- Konu Sahibi SultanErdem
-
Gerçekten tebrikler sizin adınıza çok mutlu oldum bence erkek arkadaşınız sizi yeni halinizle çok beğenecektir.9 kilonuzuda umarım istediğiniz gibi verirsiniz.:)
Kızlar çok heycanlıyım Türkiye'ye gitmeme neredeyse 2 hafta kaldı. Daha alış verişimi yapmadım. Şuanda bana olan sadece bir siyah kotum ve bir kaç t-shirtüm var. İş yerinde uniformam olduğu için zayıflayana kadar hiç birşey almadım, uniformamıda 2 kez değiştim. Eski pantolonlarımın üzerimde nasıl durduğunu görseniz gülersiniz!!
VEEEE Erkek arkadaşım 1 senedir Türkiyedeydi benim bu halimi hiç görmedi ve ben çok heycanlıyım!! Sizce baya farkedicek mi? En son onu gördüğümde 92 kiloyu geçmiştim. Heycandan hiç uyuyamıyorum.
Yarın ciciler alıcam kendime, uzun süredir sürpüntü gibi gezdim artık kendime bakmamın zamanı geldi.
Artık 69 kiloyum kızlarrr. Ne düşünüceğimi bilmiyorummm. Hayatımda 60'ları görüceğim aklıma gelmezdi! Çok mutluyumm:) Darısı hepinizin başına. Bi 9 kilodan sonra benim hedefim tamamdır
Tebrik ederim arkadaşım. Ne kadar güzel böyle başarılı diyet günlükleri okumak! Darısı başımıza. Ben de kilo veriyorum ama bu aralar tatile gittim bölündü diyetim. Şimdi tekrar sıkı şekilde devam ediyorum diyetime. Başarı hikayeni okudum gaza geldim! :)) Tekrar tebrik ederim.
Kizlarr sizlere telefondan yaziyorum! Nihayet döndüm.Mükemmel şeyler oldu hayatımda. Erkek arkadaşım evlenme teklif etti nişanımız önümüzdeki yaz olucak ve kilo vermem lazıımmmm. Türkiyede ne bulursam yedim amma hiç kilo almadım. 69um suan ve 12 kilo vermeliyim. Son 12 kilo:) pcden girince yazarım öptüm kızlarrr
Kızlar mesajlarınızı okudumm. Hepinizi teker teker öpüyor ve teşekkür ediyorum. Bu sabah işe giderken resim çektim ve ekliyorum.
Kilo serüvenime gelirsek ...Son 1 buçuk aydır ne spor nede diyet uyguluyorum. Komik olan şuki 1 gram dahi almadım, üstüne üstük 400 gram vermişim. Neden bilemiyorum ...eminim bir açıklaması vardır ve umarım spor ile metabolizmamı hızlandırmam sonucunda olmuştur!
Tabiki daha fazla kilo vermem gerekiyor. Ve.... SON 12 kilo için tekrar çabalamaya karar verdim. Yarın spora başlıyorum. Diyetime aynen devam. Çok mutluyum, yaza nişanım olucak ve çok güzel olmak istiyorummm.
Şimdilik bukadar
Ve foto... (sanırım basenlerim ömür boyu benimle kalacak)
Eki Görüntüle 545637
Canım kilo alma ile esneyen vucud malesef çatlar. Kilo verdiğindede bazılarımız için bunların daha fazla belirginleşmesi demek. Bende daha çok göbek yanlarında ve birazda kollarımda var. Bunun sebebi oraların çok minyon olması ve birden kilo ile çok esnemesi. Malesef çatlakları lazerle bile belirli ölçüde azaltabilirler. Önlemek için hamilelikte ve kilo alırken yapılacaklar var. Kakoa yağı jajoba yağı gibi yağlar önleyebilir. Vucudu hep nemlendirmek gerekli. Fakat çıkan çatlakların görünürlüğü tamamen senin vuuduna bağlı. Bunları kafana takma. Kesinlikle kiloluykenki gibi kötü değil. Telden yaziyorum akşam görüşürüz canımya tatlım süpersinn :) bişey sorucam.. benimde basenlerm çok fazlahani çatlaklar oluşuyo ya bacaklarda.. bunlar kilo verince mi alınca mı oluşuyo kimileri alınca diyo kimileri verince? sende oldumu hiç??
​ayyy süper olmussun canım maşallah sanaKızlar mesajlarınızı okudumm. Hepinizi teker teker öpüyor ve teşekkür ediyorum. Bu sabah işe giderken resim çektim ve ekliyorum.
Kilo serüvenime gelirsek ...Son 1 buçuk aydır ne spor nede diyet uyguluyorum. Komik olan şuki 1 gram dahi almadım, üstüne üstük 400 gram vermişim. Neden bilemiyorum ...eminim bir açıklaması vardır ve umarım spor ile metabolizmamı hızlandırmam sonucunda olmuştur!
Tabiki daha fazla kilo vermem gerekiyor. Ve.... SON 12 kilo için tekrar çabalamaya karar verdim. Yarın spora başlıyorum. Diyetime aynen devam. Çok mutluyum, yaza nişanım olucak ve çok güzel olmak istiyorummm.
Şimdilik bukadar
Ve foto... (sanırım basenlerim ömür boyu benimle kalacak)
Eki Görüntüle 545637
Kızlar diyete dönmek çok zor :) yapanlar sakın bozmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?