurt pita ekmeği:KK66:
2,5 litre su hibiskus yeşilçay içtim mistik içecem:KK66: 30 dk yürüyüş yaptım 30dk sporda yapacam:KK66:

Menüm
Sabah
Soğan suyu içtim
Öğlen
Biraz yumurta salatası biraz domates biber kavurdum suda onu yedim peynir pita ekmeği
Akşam
Lahana yoğurtladım ama doymadım birazdan peynir ve pita ekmeği yerim
2 litre su hibiskus mistik içtim :) 40 dk yürüyüş birazdanda 20-30 dakika spor yaparım :KK66: soğan suyu kürünede başladım annem başladı bendr başlayım dedim :))

Menüm
Sabah
Soğan suyu içtim
Öğlen
Biraz yumurta salatası biraz domates biber kavurdum suda onu yedim peynir pita ekmeği
Akşam
Lahana yoğurtladım ama doymadım birazdan peynir ve pita ekmeği yerim
2 litre su hibiskus mistik içtim :) 40 dk yürüyüş birazdanda 20-30 dakika spor yaparım :KK66: soğan suyu kürünede başladım annem başladı bendr başlayım dedim :))
Ayy onun tadi çok iğrenç icebiliyomusun:KK15:

Bugünkü menüm
Sabah
Omlet
Salam
Sosis
Sucuk
Öğle
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Kıyma kavurdum
Ekmeğim le yedim
Yoğurt
Spor seni dinleyip 50 tane mekik çektim:))

Back
X