- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
kim kustu aaaaa nedebgittiNiye, göbeğiniz bir mi kesilmiş?
Oda her işine seni mi götürüyormuş?
Abinle bir yere gitmek için izin mi gerek haber. İ gerek?
Alma o bebek arabasını abinden git 3-5 milyarlık bir araba aldır. Sensiz hiç birşey yapmamalıyım haklısın de sonra da.
Küsenin peşinden her gidişte pekiştirirsin. Sakın ha ilk adımı atma haklıyken, yoksa bu zamanla 1-2 aya kadar çıkar.
Bir akrabam var tammm 9 ay küs kaldı en son kızcağızın canına tak etti baba evine gitti 2 çocukla.
kusme yine konus alttan al mi diosunYavrum o zaman bekle.Üstüne gitme.Küslük bitip keyifli olduğu anında al karşına yaptığı yanlışı anlat.İki tarafta sakinken konuşmak daha iyidir her zaman.Anlamıyor diyeceksin belki.Erkekler kafalarına vura vura anlatmadan anlamıyor çoğunlukla zaten.O anlamıyor da olsa,sen anlatmaya devam et.Baba olmuş artık.Böyle mi örnek olacak?
Hayır canım.Küssün bırak hiç uğraşma.Elbet barışacak.O zaman konuş.Sakın alttan alma.En büyük hatan bu olur.Alışmış zaten.Biliyor dört döneceksin.Yapma.Bekle.kusme yine konus alttan al mi diosun
Adam küstü 9 ay, kadının canına tak etti gittikim kustu aaaaa nedebgitti
9 ay nasil dayanabilmişler..Adam küstü 9 ay, kadının canına tak etti gitti
Konuyu biran ben açtım sandim benim eşim de ayni ilk adimi atmaktan yoruldum..en son atmadim özür mesaji atip yemeğe çikardi artik bende dayanip ilk adimi atmiyacagim umarim basaririm..Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Hiç bilmiyorum valla ben 1 ay sonra tekrar barıştıklarında öğrendim neler olduğunu, hiçte kurcalamadım tekrar tekrar üzmemek için.9 ay nasil dayanabilmişler..
Aksam geldiginde evde olmayin. Aradiginda acmayin. Gecenin gec bir saaati eve donup nerdeydin derse aradigimda acsaydin bilirdin deyip cevap vermeyin. Mum olmazsa banada nemesis demesinlerSelam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Haklıysam asla konuşmam.küsmeye de acayip dayanırım.ama eşim aynı senin gibidir asla küs duramaz.valla annemde oyle diyor ama beceremiyorum cok kafaya takan bi yapim var. Cok merhametliyim dayanamiyorum of
Bu güzel bi fikir..Aksam geldiginde evde olmayin. Aradiginda acmayin. Gecenin gec bir saaati eve donup nerdeydin derse aradigimda acsaydin bilirdin deyip cevap vermeyin. Mum olmazsa banada nemesis demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?