106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar çoktandır yazmadım yediklerimi, bugün yazayım. Bugün canım pek birşey istemedi.

Sabah:
2 Haşlanmış yumurta
Bir bardak süt

Öğle:
Herzamanki tarçınlı kahvem
Çekirdekli kuru üzüm/ceviz

Akşama doğru:
Mangal Tavuk
1 adet Közlenmiş paprik biber

Bunu yazarkende
yeşil çay içiyoree

Nasılfarketmesinn canımm sana yeniden aşık olacak eminimm çok güzelleşmişsinn saten güzel kızsınn ama kilo insanı yinede on yaş yaşlı yapıyorrrr
ooooo kıyafet alma duygusuu hele bambaşkaaa

Artık 69 kiloyum kızlarrr. Ne düşünüceğimi bilmiyorummm. Hayatımda 60'ları görüceğim aklıma gelmezdi! Çok mutluyumm:) Darısı hepinizin başına. Bi 9 kilodan sonra benim hedefim tamamdır

bende bir 79 olsam istiyorumm 8 lerden kurtulmak istiyorumm sonrada 69 geldinn tabikiidee

Tebrik ederim arkadaşım. Ne kadar güzel böyle başarılı diyet günlükleri okumak! Darısı başımıza. Ben de kilo veriyorum ama bu aralar tatile gittim bölündü diyetim. Şimdi tekrar sıkı şekilde devam ediyorum diyetime. Başarı hikayeni okudum gaza geldim! :)) Tekrar tebrik ederim.

Umarım sende benim gibi bir günlük gazla 4/5 ay lık bir serüvene çıkarsın Teşekkürler canım

Kizlarr sizlere telefondan yaziyorum! Nihayet döndüm.Mükemmel şeyler oldu hayatımda. Erkek arkadaşım evlenme teklif etti nişanımız önümüzdeki yaz olucak ve kilo vermem lazıımmmm. Türkiyede ne bulursam yedim amma hiç kilo almadım. 69um suan ve 12 kilo vermeliyim. Son 12 kilo:) pcden girince yazarım öptüm kızlarrr

canım senin en baştaki yazını okudum aynı kaderi paylaşıyoruz, inş. incecik bir gençkız olursun ve de geri almazsın verdiğin kiloları, bende kafaya koyduuum verecemm inş.. motive olurum senin yazdıklarınla inş.. başarılar!!

tebrik ederim canım süperrrrrrr kilo vermişsin hadi işallah nişan fotoğraflarınıda görürüz burda buarada maşallah diyeyim

Topiginizin tamamnı olmasada ara ara okudum ve bende aşka geldim.Bir zamanlar 58 kg lardaydım şimdi 70 kg oldum.Yakında bende nişanlanacağım kısmetse ve bende zayıflamak istiyorum.Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.Resmen midemde yer kalmayana kadar yiyorum Mevsimin değişmesiylede alakalı biliyorum ama kendime dur diyemiyorum...Bi mucize bekliyorum sanki harekete geçmek için...İnşallah önümüzdeki hafta bende başlıycam sizide takip etcem.O zamana kadar kendimi motive etmem gerek.Offf Offf inşallah bende o gücü kendimde bulurum ve sağlıklı zayıflarım..

Kızlar mesajlarınızı okudumm. Hepinizi teker teker öpüyor ve teşekkür ediyorum. Bu sabah işe giderken resim çektim ve ekliyorum.
Kilo serüvenime gelirsek ...Son 1 buçuk aydır ne spor nede diyet uyguluyorum. Komik olan şuki 1 gram dahi almadım, üstüne üstük 400 gram vermişim. Neden bilemiyorum ...eminim bir açıklaması vardır ve umarım spor ile metabolizmamı hızlandırmam sonucunda olmuştur!
Tabiki daha fazla kilo vermem gerekiyor. Ve.... SON 12 kilo için tekrar çabalamaya karar verdim. Yarın spora başlıyorum. Diyetime aynen devam. Çok mutluyum, yaza nişanım olucak ve çok güzel olmak istiyorummm.

Şimdilik bukadar

Ve foto... (sanırım basenlerim ömür boyu benimle kalacak)

ya tatlım süpersinn :) bişey sorucam.. benimde basenlerm çok fazla hani çatlaklar oluşuyo ya bacaklarda.. bunlar kilo verince mi alınca mı oluşuyo kimileri alınca diyo kimileri verince? sende oldumu hiç??

ya tatlım süpersinn :) bişey sorucam.. benimde basenlerm çok fazla hani çatlaklar oluşuyo ya bacaklarda.. bunlar kilo verince mi alınca mı oluşuyo kimileri alınca diyo kimileri verince? sende oldumu hiç??
Canım kilo alma ile esneyen vucud malesef çatlar. Kilo verdiğindede bazılarımız için bunların daha fazla belirginleşmesi demek. Bende daha çok göbek yanlarında ve birazda kollarımda var. Bunun sebebi oraların çok minyon olması ve birden kilo ile çok esnemesi. Malesef çatlakları lazerle bile belirli ölçüde azaltabilirler. Önlemek için hamilelikte ve kilo alırken yapılacaklar var. Kakoa yağı jajoba yağı gibi yağlar önleyebilir. Vucudu hep nemlendirmek gerekli. Fakat çıkan çatlakların görünürlüğü tamamen senin vuuduna bağlı. Bunları kafana takma. Kesinlikle kiloluykenki gibi kötü değil. Telden yaziyorum akşam görüşürüz canım

canim süper olmuşsun yaa basenler de hiç itici durmuyor. benimde kollarmda bacaklarımda var sinir oluyorum tisort giyemiyorum bende daha önceden 81 kiloydum 64 olmuştum hep çatlak olustu

​ayyy süper olmussun canım maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…