- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
ben bunlari yaparsam ailedeki konumum cok zedelenir. . Saygi duyulan bi meslegim var .. Hoca iserse cemaat ... Gibi olurEvde kavga et bağr çağr. Brnmkide küsyo çok.bikere yeter küfr fln arabanin camini kirdm.el frenini kirdm. Kavga çkardm yoldayken. Küfr falan. Ondan sonra fıss etdi. Şokdaydı zaten. Bi daha küsmedi.
lan dedım dıye benden sogumus ne kufruEvde kavga et bağr çağr. Brnmkide küsyo çok.bikere yeter küfr fln arabanin camini kirdm.el frenini kirdm. Kavga çkardm yoldayken. Küfr falan. Ondan sonra fıss etdi. Şokdaydı zaten. Bi daha küsmedi.
Benimm esimde malesef hem nazli hem kinci haklida olsam haksız da olsam hep ayagina ben giderim simdi bi çözüm buldum o tartistigimiz konuyu acmiyom yemk yiyecen mi evet diyor böyle küçük sorularla konuşuyor sizde deneyinSelam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
uzun sure konusmuyacak benım gıcık oldugm nw varsa yapacak mesela gece balıga gıtmek vs vs ıns dayanırımBence de bir süre sık dişini yanaşma oralı olma bakalım ne kadar sürdürecek. Haklı haklı dur da ne yapacak acep? Alıştı bence her kavgada sizin adım atmaniza. Insanlar taviz verdikçe doymak yerine daha çok taviz istiyorlar. Burda dur demelisin bu duruma bence
uzun sure konusmuyacak benım gıcık oldugm nw varsa yapacak mesela gece balıga gıtmek vs vs ıns dayanırım
gercekten skldımBence hiç gıcık oluyormuş gibi davranmayin. Sanki gıcık olunacak bişey yokmuş gibi yani. Ben de olsam biraz dayanırdım. O nasılsa dayanamayıp konuşacağınızdan emin. Siz de boyun eğdikçe nazı niyazı bitmeyecek
evetküsen eş çok zor allah kolaylık versin. siz yumuşamadıkça gelmeyecek onun huyu bu. normal bir xzamanda konuşmayı deneyin.
evet sonra değiştirdim mesajı:)yanlıs yere yazdınız sanırım
:)))))))))evet sonra değiştirdim mesajı:)
demez :/ denedım anca kızarakşam küs gelecek diyosun ya çek git evden gelince sap gibi kalsın yalnız başına mecbur arayıp nerdesin diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?